جمعه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-05-17
کد خبر: 42389 |
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۶ |
ارسال به دوستان
پ

آخرین قیمت گوشت بعد از هیاهوی گوشتی+ جدول

قیمت گوشت امروز ۱ اسفند ۱۴۰۱ اعلام شد. بر اساس اعلام برخی از مسئولان گوشت ۵۰۰ هزار تومانی معیار اصلی برای قیمت گذاری نیست.

اقتصادسنج | قیمت گوشت امروز ۱ اسفند ۱۴۰۱ اعلام شد. بر اساس اعلام برخی از مسئولان گوشت ۵۰۰ هزار تومانی معیار اصلی برای قیمت گذاری نیست.

قیمت گوشت قرمز در اول اسفند ۱۴۰۱ به شرح زیر است:

راسته با استخوان گوسفندی
۲۰۶,۰۰۰
ران کامل ممتاز گوسفندی
۲۹۲,۰۰۰
کف دست گوسفندی با ماهیچه
۲۶۵,۰۰۰
ران پاک کرده گوساله
۲۴۵,۰۰۰
سر دست پاک کرده گوساله
۲۳۰,۰۰۰
گردن گوسفندی
۱۷۵,۰۰۰
قلوگاه گوساله
۱۶۵,۰۰۰
گردن گوساله
۱۵۰,۰۰۰
قلم گوساله
۵۹,۰۰۰
سردست گوسفندی
۲۱۰,۰۰۰
ماهیچه گوساله
۲۲۰.۰۰۰
دمبالیچه گوسفندی
۱۷۵.۰۰۰
نیم شقه سردست گوسفند
۲۴۰.۰۰۰
شقه لاشه گوسفندی
۲۲۰,۰۰۰
نیم شقه ران گوسفندی
۲۹۰,۰۰۰

گوشت ۵۰۰ هزار تومانی معیار قیمت گذاری نیست

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور می گوید که عکس منتشر شده در خصوص گوشت ۵۰۰ هزار تومانی مربوط به گوشت قطعه بندی شده و درجه یک بوده و معیار قیمت گذاری نیست و باید برای تعیین قیمت گوشت به شقه آن توجه کرد.

افشین صدر دادرس در پاسخ به اینکه آیا قیمت دام زنده در روزهای اخیر افزایش یافته است یا خیر، گفت : به دلیل افزایش تقاضا در روزهای پایانی سال قیمت دام زنده از کیلویی ۱۳۵ هزار تومان در ابتدای بهمن ماه به کیلویی ۱۴۰ هزار تومان رسیده است.

وی در پاسخ به چرایی افزایش قیمت گوشت قرمز و خبرهای منتشر شده در خصوص فروش گوشت کیلویی ۵۰۰ هزار تومان نیز گفت: گوشت کیلویی ۵۰۰ هزار تومان معیار و ملاک قیمت‌گذاری نیست. عکسی که اخیرا در این رابطه منتشر شده گوشت خورشتی درجه یک است و معیار ما برای تعیین قیمت گوشت باید قیمت لاشه یا شقه باشد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور افزود: وقتی لاشه را قطعه بندی می کنند برحسب ضایعاتی که از آن خارج می شود قیمت آن تغییر می‌کند. بنابراین اگر می‌خواهیم برای تعیین قیمت گوشت شاخص داشته باشیم باید به جای گوشت قطعه بندی شده به لاشه آن توجه کنیم.

وی تصریح کرد: افزایش قیمت دام قطعا روی قیمت گوشت تاثیر گذار است اما این سو استفاده‌هایی که برخی افراد در بازار گوشت می‌کنند اثرات بیشتر از قیمت دام زنده دارد.

دادرس در پایان گفت: متاسفانه برخی افراد در بازار گوشت حباب ایجاد می‌کنند.

به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید