فهرستی از قدرتمندترین گوشی های نوامبر ۲۰۲۳ در بنچمارک انتوتو منتشر شده که تقابل جذاب بین دو چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۳ و دایمنسیتی ۹۳۰۰ را نشان میدهد.
اقتصادسنج| اخیرا گوشیهای پرچمدار زیادی رونمایی شده که از چیپستهای پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۳ کوالکام و دایمنسیتی ۹۳۰۰ مدیاتک، دو چیپست رقیب قدرت میگیرند. حالا پلتفرم بنچمارکگیری انتوتو فهرستی از قدرتمندترین گوشی های جهان در نوامبر ۲۰۲۳ را منتشر کرده که حضور پررنگ این دو تراشه را بهنمایش میگذارد. بهنظر شما اولین گوشی این لیست از کدام یک از این دو تراشه قدرت میگیرد؟ در ادامه خواهیم دید.
قدرتمندترین گوشی های نوامبر ۲۰۲۳ در بنچمارک انتوتو
لیستی که توسط انتوتو منتشر شده شاید کمی عجیب بهنظر میرسد، چرا که در آن خبری از پرچمداران توانمند برندهای معتبری مثل سامسونگ و اپل نیست. اما فراموش نکنید که گوشیهای این فهرست لزوما قدرتمندترین گوشیهای بازار نیستند، بلکه بیشترین امتیاز را در بنچمارک AnTuTu کسب کردهاند.
اکثر گوشیهای موجود در این لیست از چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۳ و دایمنسیتی ۹۳۰۰ قدرت میگیرند. البته چند مدل هم به چیپست پرچمدار نسل قبلی کوالکام، یعنی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ مجهز هستند، ولی خبری از دیگر تراشههای شرکت مدیاتک از خانواده دایمنسیتی نیست.
رد مجیک ۹ پرو پلاس، رتبه نخست بنچمارک AnTuTu
گوشیهای رد مجیک همیشه بهخاطر عملکرد فوقالعادهای که دارند شناخته میشوند. پس تعجبی هم ندارد که جدیدترین نسل این گوشیهای گیمینگ بخواهند امتیاز بیشتری از رقبا کسب کنند. رد مجیک ۹ پرو پلاس در این آزمونها موفق به کسب ۲،۱۸۸،۶۳۱ امتیاز شده است که آن را در رتبه نخست این لیست هم قرار میدهد.
یکی از مهمترین دلایلی که باعث شده این گوشی بالاترین امتیاز را بگیرد، خنککنندههای فعال و توانمند داخل بدنه گوشی است. این به چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۳ کوالکام اجازه میدهد عملکرد بهتری را در زیر قاب داشته باشد و دما در شرایط سخت کمتر بالا برود.
امسال رقابت بین تراشههای پرچمدار دو کمپانی کوالکام و مدیاتک داغتر از هر زمان دیگری است. در حالی که رتبه نخست لیست قدرتمندترین گوشی های نوامر ۲۰۲۳ انتوتو از چیپستی با برند کوالکام قدرت میگیرد، اما رتبه دوم با فاصلهای اندک به یک گوشی با چیپست پرچمدار دایمنسیتی ۹۳۰۰ مدیاتک تعلق گرفته است. این گوشی، ویوو X100 نام دارد و ۲،۱۸۴،۱۵۳ امتیاز را کسب کرده است.
این نتایج نشان میدهند که دو تراشه رقیب عملکرد نسبتا مشابهی با یکدیگر دارند و بازار گوشیهای اندرویدی از فضای تک قطبی که کوالکام ساخته بود، خارج شده است. حداقل نتایج بنچمارک AnTuTu این را میگویند.
بهتازگی گوشی iQOO 12 رونمایی شده که عملکرد بسیار خوبی را هم در بنچمارک انتوتو از خود بهجای گذاشته است. این گوشی موفق به کسب ۲،۱۷۴،۴۸۴ امتیاز شده، در حالی که از چیپست مشابهی با گوشی +Red Magic 9 Pro قدرت میگیرد. این امتیازها بار دیگر نشان میدهند که سیستم خنککننده چقدر نقش مهمی را در ارائه بهترین عملکرد گوشیها ایفا میکند.
شکست چیپست جدید مدیاتک توسط پرچمدار کوالکام
سورپرایز بعدی، کسب امتیاز کمتر توسط نسخه پرو (قدرتمندتر) یک گوشی از نسخه معمولی آن است. ما در مورد دو گوشی ویوو X100 و X100 Pro صحبت میکنیم. وقتی به مشخصات فنی این دو دقت کنید، متوجه میشوید که این اختلاف در امتیازهای کسب شده میتواند بهخاطر قدرتگیری از چیپستهای متفاوت باشد.
تفاوت جاییست که نسخه پرو از چیپست دایمنسیتی ۹۳۰۰ قدرت میگیرد، در حالی که نسخه معمولی با چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۳ کوالکام موفق به کسب امتیاز بیشتری شده است. این گوشی ۲،۱۰۹،۸۸۰ امتیاز را کسب کرده و با بیش از ۷۴ هزار امتیاز کمتر، چند پله پایینتر از نسخه معمولی خودش ایستاده است.
شیائومی ۱۴ و ۱۴ پرو ، یکی از جدیدترین گوشیهای پرچمدار اندرویدی بازار هستند که به چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۳ کوالکام مجهز هستند. نسخه پرو در جایگاه ششم و نسخه معمولی در جایگاه هفتم قدرتمندترین گوشی های نوامبر ۲۰۲۳ در بنچمارک انتوتو ایستادهاند. این نتایج نشان میدهد که رابط کاربری جدید HyperOS شیائومی هنوز جای کار دارد و بهطور کامل بهینه نشده است. البته نسبت به نسل قبلی خود امتیازهای بسیار بیشتری را کسب کردهاند. امتیاز این دو بهترتیب ۲،۰۰۴،۲۶۳ و ۲،۰۰۶،۸۶۱ امتیاز بوده است.
سه جایگاه دیگر این فهرست را نیز گوشیهای iQOO 11S و OnePlus Ace 2 Pro و همچنین Vivo X90 Pro Plus در اختیار دارند که از قضا هر سه از چیپست پرچمدار سال گذشته کوالکام یعنی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ قدرت میگیرند. هر سه این گوشیها امتیازی در حدود ۱،۶۰۰،۰۰۰ امتیاز را کسب کردهاند که نشان از اختلاف فاحش بین دو نسل از تراشههای پرچمدار دارد.