یکشنبه, ۱۳ مهر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-10-05
کد خبر: 133727 |
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۹ |
ارسال به دوستان
پ

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت نسبت به مصرف لبنیات فله‌ای و پرچرب در دوران بارداری هشدار داد و تأکید کرد که این محصولات می‌توانند سلامت مادر و جنین را به‌طور جدی به خطر بیندازند.

اقتصادسنج| دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با رد این باور نادرست که مصرف لبنیات فله‌ای در دوران بارداری مفید است، اعلام کرد: لبنیات فله‌ای و پرچرب به‌ویژه برای زنان باردار می‌تواند خطراتی جدی به همراه داشته باشد.

بر اساس اعلام این دفتر، لبنیات فله‌ای به دلیل دارا بودن مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع، در مقایسه با شیرهای کم‌چرب پاستوریزه، خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند چاقی، دیابت نوع ۲ و مشکلات قلبی‌ـ‌عروقی را افزایش می‌دهد.

خطر بیماری‌های عفونی با لبنیات غیرپاستوریزه

همچنین تأکید شده است که مصرف شیرهای خام و غیرپاستوریزه می‌تواند عامل انتقال بیماری‌های عفونی خطرناکی مانند تب مالت و سل باشد که برای سلامت مادر باردار و جنین بسیار تهدیدکننده هستند.

جایگزین سالم: شیر پاستوریزه کم‌چرب

دفتر بهبود تغذیه جامعه توصیه می‌کند که زنان باردار لبنیات فله‌ای و پرچرب را از برنامه غذایی خود حذف کرده و به‌جای آن از لبنیات پاستوریزه کم‌چرب استفاده کنند.

«شیر کم‌چرب پاستوریزه به دلیل داشتن کلسیم، فسفر و ویتامین‌های محلول در آب، نه تنها ارزش غذایی بیشتری دارد، بلکه جذب این مواد در بدن نیز بالاتر است.»

در دوران بارداری، انتخاب آگاهانه مواد غذایی اهمیت ویژه‌ای دارد. حذف لبنیات فله‌ای و استفاده از لبنیات مطمئن و پاستوریزه می‌تواند گامی مؤثر در حفظ سلامت مادر و جنین باشد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید