به گزارش مرکز اطلاعرسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران، بربری بیشترین و سنگک کمترین سهم را در سفره خانوادههای ایرانی دارند.
اقتصادسنج| بربری بیشترین و سنگک کمترین سهم را در سفره خانوادهها دارند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران، انواع آردهایی را که برای پخت نان در کشورمان مورد استفاده قرار میگیرند، به ۴ نوع آرد ستاره (نان حجیم)، آرد بربری، آرد سنگک و آرد تافتون و لواش تقسیم کرد.
به ترتیب، نان لواش با ۳۴ درصد، نان بربری با ۲۶ درصد، نان تافتون با ۲۰ درصد، نان سنگک با ۱۳ درصد، نانهای حجیم با ۴ درصد و سایر نانها با ۳ درصد، بیشترین سهم را در سفره خانوادهها دارند.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://eghtesadsanj.ir/?p=88649
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.