شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-11
کد خبر: 42608 |
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۰ |
ارسال به دوستان
پ

عرضه این گوشت ها در فروشگاه ها ممنوع شد

مدیرکل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه دستوری که به انجمن بسته‌بندی داده شده مقرر شد ‌گوشت‌های بسته‌بندی خاص ‌تولید نشود و گوشت‌ها عمدتا به صوت مخلوط و ران و سردست باشد تا برای مردم عزیز عمومیت داشته باشد.

اقتصادسنج؛ مدیرکل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه دستوری که به انجمن بسته‌بندی داده شده مقرر شد ‌گوشت های بسته‌بندی خاص ‌تولید نشود و گوشت‌ها عمدتا به صوت مخلوط و ران و سردست باشد تا برای مردم عزیز عمومیت داشته باشد.

مسعود امراللهی‌ مدیرکل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی در اراک میانگین قیمت‌ گو‌شت را حدود ۲۹۰ هزار تومان اعلام کرد و اظهار داشت: ‌آنالیز گوشتی که به عنوان گوشت لاشه گوسفندی جوان است بین ۲۸۰ تا ۲۹۰ هزار تومان برآورد می‌شود.

وی با بیان اینکه ‌گوشت گرم وارداتی و گوشت گرم داخلی هم‌اکنون در حال توزیع در بازار است، افزو‌د: مصرف روزانه تهران حدودا ۴۰۰ تن است.

مدیرکل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی با انتقاد از اینکه “یک دست مغز ران و گوشت لخم بدون چربی در قالب یک بسته گوشتی نیم میلیونی عرضه شده است، تصریح کرد: این درحالیست که شاید از یک لاشه حدود ۷ درصد وزن گوشت لخم نداشته باشد.

وی با بیان اینکه در مجموع در صنعت دسته‌بندی ۹۷ کیلوگرم از این گو‌شت تولید شده بود، ادامه داد:‌ با توجه دستوری که به انجمن بسته‌بندی داده شده مقرر شد این گوشت‌های بسته‌بندی خاص هم تولید نشود و گوشت‌ها عمدتاً به صوت مخلوط و ران و سردست باشد تا برای مردم عزیز عمومیت داشته باشد.

از هفته گذشته، عکسی با مضمون یک بسته گو‌شت یک کیلویی با قیمت ۵۰۰ هزار تومان در فضای مجازی دست‌به‌دست ‌شد، موضوعی که واکنش بسیاری از کاربران را در پی داشت.

به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید