جمعه, ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-26
کد خبر: 109806 |
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲ |
ارسال به دوستان
پ

مواد غذایی موثر بر تقویت معده کدامند؟

ناراحتی معده ناشی از عفونت یا مسمومیت غذایی اغلب با اسهال همراه است. چندین مطالعه نشان داده‌اند که مصرف موز پخته سبز توسط کودکان مبتلا به اسهال می‌تواند به کاهش میزان، شدت و مدت حملات کمک کند. اثرات ضد اسهالی قوی موز سبز به دلیل نوع خاصی از فیبر موجود در آن است که به نام نشاسته مقاوم شناخته می‌شود.

اقتصادسنج| ناراحتی معده ناشی از عفونت یا مسمومیت غذایی اغلب با اسهال همراه است. چندین مطالعه نشان داده‌اند که مصرف موز پخته سبز توسط کودکان مبتلا به اسهال می‌تواند به کاهش میزان، شدت و مدت حملات کمک کند. اثرات ضد اسهالی قوی موز سبز به دلیل نوع خاصی از فیبر موجود در آن است که به نام نشاسته مقاوم شناخته می‌شود.

تقریباً غالب افراد هر از گاهی دچار ناراحتی و درد معده می‌شوند که با مصرف برخی از مواد می‌توان به بهبود این ضعف کمک کرد.

علائم شایع ناراحتی معده عبارتند از حالت تهوع، سوء هاضمه، استفراغ، نفخ، اسهال یا یبوست.

دلایل احتمالی زیادی برای ناراحتی معده وجود دارند و درمان‌ها بسته به علت بروز آن متفاوت هستند.

خبر خوب این که برخی مواد غذایی می‌توانند ناراحتی معده را برطرف کنند و به شما کمک کنند تا احساس بهتری داشته باشید.

۱. زنجبیل

حالت تهوع و استفراغ از علائم شایع ناراحتی معده هستند. زنجبیل اغلب به عنوان یک درمان طبیعی برای هر دوی این علائم استفاده می‌شود. این ریشه خوراکی را می‌توان به صورت خام، پخته، خیس خورده در آب داغ یا به عنوان مکمل مصرف کرد و در همه اشکال موثر است. زنجبیل اغلب توسط زنان مبتلا به تهوع صبحگاهی دوران بارداری مصرف می‌شود.

۲. بابونه

بابونه یک درمان سنتی برای ناراحتی معده محسوب می‌شود. این گیاه دارویی را می‌توان خشک کرد و به صورت چای مصرف کرد. بابونه از قدیم الایام برای انواع مشکلات روده از جمله گاز و نفخ، سوءهاضمه، اسهال، حالت تهوع و استفراغ استفاده شده است.

۳. تخم کتان

تخم کتان، دانه‌ای کوچک و فیبری است که می‌تواند به تنظیم حرکات روده و درمان یبوست و درد شکم کمک کند. ثابت شده است که تخم کتان که به صورت پودر یا روغن مصرف می‌شود، علائم ناراحت کننده یبوست را از بین می‌برد.

۴. موز سبز

ناراحتی معده ناشی از عفونت یا مسمومیت غذایی اغلب با اسهال همراه است. چندین مطالعه نشان داده‌اند که مصرف موز پخته سبز توسط کودکان مبتلا به اسهال می‌تواند به کاهش میزان، شدت و مدت حملات کمک کند. اثرات ضد اسهالی قوی موز سبز به دلیل نوع خاصی از فیبر موجود در آن است که به نام نشاسته مقاوم شناخته می‌شود.

    برچسب ها:
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید