سه شنبه, ۱۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-12-03
کد خبر: 103747 |
تاریخ انتشار : 07 فوریه 2024 - 10:17 |
ارسال به دوستان
پ

با خوردن ماست طبیعی به لطف پروتئین‌های خنثی کننده آن بوی سیر دهان را می‌توان رفع کرد.

اقتصادسنج| با خوردن ماست طبیعی به لطف پروتئین‌های خنثی کننده آن بوی سیر دهان را می‌توان رفع کرد.

طبق یافته جدید دانشمندان، نوعی ماده خوراکی به خنثی کردن بوی دهان ناشی از خوردن سیر کمک می‌کند.

به گفته دانشمندان، می‌توان با خوردن ماست طبیعی به لطف پروتئین‌های خنثی کننده آن بوی سیر دهان را رفع کرد.

محققان کشف کرده‌اند که پروتئین‌های موجود در ماست برای خنثی کردن ترکیبات مبتنی بر گوگرد که باعث ایجاد بو می‌شوند، به خوبی عمل می‌کنند.

تیمی از دانشگاه ایالتی اوهایو به سیر خام موجود در بطری ماست هایی با محتوای چربی، پروتئین و آب متفاوت اضافه کردند. آن ها دریافتند که ماست ۹۹ درصد در کاهش ترکیبات اصلی تولید بوی سیر موثر است.

تجزیه و تحلیل نشان داد که ماست‌های با سطوح بالای پروتئین و همچنین ماست‌هایی با محتوای چربی بالا در کاهش بوی سیر مؤثرتر بودند.

«شریل بارینگر» نویسنده ارشد این مطالعه، گفت:« پروتئین بالا علاوه بر مفید بودن برای بدن می‌تواند به عنوان یک خوشبوکننده دهان نیز استفاده شود.»

وی پیشنهاد می کند ماست یونانی که ارزش پروتئین بالاتری نسبت به ماست ساده دارد ممکن است موثرترین راه برای خلاص شدن از شر بوی سیر باشد.

ماست‌های طعم‌دار نیز احتمالاً در این امر موثر هستند. این یافته ها در مجله Molecules منتشر شد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید