دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-05-06
کد خبر: 75189 |
تاریخ انتشار : ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۳ |
ارسال به دوستان
پ

موافقت مجلس با تاثیر معدل در کنکور+ جزئیات

مجلس در جریان بررسی تقاضای اولویت‌دار شدن طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در رابطه با اعمال تاثیر معدل دانش آموزان در کنکور موافقت کرد.

اقتصادسنج | مجلس در جریان بررسی تقاضای اولویت‌دار شدن طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در رابطه با اعمال تاثیر معدل دانش آموزان در کنکور موافقت کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۲۷ شهریور) در جریان بررسی تقاضای اولویت‌دار شدن طرح اصلاح قانون کنکور و پذیرش دانشجو با ۱۴۷ رأی موافق، ۵۶ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۱ نماینده حاضر در جلسه با این تقاضا موافقت کردند؛ بنابراین گزارش، مسلم صالحی به عنوان متقاضی این طرح گفت: شورایعالی انقلاب فرهنگی مصوبه‌ای داشته است مبنی بر تاثیر معدل در پذیرش دانش آموزان در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، اما این مسئله نگرانی شدیدی را در جامعه دانش آموزان و خانواده‌های آن‌ها ایجاد کرده است.

نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی افزود: دغدغه ما در این زمینه این است که در بحث تاثیر معدل به یقین کیفیت آموزش در مراکز و استان‌های برخوردار مانند تهران نسبت به مناطق ضعیفی مانند خوزستان و سیستان و بلوچستان متفاوت است و طبیعی است که یک معلم آموزشی خوب منجر به ارتقاء سطح کیفی تحصیلی دانش آموز می‌شود لذا نمی‌توان یک نسخه واحد را برای کل جامعه پیچید در حالی که شرایط برخورداری از آموزش در میان دانش آموزان متفاوت است.

وی با بیان اینکه در بحث تصحیح اوراق امتحانی نیز سلیقه تصحیح کننده بسیار اثرگذار است، گفت: این مسئله باعث بی عدالتی شده و این بی عدالتی خود را در معدل دانش آموزان و پذیرش آن‌ها در دانشگاه نشان می‌دهد.

صالحی مطرح کرد: اگر قرار است معدل تاثیر قطعی در پذیرش دانشجویان داشته باشد چرا باید این مسئله را به فردی که چندین سال قبل تحصیل کرده تسری داد؟ چرا که آن زمان چنین قانونی نبوده و فرد از ماجرا اطلاعی نداشته است بنابراین باید پرسید ملاک ما برای افرادی که در نظام قدیم درس خوانده اند، چیست؟

وی افزود: توجیه شورایعالی انقلاب فرهنگی این است که مجموعی از مهارت تست زنی و حفظ کردن و تحلیل در کنکور برای داوطلب اعمال شود، اما باید مشخص شود که نسبت این موارد به هم چند به چند است؟

این نماینده مجلس تاکید کرد: در نهایت خروجی این تصمیمات خلق الساعه تنها بازی کردن با اعصاب و روان دانش آموزان و والدین و جامعه است که پس از ۱۲ سال تلاش برای ورود به دانشگاه به یکباره به دنبال تصمیمی خلق الساعه تمامی تلاش چندین ساله آن‌ها از بین می‌رود لذا امیدوارم شاهد اصلاح این قانون و جلوگیری از تضییع حقوق داوطلبان کنکور باشیم.

سنگ‌اندازی مافیا برای تغییر مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی

امیرحسین بانکی پورفرد در مخالفت با بررسی اولویت‌دار طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو عنوان کرد: با توجه به اینکه بنده در جریان جزئیات روند بررسی این طرح در شورای عالی انقلاب فرهنگی از ابتدا بودم، لازم است که نمایندگان با اطلاع از روند بررسی این طرح به بررسی اولویت‌دار آن رأی دهند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه هر تصمیمی در خصوص کنکور طبق قانون باید تا شهریور ماه اخذ شود، افزود: تا زمانی که این طرح به شورای نگهبان ارسال و تأیید شود، به بعد از شهریور ماه موکول خواهد شد و این طرح هیچ منشأ اثری جز تشویش خاطر خانواده‌ها نخواهد داشت. فارغ از اینکه این تصمیم را مجلس یا شورای عالی انقلاب فرهنگی اتخاذ کند.

وی ادامه داد: بنابراین هر نوع تصمیم برای کنکور باید تا شهریور ماه اتخاذ شود چرا که کنکور یک فرآیند یکساله است. طرح این موضوع در این مقطع زمانی فقط به تشویش خاطر خانواده‌ها منجر می‌شود.

بانکی‌پور تصریح کرد: اینکه چرا این تصمیم در شورای عالی انقلاب فرهنگی اتخاذ شد به این دلیل بود که این تصمیم یک عقبه چندین ساله داشته و وزیر آموزش و پرورش نیز درخصوص نحوه اجرای این مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارشی ارائه کرد که با روند گذشته کتاب‌های درسی منسوخ شده و دانش‌آموزان صرفاً دلبسته کنکور و کلاس‌های کنکوری هستند و محتوای کتب درسی به حاشیه رانده شده است. با این تصمیم معلم و کلاس‌های درس به جایگاه اصلی خود برمی‌گردد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه متأسفانه آموزش و پرورش به شدت ضعیف شده است و یکی از دلایل ضعیف شدن آن این است که کلاس‌های کنکور جایگزین کلاس‌های درسی شده‌اند، گفت: در بررسی انجام شده در شکل فعلی کنکور درصد اندکی از خانواده‌های محروم می‌توانستند به رشته‌های بالا دست یابند یعنی کسانی که توانسته بودند هزینه‌های سنگین کنند و در کلاس‌های کنکور شرکت کنند به رتبه‌های بالا دست پیدا می‌کردند لذا ما نباید سرنوشت دانش‌آموز را به یک امتحان ۴ ساعته گره بزنیم.

وی اضافه کرد: چندین سال در خصوص این موضوع بحث شد، اما هیچ دولتی شهامت اجرای این طرح را نداشت. این دولت شهامت کرد و محکم پای اجرای آن ایستاده است. به جو ایجاد شده نباید توجه کنیم، پشت این جو ایجاد شده مافیای کنکور قرار دارد، مافیای کنکور با برنامه‌سازی‌های مختلف ذهن جامعه را متشنج می‌کند در حالی که وزیر آموزش و پرورش گزارش مثبتی از روند اجرای طرح جدید دارد نباید مرعوب جو رسانه‌ای شویم.

بانکی‌پور تصریح کرد: رئیس کمیسیون آموزش در تمام جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشت و مقرر شد اختلافات مطرح شده در جلسات مشترک حل شود لذا نباید طرحی که به کنکور امسال نمی‌رسد را مصوب کنیم. ضمن اینکه شورای نگهبان مصوباتی که خلاف مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد را رد خواهد کرد.

تأثیر قطعی معدل در کنکور با عدالت مغایرت دارد

حجت الاسلام علیرضا سلیمی در موافقت با بررسی اولویت‌دار طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو عنوان کرد: نمایندگان با استناد به صحبت‌های وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام می‌کنند که دانش‌آموزان به سمت کلاس‌های کنکور سوق داده شده و نسبت به متون درسی بی‌توجه شده‌اند، اما این سوال مطرح است که آیا سوالات کنکور منشأ این موضوع نیست.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس ادامه داد: نوع طراحی سوالات کنکور منشأ اصلی این مشکل است و سازمان سنجش در طراحی نوع سوالات باید بازبینی کند و منشأ مشکل سازمان سنجش است و کسانی که سوالات را طراحی می‌کنند باید تجدیدنظر کنند.

وی با بیان اینکه اگر قرار باشد تأثیر معدل قطعی در نتیجه کنکور اعمال شود باید زیرساخت‌ها تأمین شود، افزود: مدارسی هستند که با شهریه‌های میلیونی اداره می‌شوند و آقای حاجی بابایی که وزیر آموزش و پرورش بوده‌اند بگویند که آیا زیرساخت‌ها فراهم است. همچنین امکان ایجاد رویه واحد در تصحیح اوراق وجود ندارد و اعمال سلیقه در بررسی ورقه‌های دانش‌آموزان یک امر اجتناب‌ناپذیر است و در کنار اینکه مدارس ما یکسان نیست و نباید به مدارس میلیونی و مدارسی که در کپر اداره می‌شود، به یک چشم نگاه شود.

سلیمی بیان کرد: عدالت در اعمال معدل وجود ندارد، دانش‌آموزی ۱۰ ساله اداره می‌کند که از امروز روش تحصیل خود را تغییر دهد، اما روزی او در تحصیل کوتاهی داشته است، اما باید تا آخر عمر مجازات شود و به او بگوییم، چون تو دو سال قبل درس نخوانده‌ای باید در کنکور دچار مشکل شوی.

در نشست امروز، الیاس نادران در تذکری با استناد به اصول ۷۱، ۵۷، ۹۸، ۹۴ و ۱۱۰ قانون اساسی گفت: در سال ۹۷ ریاست مجلس نامه‌ای درباره نحوه برگزاری کنکور و موضوعات مرتبط خدمت مقام معظم رهبری نوشت. دفتر مقام معظم رهبری نظر معظم له را منعکس می‌کند، بدین معنی که به این موضوع شورای انقلاب فرهنگی ورود و اعلام نظر کند. براساس دستور مقام معظم رهبری در موضوعاتی که شورای عالی انقلاب فرهنگی ورود می‌کند، مجلس اجازه ورود ندارد. عکس این موضوع نیز موجود است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در ۲۵ تیرماه ۱۴۰۱ به موضوع کنکور ورود و مصوب و رویه مشخصی را تعیین کرده است. اکنون ما در آخر شهریور ۱۴۰۲ می‌خواهیم نسبت به این مصوبه اظهارنظر کنیم.

وی اضافه کرد: رئیس مجلس شورای اسلامی و روسای کمیسیون‌های فرهنگی، آموزش و بهداشت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند که در زمان تصویب مصوبه در مجلس حضور داشتند، اگر نظر مجلس، نظر جمع بندی شده‌ای بود، در آن جلسه باید مخالفت می‌کردند، اکنون این مصوبه به امضای رئیس جمهور رسیده و ایشان مصوبه را برای اجرا ابلاغ کرده است.

همچنین حسینعلی حاجی دلیگانی نیز در تذکر آیین نامه‌ای بیان کرد: براساس ماده ۱۶۰ طرح‌ها و لوایح یک فوریتی، یک شوری است و پس از وصول گزارش کمیسیون خارج از نوبت در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد. حال باید این سوال را مطرح کرد که با توجه به اینکه گزارش کمیسیون آموزش ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ آماده بوده و می‌بایست خارج از دستور در نوبت قرار می‌گرفت، چرا تاکنون این موضوع به طول انجامیده است؟

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس یازدهم با بیان اینکه حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر داوطلب در آزمون سراسری شرکت می‌کنند که به همراه والدین آن‌ها جمعیتی حدود ۴ میلیون نفر می‌شود، تصریح کرد: این اساس تاکنون بین زمین و هوا مانده است و ما تصمیم گیری نکرده ایم. این سرمایه اجتماعی که در این مدت از بین رفته را چه کسی پاسخ می‌دهد؟ چرا ما به موقع کار را انجام نمی‌دهیم؟

وی اضافه کرد: داوطلبان می‌خواهند بدانند که در سال آینده کنکور به چه شکلی برگزار می‌شود. وی باید بداند که چه دروسی بخواند، چگونه مطالعه کند، اما متاسفانه بین زمین و هوا مانده اند! ما باید به نقطه نظرات کارشناسی توجه کنیم.

حاجی دلیگانی تصریح کرد: مجلس برای رسیدگی و تصویب قوانین نباید منتظر نظر دیگران بماند، اینکه صبر کنیم و ببینیم شورا چه نظری دارد و سپس تصمیم بگیریم خطاست و مجلس را به ناکجا‌ها خواهد برد. اینکه با وجود آماده بودن گزارش، اما بررسی موضوع را منوط کنیم به اینکه رئیس یک قوه نظر خود را بدهد، درست نیست، مگر عدم تداخل قوا نداریم؟ مگر ما نماینده مردم نیستیم، چرا امورات خود را به دیگران می‌دهیم؟ این ضعف مجلس است و برای مجلس یازدهم خوب نیست.

عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت در پاسخ به این نمایندگان گفت: در حال حاضر اولویت طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در حال بررسی است، این قانون در سال ۱۳۹۲ به تصویب مجلس رسیده است و ما در حال حاضر پیشنهاد اصلاح قانونی که در مجلس به تصویب رسیده را بررسی می‌کنیم، بنابراین مجلس به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ورود نمی‌کند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با اشاره به نامه رئیس وقت مجلس به محضر مقام معظم رهبری توضیح داد: این نامه درباره آسیب‌های تبلیغات گسترده برای آموزش کنکور در صداوسیما است که این موضوع خدمت مقام معظم رهبری منعکس شده و دستور داده شده که شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی‌های لازم را انجام دهد تا این همه تبلیغات کنکوری نداشته باشیم و فرمول را به جای علمی به آن‌ها آموزش دهند.

وی اضافه کرد: ما طرح یک فوریتی زیاد داریم، اینکه تمامی طرح‌های یک فوریتی ۴۸ ساعت بعد در دستور گیرد امر محالی است و ما فقط ۹۶ طرح دوفوریتی داریم، ما ماده‌ای به ماده ۱۰۰ داریم که براساس آن نمایندگان خواستار بررسی خارج از نوبت طرح می‌شود، اکنون فقط اینکه آیا طرح مذکور خارج از نوبت بررسی شود یا خیر. ما هنوز وارد ماهیت این طرح نشده ایم، بحث شکلی است.

بررسی کلیات و جزئیات طرح حذف تأثیر معدل در کنکور در صحن علنی امروز مجلس ناتمام باقی ماند و نمایندگان ادامه بررسی این طرح را به نشست علنی بعدی موکول کردند.

 

به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 29
    1. نویسنده :ناشناس

      سلام نسرین عبداللهی پس جواب فرزند من که امسال کنکور داده خودش هم نظام قدیم بوده چه کسی میده مگه میشه تو ۲و۳ ماه بشه کسی که دیپلمش به گروه ازمایشی که میدهد نمی خورد چطور معدلش را بالا ببرد بخدا انصاف نیست

    1. نویسنده :ناشناس

      کار مافیای کنکور هست نماینده های مجلس رو خریدن که دباره عمومی رو به کنکور برگردونن تا کتابا و کلاس هاشون رو بفروشن

      1. نویسنده :ناشناس

        آقای سلیمی وای بکار مجلسی که امثال شما کرسیهای آن را اشغال کردید.آیا به نظر حضرتعالی کسانی که در طول چند سال در کلاسها شاگرد ممتاز بوده و معدل بالا دارند با کسی که بقول شما چندسال بیخیال بوده و در آخرین سال آمده و کنکوری کار کرده برای تصاحب رشته های برتر،یکیست؟!!! برادر بزرگوار اگر قرار بر شایسته گزینی باشد قطعا کسانی که در طول چندین سال تلاش کردند و معدل به مراتب بالاتر دارند، در تصاحب رشته های برتر دانشگاه نیز مستحق‌تر هستند حتی بدون اعمال کنکور.شماها بفکر این باشید که امتحانات نهایی در شرایط ایده آل و بدور از سلایق برگزار شود و آنهم راهی ندارد جز برگزاری این آزمونها طبق روش جدید با کدگذاری و بدون نام و نشان و تصحیح در استانهای غیر،تا عدالت در خصوص معدل نیز اجرا گردد.در نهایت امیدوارم شورای محترم نگهبان این مصوبه را که باعث آشفتگی خاطر و بهم ریختگی روحی و روانی دانش آموزان و حتی والدین گردیده تایید نکند.
        در نهایت تشکر میکنم از اقتصادسنج که این موضوع مهم را پیگیری می نماید.

    1. نویسنده :دختری از مناطق محروم.

      من امسال کنکوردادمو ترمیم معدل-انقدر ترازدهی وسیستمشون اشتباهه منی که ۵۰۰۰ بودم اعتراض زدم شدم ده هزار واقعا شورای انقلاب فرهنگی رو حلال نمیکنم با این مصوبه ناثواب وناعادلانشون
      آینده ما بچه ها رو نابود کردن شورا انقلاب فرهنگی….
      لطفاکمکمون کنین خانواده هامون دیگه زیر فشار نابودن و مافیا داره ده برابر از ما پول میگیره برا امتحانات و جزوه ها..
      هچنین بچه ها مناطق محروم که نابود شدن با مصوبه معدل…ما عدالت و میخوایم فقط مثل کنکور ۱۴۰۱ کنکور ۱۴۰۳ ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ برگزار شه که زیر ساخت درست شد ۱۴۰۶ طبق مصوبه به انقلاب فرهنگی اجرا شه
      شوراانقلاب فرهنگی قراره چند ساله سهمیه هارا درست کنه هنوز نکرده انوقت ی شبه گند زد به کنکور وآینده ما جوانهارو نابود کرد

      1. نویسنده :ناشناس

        میدونی دوست عزیز
        ما پدرمون در میاد تا عمومیا رو بعد ۳ سال با اینکه حذف بود بخونیم
        اتفاقا خوبم تاثیر معدل دادن مگه ما موش ازمایشگاهیم هر کار دلشون بخواد بکنن؟؟
        یه بار گفتن حذف اگه مرده پا حرفش بمونهه مسخره ی تو که نیستیم؟؟
        درضمن یه عدالت بین پشت کنکوری ها وکنکوری های جدید هست که اونایی که میگن ما پشت کنکور میمونیم بعد چند سال بیان دقیقا با همونی که اولین کنکورشه برابر بشن وبیشتر دانشگاه هارو تصاحب کنن**
        پس سکوت لطفا

        1. نویسنده :ناشناس

          تو هم‌پشت کنکور بمون. اونی که پشت کنکور مونده و زحمت کشیده و برای هدفش زمان گذاشته لایق رسیدن به خواسته هاشه

        1. نویسنده :ناشناس

          عمومی رو که باید امتحان نهایی بدهید
          کجا حذف شده؟؟؟؟
          برای فارسی باید آرایه و دستور رو کامل حتی از پایه های پایین تر درحد کنکور تستی بلد باشی
          برای عربی باید همه پایه هارو مثل کنکور بخونی
          برای زبان هم همین طور
          نکنه فکر کردی تاثیر۵۰ درصد داشته باشه بهتون راحت میگیرن؟؟؟؟
          تقلب سر جلسه ها که صداش در نمیارن و جرئت داری حرفی بزنی لحاظ نمیکنید؟؟؟؟
          تصحیح سلیقه ای و با اختلاف رو لحاظ نمیکنید؟؟؟
          ترازدهی سلیقه ای رو لحاظ نمیکنید؟؟؟؟؟
          شما باید اردیبهشت یک کنکور تستی بدی بعد کل خرداد امتحان تشریحی بعد دوباره تیر کنکور تستی بدی بعد تراز هر کنکور معلوم نباشه تراز نهایی هم برای هرکس یک جور باشه….
          هیچ آدم عاقلی طرفدار این مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیست، و بعضی مو قع ها پیش میاد بین بد وبدترین، بد رو انتخاب میکنند
          اگر عمومی ها برگرده فرصت خواندن و همه چیز تقریبا همه باهم یکسان هستند و تیر هم کنکور و بدون دغدغه امتحان نهایی و حواشی!!
          اگر هر اتفاقی افتاد و حواشی نهایی و تقلب صورت گرفت یادتون باشه که این شرایط رو ارجح دونستین و گله نداشته باشید😏😐

      1. نویسنده :ناشناس

        بلاخره یک حرفه درست و حسابی شنیدم.داداش دمت گرم حرف هممونو زدی

    1. نویسنده :ناشناس

      کاش دروس عمومی رو برای کنکور ۱۴۰۳ بزارین و حداقل با اینکارتون جلوی استرس مارو بگیرین

    1. نویسنده :ناشناس

      الهی همه تون بمیرین من امسال فقط برای معدلم خوندم و گفتم معدلم بره بالا سال دیگه برای کنکور میخونم ولی شما همه ی برنامه های منو خراب کردین هر دقیقه یک تصمیمی میگیرین خدا ازتون نگذره الهی

      1. نویسنده :ناشناس

        واقعا خاک تو سرشون منم امسال افتادم بخاطر معدل

    1. نویسنده :ناشناس

      مافیای کنکور در تلاش برای برگشت دروس عمومی می باشد ، لطفاً مجلس مثلاً دانای انقلابی یک کمی به فکر بچه های این مرزوبوم باشند و کمتر به جیب خود فکر کنند و از لابی گری و امتیاز گرفتن کنار بکشند

    1. نویسنده :ناشناس

      بخدا که پیر شدم از دست ای تعقیرات از خدا خواستم خیر نبینین .چرا دیگه ولمون نمیکنین

    1. نویسنده :ناشناس

      خداعالقبت جوانهامونو ختم بخیرکنه امین

    1. نویسنده :ناشناس

      آقای سلیمی وای بکار مجلسی که امثال شما کرسیهای آن را اشغال کردید.آیا به نظر حضرتعالی کسانی که در طول چند سال در کلاسها شاگرد ممتاز بوده و معدل بالا دارند با کسی که بقول شما چندسال بیخیال بوده و در آخرین سال آمده و کنکوری کار کرده برای تصاحب رشته های برتر،یکیست؟!!! برادر بزرگوار اگر قرار بر شایسته گزینی باشد قطعا کسانی که در طول چندین سال تلاش کردند و معدل به مراتب بالاتر دارند، در تصاحب رشته های برتر دانشگاه نیز مستحق‌تر هستند حتی بدون اعمال کنکور.شماها بفکر این باشید که امتحانات نهایی در شرایط ایده آل و بدور از سلایق برگزار شود و آنهم راهی ندارد جز برگزاری این آزمونها طبق روش جدید با کدگذاری و بدون نام و نشان و تصحیح در استانهای غیر،تا عدالت در خصوص معدل نیز اجرا گردد.در نهایت امیدوارم شورای محترم نگهبان این مصوبه را که باعث آشفتگی خاطر و بهم ریختگی روحی و روانی دانش آموزان و حتی والدین گردیده تایید نکند.
      در نهایت تشکر میکنم از اقتصادسنج که این موضوع مهم را پیگیری می نماید.

    1. نویسنده :ناشناس

      متاسفانه بزرگترین مشکل مملکت و سیستم آموزشی اینه که معمولاً اکثر افراد تحصیلاتشون فقط در حد برگه است و مطالعه ندارن به اندازه کافی سواد ندارند اگه سوادش رو داشتند بجای این بچه بازیا اگر تصمیم بر ایجاد تغییرات در کنکور داشتند چند سال مطالعه و تحقیق میکردن همه جوانب رو در نظر می گرفتن ( دانش آموزان و والدین جامعه و….) بعد رسانه ای می‌کردند متاسفانه همه چیز برعکسه شورای انقلاب فرهنگی تصویب میکنه سازمان سنجش رد میکنه با روح و روان دانش آموزان بازی میکنن

      حالا اگه عمومیا برگردن یا تاثیر معدل قطعی بشه یا نشه بازم فرقی نمیکنه چرا چون اگه تاثیر قطعی داشته باشه تقلبی که کنکور انجام میشه و حق خوری که صورت میگیره بنظرتون تو امتحانات نهایی انجام نمیشه در امتحانات نهایی که دست مافیا باز تره مثلا میخوان جلوی اینطور چیزا رو بگیرن و به قول خودشون عدالت برقرار بشه عدالت و به فنا میدن علت ضعیف بودن آموزش و پرورش از ریشه و بنیانه نه از کنکور و امتحان نهایی آموزش و پرورشی که به دانش آموز روستایی با معدل و تراز بالا میگه تا وقتی سر راهتون فلان مدرسه هست و اولویت با اونه و نمیتونی در مدارس شهر ثبت نام کنی این اسمش عدالته آیا مگه روستایی بودن جرمه
      تنها سوالی که دارم اینه که در بین این همه آدم به ظاهر تحصیل کرده یه آدم با سوادی وجود نداره

    1. نویسنده :ناشناس

      سلام واحترام تاثیرمعدل وسوابق تحصیلی همین امسال حذف نمایید،خودتون عزیزان جای مادیپلم های ۸۳ بذارید؛که داریم بدبخت میشیم،خواهش میکنیم همین امسال حذف نمایید،سپاس فراوان

      1. نویسنده :ناشناس

        عزیزم میخواستی همون وقت درس بخونی که اینجوری نشعع

    1. نویسنده :ناشناس

      دکتر رستگار رحمانی رتبه یک کنکور تجربی ۱۳۸۸ با معدل بالای ۱۱ !!!!و نفر اول کنکور ۷۲ با معدل ۱۲ و بی نهایت نمونه های کاملا برتر.کنکور باید به رویه ی سابق برگردد ضمن اینکه ما در قانون چیزی تحت عنوان عطف به ما سبق نداریم

      1. نویسنده :ناشناس

        خوب برا ترمیم بخون

    1. نویسنده :ناشناس

      درسای عمومی برای کسی خوبه که توی درسای تخصصی نمیتونه رتبه خوبی بیاره.اصل و پایه رشته ای که ما برای دانشگاه قبول میشیم کتابهای تخصصیه اون شخصی که با زبانو دینی اومده بالا تو اون رشته چیکار میکنه دقیقا؟

    1. نویسنده :ناشناس

      تصویب طرح مجلس برای لغو معدل خواسته ی مافیاست

    1. نویسنده :ناشناس

      باید این کنکور حذف کنن که هیچکس دغدغه و استراب و…نداشته باشه بامعدل ۳سال به تونه دانشگاه های خوب درس بخونه
      حالا یه گروه معدل شون خوب نیست کنکورو خوب میدن حالاپارتی یاهرچیزدیگه ای…
      حالا تکلیف اونی که بهترین معدل او داره ولی پشت کنکوریه چی میشه
      لطفاً یه کم به حرف های مردم مظلوم کشورهم گوش بدین
      مسئولین سرخود نیاین کاری انجام ندین

    1. نویسنده :ناشناس

      تاثیز قطعی معدل و حدف عمومی به ضرر دبیرای عمومی کنکور، ناشر کتاب های عمومی ،ببشترمشاوران‌کنکور(چون بچه ها دیگه میتونن برا ۴تادرس برنامه بریزن)وبچه های که فک میکنن با درصد بالا توی عمومی زدن میتونن ضعف های اختصاصیشونو بپوشونن
      وگرنه چرا خوندن ی کتاب ازی پایه اونم برای نهایی باید سختر از سه پایه عمومی زدن تو کنور باشه
      ما تا الان طبق اطلاعیه سارمان سنجش برنامه ریختیم اومدیم جلو حداقل دیگه برای ۱۴۰۳ تغییرش ندین برای کنکورهای بعدی باشه
      برگشت عمومی ها ینی هرینه دوباره برای کتاب و کلاس ینی ۸تادرس توی ۴ساعت پاسخ دادن ینی خوندن و تست زدن ۸تا درس هرروز تا کنکور

    1. نویسنده :ناشناس

      خدا کنه لغو بشه این مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و طرح مجلس توسط شورای نگهبان پذیرفته بشه چون مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی عواقب خیلی بدتری همراهشه و اصلا حتی یک سالم دیگه نمیشه پشت کنکور موند
      از اونجایی که ترمیم معدل فقط یکباره و فقطم در خرداد امکانش هست دوازدهمیای امسال اگر نتوانن امسال به هدفشون برسن و مسلما با توجه به ظرفیتها و حجم داوطلبین خیلیام نخواهند رسید باید در ۴۰۴ یازدهمم نهایی بدن و از اونجایی که ترازبندی هست دوازدهمشونم در ۴۰۳ حتی اگر بالا بشند باز باید ترمیم کنن و این یعنی در یک خرداد ۴۰۴ باید دو پایه نهایی بدن که امکانش وجود نداره
      بماند در ۴۰۵ دهمم باید نهایی بدن
      پشت کنکوریهام ک خب اگر موفق نشند ۴۰۳ تموم کنند اوناهم کلا حذفن
      ____
      اما اگر تراز بندی برداشته بشه اونطوری عدالت آموزشی ازبین میره و یکی سال ۴۰۱ یا قبل ترش به دلیل اسون بودن سوالات معدلش ۲۰ شده باید با کسی که در خرداد ۴۰۲ به بعد که سطح سوالات بالاتر بوده قیاس بشه که اینم عملاً باعث میشه تراز بندیو حذف نکنند

      1. نویسنده :ناشناس

        پس چرا به ما گفتید عمومی ها حذف ما تو این دو سال نخوندیم برنامه ریزی کردیم واسه کنکور ،خدارو خوش نمیاد چرا با روان ما بچه ها بازی می کنید امسال عمومی ها حذف بشه واسه کنکور ۱۴۰۳ چون حرف خودتون بوده ،از سال ۱۴۰۴ برنامه ریزی کنید ما بچه ها اصلا وقت نداریم واسه عمومی ها ،اگه دانش آموز درس خون باشه مشخصع تکلیفش این نا رضایتی از بچه های درس نخون بلند میشه ،من راضیم شرط معدل بر داشته بشه ولی عمومی ها بر نگرده چون اصلا نخوندم واصلا وقتی به کنکور نمونده که بخوام بخونم ،توروخدا با آینده ی ما بازی نکنید ،استرس ندید بهمون چیزی به کنکور نمونده که بخواهیم عمومی بخونیم بخدا نمی رسیم جمع بندی کنیم با منطق حرف بزنید

    1. نویسنده :ناشناس

      سلام
      برید از تجربه دنیا بیاموزید چرا چند سال به دلیل نفوذ مافیا و کلاس های کنکور مستعصل مانده اید؟
      هیچ کشوری مثل ایران سرمایه های خودش را مجانی تحویل اروپا و آمریکا نمی‌کند
      کنکوری که نتیجه آن این شود که افراد نخله از غیر نخبه غربال کتد و نخبگان بعد از تحصیلات کارشناسی و تکمیلی مفت و مجانی راهی غرب شوند و بانگ نخبگان کشور خالی شود ابن بزرگترین خیانت محسوب می‌شود
      باقی افراد هم که معمولی هستند دو گروه می‌شوند یا با پارتی جذب می‌شوند یا اگه پارتب ندارند از بیکاری دچار افسردگی می‌شوند و یا در اثر بیکاری تبدیل به جوان معترض می‌شوند
      ایران باید مثل غرب دانشگاه را تقویت کند و اختیار انتخاب دانشجوها را به اساتید بدهد نه به دانشگاه
      باید به دانشگاه و اساتید قدرت سخت گیری بدهد تا انجایی که هرکس نتوانست بخواند خود بخود حذف شود
      و فرصت ادامه تحصیلات دانشگاهی را برای همگان یکسان فراهم کند تا هرکسی توانست ادامه می‌دهد نتوانست حذف می‌شود
      امروز کسی میخواد در دانشگاه های دنیا بورسیه شود جذب شود ادامه تحصیل دهد فقط و فقط اساتید اون دانشگاه حق انتخاب دارند ولا غیر
      این یعنی اجرای عدالت یعنی انتخاب شایستگان یعنی امکان ادامه تحصیل برای همگان یعتی محل زدن همه استعداد ها

    1. نویسنده :ناشناس

      سلام
      فقط یک راه حل عادلانه و منطقی وجود دارد
      آن هم حذف کامل کنکور در سطح کارشناسی و انتقال کنکور به دوره کارشناسی ارشد و دکتری
      برید از تجربه دنیا بیاموزید
      چرا چندین سال که به دلیل نفوذ مافیا و که از برگزاری کلاس های کنکور تریلیاردی سود میبرد نمایندگان محترم مستعصل مانده اند و عاجز هستند از تصمیم گیری ؟
      هیچ کشوری مثل ایران سرمایه های خودش را مجانی تحویل اروپا و آمریکا نمی‌دهد
      کنکوری که نتیجه آن این شود که افراد نخله از غیر نخبه غربال و۹۰ درصد نخبگان بعد از تحصیلات کارشناسی و تکمیلی مفت و مجانی راهی غرب شوند و بانگ نخبگان کشور خالی شود باید آن را حذف کرد زیرا ابن کار بزرگترین خیانت محسوب می‌شود وخواست غربی هاست چون کنکور برای آنان یک تله است برای جذب.دانشمندان و نخبگان ما و از کجا معلوم با مافیا دست آنها تو ی کاسه نیست و شرکت هایی که برای غرب نخبگان را جذب می کنند ماموریت ندارند از جانب آنها و… بگذریم
      باقی افراد هم که نخبه نیستند و معمولی هستند دو گروه می‌شوند یا با پارتی جذب می‌شوند یا اگه پارتی ندارند از بیکاری دچار افسردگی می‌شوند و یا در اثر بیکاری تبدیل به جوان معترض در جامعه می‌شوند
      ایران باید مثل غرب دانشگاه را تقویت کند و اختیار انتخاب دانشجوها را به اساتید بدهد نه به سیستم و مقررات دانشگاهی بدهد
      باید به دانشگاه و اساتید قدرت سخت گیری بدهد تا انجایی که هرکس نتوانست بخواند خود بخود حذف شود با این کار هم
      و فرصت ادامه تحصیلات دانشگاهی را برای همگان یکسان فراهم می کند تا هرکسی توانست ادامه می‌دهد نتوانست حذف می‌شود و هم دانشگاه را تقویت می کند و از خروج نخبگان جلوگیری می کند بشرطی که بعداز پایان تحصیلات جذب بدون آزمون آنها را در شرکت های دانش‌بنیان و ادارات فراهم کند
      امروز کسی میخواد در دانشگاه های دنیا بورسیه و جذب و یا ادامه تحصیل دهد فقط و فقط اساتید اون دانشگاه حق انتخاب دارند ولا غیر این باید در ایران هم‌عملی شود و انتها قفیف وارونه کنکور دارند همه راحت وارد می‌شوند ولی با سختی خارج می‌شوند. آزمون ها هم شبیه کنور سخت و هم اساتید سخت گیری می کنت. به عبارتی آنها کنکور را به ترم های
      دانشگاهی منتقل کرده اند نه به شروع تحصیلات دانشگاهی
      این یعنی اجرای عدالت یعنی انتخاب شایستگان یعنی امکان ادامه تحصیل برای همگان یعنی حذف مافیای کنکور و انتقال آن به مقاطع دانشگاهی و محل زدن همه استعداد های جامعه

    1. نویسنده :ناشناس

      بچه های مردم موش آزمایشگاهی شمان !