شنبه, ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-04
کد خبر: 77698 |
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۳ |
ارسال به دوستان
پ

این ۱۰ نماد بورسی تعلیق می شوند/ سهامداران مراقب باشند

بررسی ها نشان می دهد که چهار نماد بورسی و شش نماد فرابورس مشمول فرآیند تعلیق شده اند و باید سهامداران این ده نماد مراقب باشند چرا که خطر بسته شدن بیخ گوش این نمادها است.

اقتصادسنج| بررسی ها نشان می دهد که چهار نماد بورسی و شش نماد فرابورس مشمول فرآیند تعلیق شده اند و باید سهامداران این ده نماد مراقب باشند چرا که خطر بسته شدن بیخ گوش این نمادها است.

بررسی ها نشان می دهد که چهار نماد بورسی و شش نماد فرابورس مشمول فرآیند تعلیق شده اند و باید سهامداران این ده نماد مراقب باشند چرا که خطر بسته شدن بیخ گوش این نمادها است.

چهار نماد بورسی کدامند؟ | دلایل مشمول فرآیند تعلیق شدن چیست؟

کاشی پارس با نماد کپارس یکی از چهار نمادی است که از تاریخ ۱ مهرماه سال جاری مشمول فرآیند تعلیق شده است. دلایل این موضوع به شرح زیر گزارش شده است:

۱. عدم ارائه گزارش تفسیری مدیریت میاندوره‌ای ۶ ماهه حسابرسی شده

۲. عدم ارائه صورت‌های مالی میاندوره‌ای ۶ ماهه حسابرسی شده

صنایع آذرآب

صنایع آذرآب با نماد فاذر یکی دیگر از نماد‌های مشمول فرآیند تعلیق است. تاریخ تغییر وضعیت ۱۶ مرداد ماه سال جاری می‌باشد و دلیل مشمول فرآیند تعلیق شدن نیز زیان ده شدن عملکرد شرکت طی دو سال مالی متوالی اعلام شده است.

ایران خودرو

ایران خودرو با نماد خودرو یکی از غول‌های خودروسازی ایران است که از تاریخ ۳۱ تیرماه مشمول فرآیند تعلیق شده است. دلیل این موضوع نیز مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شدن به مدت سه سال است.

سایپا

دیگر غول خودروسازی ایران خساپا نیز از تاریخ ۲۸ تیرماه سال جاری مشمول فرآیند تعلیق شده است و دلیل آن نیز مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شدن به مدت سه سال است.

شش نماد فرابورسی کدامند؟ | دلایل مشمول فرآیند تعلیق شدن چیست؟

ریل پرداز سیر

حریل از تاریخ ۹ مهرماه سال جاری مشمول فرآیند تعلیق شده است و دلیل این موضوع عدم رعایت الزامات دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان عنوان گردیده است.

ریل پرداز نوآفرین

حآفرین نیز از تاریخ ۹ مهرماه سال جاری مشمول فرآیند تعلیق شده است و دلیل این موضوع عدم رعایت الزامات دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان عنوان گردیده است.

سرمایه گذاری آرمان گستر پاریز

خکرمان هم به مانند دو نماد قبلی از تاریخ ۹ مهرماه سال جاری مشمول فرآیند تعلیق شده است و دلیل این موضوع عدم رعایت الزامات دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان عنوان گردیده است.

توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی

مفاخر هم از تاریخ ۱۴ شهریورماه سال جاری مشمول فرآیند تعلیق شده است و دلیل این موضوع عدم رعایت الزامات دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان عنوان گردیده است.

بانک دی

دی از ۱ مرداد ماه سال جاری به دو دلیل زیر مشمول فرآیند تعلیق شده است:

۱. مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت به مدت ۴ سال مالی متناوب طی ۵ سال گذشته

۲. عدم رعایت الزامات دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان

موسسه اعتباری ملل

وملل از تاریخ ۱ مردادماه سال جاری مشمول فرآیند تعلیق شده است و دلیل این موضوع عدم رعایت الزامات دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان عنوان گردیده است.

به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :ناشناس

      من بعنوان یک سهامدار بانک دی می‌باشم و۹۷۰۰۰ سهم دارم که ۵۰ هزار سهام را ۱۳۰‌هزار تومان خریدم هر روزهم سهام دی سیر نزولی داشته است واز سال ۹۲ توسط
      بنیا ۲۰۰۰ سهام به از طریق بنیاد شهید داده شده بود ومن برای خرید ۵۰۰۰۰ سهام چهار میلیون و خرده‌ای تومان پرداخت کرده ام اکنون که در تعلیق هست اوضاع سهامداران بانک دی چه می‌شود.