یکشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-07-13
کد خبر: 82968 |
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۸:۰۹ |
ارسال به دوستان
پ

بررسی افزایش قیمت ۵۳ ماده عذایی در کشور طی یک سال گذشته حاکی از تورم بالای ۱۰۰ درصدی گوشت قرمز و کنسر تن ماهی است.

اقتصادسنج |بررسی افزایش قیمت ۵۳ ماده عذایی در کشور طی یک سال گذشته حاکی از تورم بالای ۱۰۰ درصدی گوشت قرمز و کنسر تن ماهی است.

مرکز آمار ایران اخیرا گزارشی از متوسط قیمت کالا‌های خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در مهر ماه ۱۴۰۲ منتشر کرده که نشان می‌دهد، در گروه نان و غلات، اقلام ” برنج خارجی درجه یک ” با ۴,۶ درصد و ” شیرینی خشک ” با ۲.۷ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ۳.۲- می‌باشد.

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها هم، اقلام “ماهی قزل آلا” با ۷,۸ درصد و ” گوشت گاو یا گوساله ” با ۳.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

بررسی تورم یکساله این ۵۳ اقلام خوراکی نشان می‌دهد، گوشت گوسفند با رشد ۱۵۰ درصدی و گوشت گاو یا گوساله با رشد ۱۳۲ درصدی قیمت در صدر گرانی بوده اند و کنسر ماهی تن با رشد ۱۰۹ درصدی قیمت در رتبه بعدی است.

قیمت خوراکی‌ها و مواد غذایی

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید