آیا دیابتیها میتوانند بستنی بخورند؟ و اگر جواب مثبت است این بستنی باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ اصلا جایگزین بستنی برای دیابتیها چیست؟
اقتصادسنج| آیا دیابتیها میتوانند بستنی بخورند؟ و اگر جواب مثبت است این بستنی باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ اصلا جایگزین بستنی برای دیابتیها چیست؟
به نقل از ام اس ان، دیابت وضعیتی است که بیمار باید با آن زندگی کرده و قند خون خود را مدیریت کند. وقتی حرف از بستنی میشود، اغلب دیابتیها دوست دارند از آن استفاده کنند و انتخاب بستنی یا جایگزین مناسب دردسر جدیدی برای این افراد است.
اما به گفته کارشناسان دیابتیها میتوانند «ماست بستنی» را جایگزین «بستنی» معمولی کنند. ماست بستنی یا Froyo یک دسر منجمد است که با ماست تهیه میشود و اگرچه همان مواد اولیه بستنی است؛ اما حاوی کشت باکتریهای زنده است.
به دلیل داشتن اسید لاکتیک معمولا ترش تر از بستنی است و به دلیل استفاده از شیر به جای خامه کمتر چرب است.
ماست بستنی کارخانهای شامل شیر خشک، نوعی شیرین کننده {شیرین کنندهها گفته میشود مفید نیستند}، چربی شیر، کشت ماست و طعم دهنده و گاهی اوقات رنگ طبیعی یا مصنوعی هستند.
برخی ماست بستنیها حاوی آجیل، میوه و کوکی هستند. اما بهترین جایگزین بستنی برای دیابتیها، ماست بستنی خانگی است که بر اساس میزان قند فرد بیمار، مواد تشکیل دهنده آن کم و زیاد میشود.
بنابراین بهترین بستنی برای دیابتیها محصولی ایت که چربی کم، کالری کم و قند صفر داشته باشد.
معمولا جایگزین قند به بستنی افزوده میشود تا قابل خوردن شود. به هر حال افراد دیابتی باید بستنی کم چرب و کم کربوهیدرات بخورند.