شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-21
کد خبر: 76689 |
تاریخ انتشار : 28 سپتامبر 2023 - 20:10 |
ارسال به دوستان
پ

از کلم بروکلی گرفته تا کدو حلوایی و سبزیجات را می‌توان خشک کرد و در سوپ استفاده نمود اما یادمان باشد اغلب ویتامین A و C خود را در فرایند خشک کردن از دست می‌دهند.

اقتصادسنج | از کلم بروکلی گرفته تا کدو حلوایی و سبزیجات را می‌توان خشک کرد و در سوپ استفاده نمود اما یادمان باشد اغلب ویتامین A و C خود را در فرایند خشک کردن از دست می‌دهند.

به عقیده کارشناسان در فرایند خشک کردن میوه و تنقلات ویتامین‌های A و C از بین می‌روند.

از سوی دیگر با کوچک شدن حجم، کالری آن افزایش یافته ولی به دلیل سایر مزایایی که دارد، قابل چشم پوشی نیستند.

کشمش یکی از معروف‌ترین میوه‌های خشک شده است که درواقع انگور خشک است.

سرشار از آنتی اکسیدان بوده و به محافظت از سلول‌ها کمک می‌کند.

همچنین منبع خوبی از فیبر، آهن و پتاسیم است.

تقریبا هر 60 دانه کشمش 17 گرم قند دارد.

زردآلو

زردآلو خشک از نظر مواد مغذی بیشتر از زردآلوی تازه است.

5 الی 6 زردآلوی خشک چهار برابر فیبر بیشتری نسبت به تازه آن دارد.

به کاهش خطر حملات قلبی، دیابت و سرطان کمک می‌کند و منبع پتاسیم، آهن و کلسیم است.

آلو خشک

ویتامین K ، آهن و فیبر داشته ولی کالری و قند بالایی دارد. ضد یبوست نیز هست.

توت خشک

شکر و کالری در توت خشک بالاست اما فیبر و آهن و پتاسیم خود را حفظ می‌کند. زغال اخته نیز آنتی اکسیدان بالایی دارد اما وقتی خشک می‌شود نیمی از خاصیت خود را از دست می‌دهد.

گفتنی است از کلم بروکلی گرفته تا کدو حلوایی و سبزیجات را می‌توان خشک کرد و در سوپ استفاده نمود اما یادمان باشد اغلب ویتامین A  و C خود را در فرایند خشک کردن از دست می‌دهند.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید