پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-07-10
کد خبر: 77948 |
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷ |
ارسال به دوستان
پ

در گروه نان و غلات، اقلام ” برنج خارجی درجه یک ” با ۲,۴ درصد و ” شیرینی خشک ” با ۱.۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و، همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ۲.۸- است.

اقتصادسنج| در گروه نان و غلات، اقلام ” برنج خارجی درجه یک ” با ۲,۴ درصد و ” شیرینی خشک ” با ۱.۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و، همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ۲.۸- است.

در شهریور ماه ۱۴۰۲ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام ” برنج خارجی درجه یک ” با ۲,۴ درصد و ” شیرینی خشک ” با ۱.۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ۲.۸- است.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام ” گوشت گاو یا گوساله ” با ۷,۷ درصد، “ماهی قزل آلا” با ۶.۰ درصد و ” گوشت گوسفند” با ۵.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت و “مرغ ماشینی” با ۵.۸- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” تخم مرغ” با ۱۰,۰ درصد، ” شیر خشک” با ۶.۰ درصد و ” کره پاستوریزه” با ۳.۸ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به” روغن نباتی جامد” با ۱.۸- درصد و ” روغن مایع” با ۰.۶- درصد است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” موز ” با ۱۰,۲ درصد، ” پرتقال ” با ۷.۴ درصد و ” کشمش پلویی ” با ۳.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” لیمو ترش” با ۹.۸- درصد و ” هندوانه” با ۲.۷- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” قارچ” با ۲۱,۸ درصد، ” خیار ” با ۱۱.۱ درصد، “بادمجان” با ۸.۵ درصد و” کدو سبز ” با ۸.۳ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به ” گوجه فرنگی ” با ۶.۷- درصد، ” پیاز” با ۵.۰- درصد و ” سیب زمینی” با ۳.۹- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” شکر ” با ۴,۶ درصد، ” قند ” با ۳.۹ درصد ” چای خارجی بسته ای” و” سس گوجه فرنگی” با ۳.۶ درصد است.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید