چهارشنبه, ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-16
کد خبر: 124959 |
تاریخ انتشار : 13 دسامبر 2024 - 12:59 |
ارسال به دوستان
پ

بررسی‌ها بیانگر این است که روغن‌های نباتی هیدروژنه به عنوان منبع اصلی دریافت اسیدهای چرب ترانس در جامعه محسوب می‌شود. 

اقتصادسنج| احمد اسماعیل‌زاده با بیان اینکه مصرف روغن‌های نباتی (هیدروژنه) از منظر سلامتی مورد تایید نیست، اظهار کرد: روغن‌های نباتی حاوی سطح بالایی از اسیدهای چرب اشباع هستند که سبب افزایش کلسترول می‌شوند. روغن‌های نباتی علاوه بر سطح بالای اسیدهای چرب اشباع، حاوی سطح بالایی از اسیدهای چرب ترانس نیز هستند.

وی افزود: اسیدهای چرب ترانس بدترین نوع چربی‌ها هستند. بررسی‌ها بیانگر این است که روغن‌های نباتی هیدروژنه به عنوان منبع اصلی دریافت اسیدهای چرب ترانس در جامعه محسوب می‌شود.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توضیح داد: روغن‌های نباتی در خانه‌ها و صنعت برای تولید کیک، کلوچه و سایر اقلام خوراکی استفاده می‌شود. حذف و کاهش مصرف روغن‌های نباتی هیدروژنه به سلامت بسیار کمک می‌کند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید