سه شنبه, ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-23
کد خبر: 56025 |
تاریخ انتشار : ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰ |
ارسال به دوستان
پ

با این ۴ شیره به صورت تضمینی کم خونی خود را درمان کنید+ راهنما

شیره میوه هایی مانند انگور و خرما و … علاوه بر اینکه به عنوان یک خوراکی خوشمزه و شیرین طرفداران زیادی دارند خواص دارویی بسیاری نیز دارند.

اقتصادسنج| شیره میوه هایی مانند انگور و خرما و … علاوه بر اینکه به عنوان یک خوراکی خوشمزه و شیرین طرفداران زیادی دارند خواص دارویی بسیاری نیز دارند. یکی از بیماری هایی که گروه بزرگی از افراد به خصوص بانوان و کودکان را درگیر خود کرده بیماری کم‌خونی یا آنمی یا فقر الدم یا قلت دم است. چهار شیره یکی از خوراکی‌هایی است که برای این بیماری بسیار مفید است.

در طب قدیم اصطلاحی تحت عنوان کم خونی وجود نداشته و معادل این بیماری در طب سنتی، قلت دم مطرح شده است، بنابراین منظور از اصطلاح کم‌خونی امروزی وضعیتی است که در آن تعداد یا اندازه گلبول‌های قرمز و یا مقدار هموگلوبین موجود در خون کاهش یافته و به تبع آن تبادل اکسیژن و دی‌اکسیدکربن بین خون و سلول‌ها دچار اختلال می‌شود. از مهم‌ترین مواد مغذی جهت خون‌سازی که کمبود آن‌ها موجب بروز کم‌خونی می‌شود می‌توان به آهن،‌ ویتامین ب ۱۲ و اسیدفولیک اشاره کرد. از بین آن‌ها کم‌خونی ناشی از فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست.

اولین و مهمترین عارضه کم خونی، خستگی است. ضعف و رنگ پریدگی، التهاب و سوزش زبان، زخم کناره دهان و شکنندگی ناخن‌ها و همچنین سردرد و سرگیجه از عوارض بعدی کم خونی است.

علائم و علل کم خونی و ۱۷ روش درمان آن را در مطلبی با عنوان برای همیشه با کم خونی خداحافظی کن! می توانید مطالعه بفرمایید.

در این مطلب می خواهیم یک داروی تضمینی کم خونی به نام چهار شیره را معرفی کنیم و خواص آن را بررسی کنیم.

معرفی چهار شیره

چهار شیره ترکیبی از چهار شیره خونساز و بسیار مقویست که وقتی با هم ترکیب می شوند تبدیل به قاتل کم خونی خواهند شد.

این ترکیب شامل شیره انگور، شیره خرما، شیره توت سفید و شیره انجیر است. ابتدا به بررسی خواص هر کدام از این شیره ها می پردازیم و سپس خواص ترکیب آن ها با هم را بیان می کنیم.

خواص شیره انگور

مزاج شیره انگور، بر مبنای طب سنتی گرم و تر است.

باعث جلوگیری از افتادگی پوست می‌شود و چین و چروک‌های آن را از بین می‌برد.

تامین‌کننده بسیار خوب انرژی و برای کم خونی مخصوصا کم خونی ناشی ار فقر آهن بسیار مفید است.

برای درمان کک مک، شیره انگور را به تنهایی یا مخلوط با نمک روی لکه ها می مالند.

افزایش شیر مادران در دوران شیردهی

باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیر مفید بدن می شود

ضعف عمومی بدن و ضعف احشاء را معالجه و بدن را تقویت می کند.

خوردن شیره انگور مخلوط شده با کمی پودر زعفران، برای رفع هم و غم، غضب شدید و ضعف اعصاب بسیار مفید است

خواص شیره خرما

تقویت کننده قلب است.

غنی از کلسیم است بنابراین برای تقویت استخوان مفید است.

ملین است.

انرژی زاست.

شیره خرما، تسکین دهنده‌ی دردهای روماتیسمی و امراض شریانی وریدی است.

پاک کننده کبد است.

کم خونی را برطرف می کند.

به رفع خستگی و رخوت کمک می‌کند.

برای آشنایی با خواص و طرز تهیه شیره خرما در طب سنتی به مطلبی با همین عنوان مراجعه نمایید.

خواص شیره توت سفید

ملین است.

منبع غنی از آهن است. به همین دلیل درمان کم خونیست.

همانند شیره انگور برای سلامت و شادابی پوست بسیار مفبد است.

به خاطر آنتی اکسیدانی که دارد خاصیت ضد سرطانی دارد.

باعث تقویت عمومی بدن می شود.

درمان کننده خواب رفتگی های مکرر اعضای بدن است.

ویتامین آ موجود در شیره توت باعث تقویت بینایی می شود.

باعث تصفیه کبد می شود.

خون را تصفیه می کند.

خواص شیره انجیر

طبع شیره انجیر گرم است.

درمان کم خونی و فقر آهن.

انرژی زا و تقویت کننده عمومی بدن.

تقویت کننده اعصاب و رافع افسردگی.

مجاری تنفسی را بهبود می دهد.

درمان کننده التهابات گلو و سرفه می باشد.

تقویت کننده قوای جنسی.

مدر است و کلیه را پاک می کند.

تقویت کننده استخوان ها.

باعث کاهش حرارت بدن می شود.

افزایش دهنده حجم عضلات است.

درمان کننده ی صرع.

درمان لاغری.

تقویت سیستم گوارش بدن و بهبود یبوست مزمن.

شیره ای مقوی برای رفع تشنگی و عطش زیاد.

جلوگیری کننده از رشد سلول های سرطانی.

تقویت کننده قوای جسمی.

برای رطوبت پوست بسیار مفید است.

خواص چهار شیره

قویا خونساز است و می تواند جایگزین قرص آهن و اسید فولیک شود.

رافع سردرد و سرگیجه ناشی از کم خونیست.

تقویت کننده مفاصل و استخوان هاست.

تقویت کننده بدن می باشد.

شاداب و جوان کننده پوست است.

تقویت قوای جنسی است.

تقویت کننده اعصاب و حافظه.

رافع خواب رفتن دست و پا می باشد.

ملین و برطرف کننده یبوست است.

شیوه مصرف چهار شیره

روش اول: برای بزرگسالان هر ۸ ساعت یک قاشق غذاخوری و برای کودکان یک قاشق مرباخوری مصرف شود.

روش دوم: می توانید دو تا سه قاشق غذاخوری چهار شیره را در یک لیوان آب حل کرده و یک قاشق غذاخوری گلاب یا عرق بیدمشک را به آن اضافه کنید تا به صورت شربتی بسیار خوشمزه و خوش طعم درآمده و سپس مصرف کنید.

روش سوم: می توانید مخلوط فوق را با ارده مخلوط و میل کنید.

به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید