یک قاشق چایخوری عسل طبیعی زنبور عسل حاوی حدود 5-6 گرم قند است؛ اما این مقدار چه سهمی در نیاز روزانه بدن انسان دارد؟
اقتصادسنج| یک قاشق چایخوری عسل طبیعی زنبور عسل حاوی حدود 5-6 گرم قند است؛ اما این مقدار چه سهمی در نیاز روزانه بدن انسان دارد؟
دکتر ناتالیا کروگلوا، متخصص تغذیه روسی، گفت: بر اساس میزان مطمئن روزانه 30 گرم قند، می توان روزانه بیش از شش قاشق چای خوری عسل مصرف کرد، مشروط بر اینکه هیچ نوع شیرینی دیگری نخورید. با این حال، دوره خاصی از روز برای خوردن عسل وجود ندارد.
او می گوید: “افسانه ای وجود دارد که عسل باعث افزایش وزن می شود، بنابراین باید فقط در نیمه اول روز مصرف شود.”
این پزشک توصیه می کند عسلی را که تحت عملیات حرارتی قرار نگرفته است ترجیح دهید، زیرا بیشترین مقدار مواد مغذی مفید را در خود حفظ می کند. از طرفی دادن عسل به کودکان زیر یک سال نیز توصیه نمی شود.
او میگوید: « به این دلیل که عسل باعث ایجاد آلرژی میشود. همچنین ممکن است حاوی محرکهای بوتولیسم باشد که بعید است تعداد زیادی در آن وجود داشته باشد اما در هر حال برای یک کودک، همان مقدار از محرک ها هم مناسب نیست.