سه شنبه, ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-06-03
کد خبر: 130096 |
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۱ |
ارسال به دوستان
پ

نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است و به‌ طور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.

اقتصادسنج| نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است و به‌ طور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.

نعناع گیاهی است با طبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده و پودر امکان‌پذیر خواهد بود.

برگ‌های نعناع حاوی بالاترین مقدار آنتی‌اکسیدان نسبت به سایر گیاهان موجود می‌باشند.

روغن نعناع شامل

اسیدهای فنولیک، فیتوسترون، ساپونین ها، تریترپین ها، فلانوئیدها، کاروتنوئید، آنتوسیانین‌ها بوده و روغن نعناع به طور گسترده برای مصارف مختلفی استفاده می‌شود. همچنین نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوت است که به‌طور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.

نعناع علاوه بر خاصیت آرامش‌بخش بودن، خاصیت پاک‌کنندگی و سم‌زدایی نیز دارد. از التهاب معده جلوگیری کرده و فرآیند هضم را تقویت می‌کند. این امر به دلیل فعال شدن غدد بزاقی در مصرف نعناع که آنزیم‌های گوارشی را قادر به تولید مقادیر کافی می‌کند، اتفاق می‌افتد.

نعناع به شکل چای یا جویدنی برای رفع گرفتگی گلو، بینی, برونشیت و ریه‌ها استفاده می‌شود. همچنین به تسکین بینی، گلو و مجاری تنفسی و جلوگیری از یک اختلال طولانی که معمولاً با آسم یا سرماخوردگی شروع می‌شود؛ کمک می‌کند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید