شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 99538 |
تاریخ انتشار : 17 ژانویه 2024 - 21:24 |
ارسال به دوستان
پ

معاون وزیر بهداشت گفت: در بازار انواع مختلف نمک موجود است؛ اما نحوه تهیه و اینکه چه استانداردی دارد، مشخص نیست این نوع نمک‌ها قابل مصرف نیست و برای سلامتی ضرر دارند.

اقتصادسنج| معاون وزیر بهداشت گفت: در بازار انواع مختلف نمک موجود است؛ اما نحوه تهیه و اینکه چه استانداردی دارد، مشخص نیست این نوع نمک‌ها قابل مصرف نیست و برای سلامتی ضرر دارند.

فرشیدی، معاون وزیر بهداشت گفت: در بازار انواع مختلف نمک موجود است؛ اما نحوه تهیه و اینکه چه استانداردی دارد، مشخص نیست و تحت عنوان نمک دریا و غیره عرضه می‌شود، در حالیکه مردم باید آگاه باشند که این نوع نمک‌ها قابل مصرف نیست و برای سلامتی ضرر دارند.

وب افزود: نمک دریا دارای ید بسیار کم است و املاح موجود در آن نیاز بدن را تامین نمی‌کند و منشا تنظیم منیزیم، کلسیم و آهن نیست.

به جای استفاده از نمک در پخت‌وپز از آبلیمو یا آبغوره استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران/

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید