چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-27
کد خبر: 80141 |
تاریخ انتشار : 19 اکتبر 2023 - 12:41 |
ارسال به دوستان
پ

میوه‌ها مواد مغذی مهمی مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی را برای بدن فراهم می‌کنند که برای عملکرد بهتر بدنتان به آن نیاز دارید؛ اما چه زمانی بهترین زمان مصرف میوه است؟

اقتصادسنج| میوه‌ها مواد مغذی مهمی مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی را برای بدن فراهم می‌کنند که برای عملکرد بهتر بدنتان به آن نیاز دارید؛ اما چه زمانی بهترین زمان مصرف میوه است؟

یکی دیگر از شایعات مرتبط با سلامتی این است که میوه را فقط با معده خالی بخورید؛ همچنین بسیاری از اینفلوئنسرها مفاهیم ترکیب غذا و نظم خوردن را تبلیغ کرده اند و مردم را در مورد اینکه آیا این درست است یا نه سردرگم می کنند.

آیا باید با شکم خالی میوه بخوریم؟

یک بررسی در سپتامبر 2020 در مجله Nutrients ، موضوع «توالی وعده‌های غذایی» را مطرح کرد، که نشان می‌دهد چگونه ترتیب مصرف غذاهای پروتئین، چربی، فیبر و کربوهیدرات بر هورمون‌ها و قند خون پس از مصرف تأثیر می‌گذارد. در حالی که تحقیقات علمی بیشتری مورد نیاز است، نتایج اولیه حاکی از آن است که افراد مبتلا به دیابت در صورت مصرف غذاهای مبتنی بر پروتئین، چربی و فیبر قبل از کربوهیدرات، ممکن است پس از صرف غذا متوجه پاسخ ثابت‌تری به گلوکز خون شوند.

Lauren Manaker، متخصص تغذیه در چارلستون، توضیح می‌دهد که اگرچه این در یک آزمایشگاه درست بود؛ اما این یافته‌ها همیشه به یک شکل عمل نمی کنند.

ماناکر اشاره می کند که برای اکثر افراد مبتلا به دیابت توصیه می کند که میوه ها و سایر کربوهیدرات ها را بعد از سبزیجات، پروتئین و چربی بخورند تا از کنترل گلوکز خون حمایت کنند.

با این حال، این را یک قانون سخت نمی دانیم، زیرا جنبه‌های دیگری از رژیم غذایی افراد وجود دارد که توجه به آن‌ها هنگام حمایت از قند خون سالم در مقایسه با ترتیب غذایی که می‌خوریم، بسیار مهم‌تر است.

به عبارت دیگر، نتایج فردی در مصرف مواد غذایی متفاوت است، بنابراین خیلی زود است که بگوییم ترتیب وعده های غذایی در مورد میوه واقعاً تأثیر دارد یا خیر.

یک مطالعه در سال 2019 در Nutrients نشان داد که شروع وعده‌های غذایی با غذاهای غنی از فیبر و آب به جای پروتئین یا غذاهای حاوی کربوهیدرات ممکن است به افزایش احساس رضایت کمک کند. همه میوه‌ها دو ویژگی فوق‌العاده دارند: فیبر و آب.

اما این لزوماً به این معنی نیست که باید آن عوامل را جدا کنید تا احساس سیری کنید. علاوه بر این، میوه ها تنها غذاهای حاوی مواد مغذی رضایت بخش و مفید برای بدن نیستند.

در نظر داشته باشید که همه افراد مبتلا به دیابت تشخیص داده نشده اند و با توجه به اینکه داوران علمی هنوز در مورد بسیاری از جنبه های این موضوع صحبت نمی کنند، الیزابت شاو، متخصص، موسس Shaw Simple Swaps پیشنهاد می‌کند هر یک از اعضای این گروه غذایی را بخورید، زیرا شخصاً از آن در کنار غذا لذت می‌برید. در هر مرحله از وعده‌های غذایی یا میان‌وعده‌تان، به جای تأکید بر اینکه هر کدام از مواد را با چه ترتیبی می‌خورید، آن را میل کنید. رعایت نکردن این ترتبیب بر نحوه جذب مواد مغذی تأثیری ندارد.»

شاو می‌افزاید: «میوه ها مواد مغذی مهمی مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی را برای بدن فراهم می‌کنند که برای عملکرد بهتر بدنتان به آن نیاز دارید».

اگر عاقلانه وعده های غذاییتان را با یکدیگر همراه کنید، در واقع دستاوردهای سلامتی بیشتری به دست خواهید آورد.

شاو توضیح می‌دهد که برای مثال، میوه‌هایی مانند طالبی، انبه و زردآلو، همگی حاوی ویتامین‌های محلول در چربی هستند که باید همراه با منبع چربی مصرف شوند تا از مزایای سلامتی کامل این مواد مغذی بهره ببرند. ویتامین های A، D، E و K محلول در چربی هستند. هر میوه ای که حاوی هر یک از این ریزمغذی ها باشد بهتر است در کنار یک مشت آجیل یا به عنوان بخشی از اسموتی ساخته شده با آووکادو مصرف شود.

چگونه میوه بیشتری بخوریم؟

طبق داده های CDC تنها 12 درصد از بزرگسالان آمریکایی مقدار توصیه شده میوه را در روز مصرف می کنند. ( آقایان باید 2 فنجان را هدف بگیرند و خانوم ها باید 1/2 فنجان در روز میوه مصرف کنند).

به عنوان یک قانون کلی، بهتر است سعی کنیم از اجرای قوانینی که خوردن میوه را برای مردم سخت تر یا استرس زاتر می کند، اجتناب کنیم، زیرا اکثر ما در حال حاضر به اندازه کافی از این گروه غذایی نمی خوریم.

ماناکر می گوید: «خوردن میوه به عنوان بخشی از وعده غذایی بهتر از عدم مصرف میوه است.»

برای افزایش مصرف فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی، میوه‌های تازه، منجمد، کنسرو شده یا خشک شده را به برنامه غذایی خود در طول روز اضافه کنید. یک وعده استاندارد تقریباً 1 فنجان میوه تازه، منجمد یا کنسرو شده و 1/4 فنجان میوه خشک است.

شاو می‌گوید:« هنگام انتخاب میوه کنسروشده یا خشک شده، گزینه‌هایی را جستجو کنید که حاوی قند اضافه‌شده نیستند، بنابراین به سادگی از تمام مواد مغذی میوه و قندهای طبیعی موجود در آن ها لذت می‌برید، نه قندهای افزوده شده در طول پردازش.»

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای خوردن میوه بیشتر، نوشیدن اسموتی‌ است. نگه داشتن میوه روی پیشخوانی که مکرراً از کنار آن می گذرد یا برای مدت طولانی در یخچال قرار می گیرد، می تواند به راحتی در یک یا دو وعده اضافی اسموتی سرو شود.

مهم نیست که چگونه میوه خود را مصرف کنید، میوه های خود را با پروتئین و چربی مصرف کنید تا به مدت طولانی تری احساس سیری کنید.

در آخر

بنابراین، آیا باید میوه را با معده خالی بخوریم؟ نیازی نیست در مورد آن استرس بگیریم.

در هرزمانی از روز که دوست دارید، میوه بخورید؛ در حالت ایده آل، ۱ و نیم تا ۲ فنجان در روز. اطمینان از مصرف کافی فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی بسیار مهمتر از نگرانی در مورد زمان مصرف آن است.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید