جمعه, ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-03
کد خبر: 87856 |
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۰ |
ارسال به دوستان
پ

چگونه لیموترش را برای مدت طولانی سالم و تازه نگه داریم؟

همه ما دوست داریم لیمو ترش‌هایی که خریداری کرده‌ایم، تا چند هفته داخل یخچال تازه و پرآب باقی بماند؛ زیرا معمولا پوست لیمو ترش بعد از گذشت چند روز خشک و چروک می‌شود.

 

اقتصادسنج| همه ما دوست داریم لیمو ترش‌هایی که خریداری کرده‌ایم، تا چند هفته داخل یخچال تازه و پرآب باقی بماند؛ زیرا معمولا پوست لیمو ترش بعد از گذشت چند روز خشک و چروک می‌شود.

لیمو ترش یکی از مرکبات بسیار خوشمزه و پرخاصیت است که می‌توان گفت همه عاشق عطر و طعم آن هستند. از آب لیمو ترش تازه در تهیه سالاد، انواع غذاها، چای و شربت استفاده می‌شود.

همه ما دوست داریم لیمو ترش‌هایی که خریداری کرده‌ایم، تا چند هفته داخل یخچال تازه و پرآب باقی بماند؛ زیرا معمولا پوست لیمو ترش بعد از گذشت چند روز خشک و چروک می‌شود و گاه رنگ پوست لیمو قهوه‌ای می‌شود و آب لیمو هم بعد از برش زدن به سختی بیرون می‌آید.
ما می‌خواهیم در این مطلب یک ترفند طلایی را برای تازه ماندن لیمو ترش در یخچال با شما در میان بگذاریم، پس با ما همراه باشید.

ترفند کاربردی برای نگهداری از لیمو ترش تازه در یخچال

برای تازه نگه داشتن لیمو ترش به مدت طولانی کافی است یک کاسه بزرگ را با آب سرد پر کنید. اگر ظرف و کاسه شما در داشته باشد، بهتر است.
حالا لیمو ترش‌ها را داخل کاسه آب بیاندازید و در کاسه یا ظرف را ببندید و ظرف را داخل یخچال بگذارید.
لیمو ترش‌ها داخل آب سرد تا چند هفته همانطور تازه و پرآب باقی می‌مانند و هر بار که از آن استفاده کنید، انگار لیمو ترش تازه را از بازار خریده‌اید.

 

به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید