شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 99973 |
تاریخ انتشار : 20 ژانویه 2024 - 0:07 |
ارسال به دوستان
پ

میان‌وعده‌های قبل از خواب که قند خون را مختل می‌کنند، سیستم عصبی را دچار تنش می‌کنند یا فرایند هضم را به هم می‌ریزند، مقصر اصلی بی‌خوابی‌های شبانه هستند.

اقتصادسنج| میان‌وعده‌های قبل از خواب که قند خون را مختل می‌کنند، سیستم عصبی را دچار تنش می‌کنند یا فرایند هضم را به هم می‌ریزند، مقصر اصلی بی‌خوابی‌های شبانه هستند.

غذاهایی که پیش از خواب می‌خوریم می‌توانند تأثیر مستقیمی بر کیفیت خواب و استراحت ما داشته باشند. میان‌وعده‌های قبل از خواب که قند خون را مختل می‌کنند، سیستم عصبی را دچار تنش می‌کنند یا فرایند هضم را به هم می‌ریزند، مقصر اصلی بی‌خوابی‌های شبانه هستند.

اگر به دنبال داشتن خواب بهتر و باکیفیت‌تری هستید، قبل از خواب از مصرف این خوراکی‌ها و نوشیدنی‌ها دوری کنید:

۱) سیب زمینی سرخ‌کرده

از آنجایی که غذاهای سرخ‌شده چربی بالایی دارند، معمولاً هضم سخت‌تری هم دارند. خوردن غذاهایی مانند سیب زمینی سرخ‌کرده اندکی قبل از خواب ممکن است باعث سوءهاضمه شود و خواب شما را مختل کند.

۲) فلفل قرمز

در میان ادویه‌ها، هیچ ماده‌ای تندتر از فلفل قرمز وجود ندارد. اگرچه کپسایسین موجود در این فلفل‌های تند به کاهش التهاب و حتی تسکین درد کمک می‌کند، اما ممکن است باعث بیخوابی شود. هم‌چنین یک مطالعه نشان داد که فلفل قرمز، رفلاکس اسید را در بیماران مبتلا به رفلاکس معده تشدید می‌کند.

۳) مرکبات

پرتقال، گریپ فروت، لیموشیرین و لیموترش فواید زیادی برای سلامتی دارند؛ از محتوای بالای ویتامین C گرفته تا فیبر فراوان. اما طبق تحقیقات، خوردن این گروه از میوه‌ها قبل از خواب توصیه نمی‌شود. اسیدیته موجود در مرکبات، یکی دیگر از محرک‌های رفلاکس اسید معده است.

۴) نوشابه‌های انرژی‌زا

نوشیدنی‌های انرژی‌زا از مهمترین عوامل بیخوابی شبانه هستند. وجود محرک طبیعی و مصنوعی در این نوشیدنی‌ها، خواب راحت را از چشمان شما می‌رباید. یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ بر روی دانشجویان نشان داد که ارتباط معنی‌داری بین مصرف نوشیدنی انرژی‌زا و کیفیت پایین خواب وجود دارد. اگر مایل به مصرف این نوشیدنی‌ها هستید، حداقل هشت ساعت قبل از خواب آن ها را بنوشید.

۵) قهوه

تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه حتی تا شش ساعت قبل از خواب می‌تواند اثرات منفی بر استراحت شبانه داشته باشد. بهترین زمان برای نوشیدن قهوه، از ابتدای صبح تا نیمروز است.

۶) شیرینی‌جات

شکلات، آبنبات و به طور کل خوراکی‌های شیرین با افزایش قند خون باعث کاهش کیفیت خواب می‌شوند. سعی کنید در ساعات منتهی به شب از مصرف شیرینی‌جات بپرهیزید. تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۲۲ نشان می‌دهد که بین رژیم غذایی پر قند و کاهش کیفیت و مدت خواب، ارتباط مستقیمی وجود دارد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید