جمعه, ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-06-06
کد خبر: 121659 |
تاریخ انتشار : ۰۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳ |
ارسال به دوستان
پ

یکی از مهمترین فاکتورها در حفظ سلامتی افراد پخت استاندارد مواد غذایی می باشد. پخت مواد غذایی با وسایل آشپزی معمولی سبب جذب حجم بالای روغن در مواد غذایی می شود که افزایش وزن و بیماری های زمینه ای را به دنبال دارد. یکی از بهترین تجهیزات آشپزی جهت کاهش مصرف روغن و پخت استاندارد مواد غذایی سرخ کن می باشد.

اقتصادسنج| یکی از مهمترین فاکتورها در حفظ سلامتی افراد پخت استاندارد مواد غذایی می باشد. پخت مواد غذایی با وسایل آشپزی معمولی سبب جذب حجم بالای روغن در مواد غذایی می شود که افزایش وزن و بیماری های زمینه ای را به دنبال دارد. یکی از بهترین تجهیزات آشپزی جهت کاهش مصرف روغن و پخت استاندارد مواد غذایی سرخ کن می باشد.

در حال حاضر مدل های مختلفی از سرخ کن در بازار موجود است که قابلیت پخت مواد غذایی بدون روغن را دارند. از جمله سرخ کن های بدون روغن پرطرفدار در بازار سرخ کن بدون روغن تفال، سیلور کرست و فلیپس می باشند که با کمک آن می توان بهترین و سالم ترین وعده های غذایی را برای خانواده آماده کرد.

سرخ کن های جدید با فناوری اکتی فرای یا گردش هوای داغ انواع مواد غذایی را در کمترین زمان ممکن آماده مصرف می کند. در تولید سرخ کن بدون روغن از بهترین مواد اولیه و تکنولوژی مدرن بهره گرفته می شود و از این رو این سرخ کن ها از عمر مفید بالایی برخوردار هستند.

لیست قیمت:

مدل قیمت (تومان)
HD9200 HD9200 ۴.۰۰۰.۰۰۰
9270 ۹۲۷۰ ۷.۵۰۰.۰۰۰
HD9252 HD9252 ۵.۵۰۰.۰۰۰
HD9863 HD9863 ۱۷.۵۰۰.۰۰۰
HD9280 HD9280 ۷.۸۰۰.۰۰۰
9252 ۹۲۵۲ ۵.۳۰۰.۰۰۰
9200 ۹۲۰۰ ۴.۱۰۰.۰۰۰
HD9270/91 HD9270/91 ۶.۹۰۰.۰۰۰
HD9654 HD9654 ۱۷.۹۵۰.۰۰۰
HD9270 HD9270 ۷.۰۰۰.۰۰۰
HD9860 HD9860 ۱۷.۰۰۰.۰۰۰
HD9650/91 HD9650/91 ۱۴.۵۰۰.۰۰۰
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید