یکی از مهمترین فاکتورها در حفظ سلامتی افراد پخت استاندارد مواد غذایی می باشد. پخت مواد غذایی با وسایل آشپزی معمولی سبب جذب حجم بالای روغن در مواد غذایی می شود که افزایش وزن و بیماری های زمینه ای را به دنبال دارد. یکی از بهترین تجهیزات آشپزی جهت کاهش مصرف روغن و پخت استاندارد مواد غذایی سرخ کن می باشد.
اقتصادسنج| یکی از مهمترین فاکتورها در حفظ سلامتی افراد پخت استاندارد مواد غذایی می باشد. پخت مواد غذایی با وسایل آشپزی معمولی سبب جذب حجم بالای روغن در مواد غذایی می شود که افزایش وزن و بیماری های زمینه ای را به دنبال دارد. یکی از بهترین تجهیزات آشپزی جهت کاهش مصرف روغن و پخت استاندارد مواد غذایی سرخ کن می باشد.
در حال حاضر مدل های مختلفی از سرخ کن در بازار موجود است که قابلیت پخت مواد غذایی بدون روغن را دارند. از جمله سرخ کن های بدون روغن پرطرفدار در بازار سرخ کن بدون روغن تفال، سیلور کرست و فلیپس می باشند که با کمک آن می توان بهترین و سالم ترین وعده های غذایی را برای خانواده آماده کرد.
سرخ کن های جدید با فناوری اکتی فرای یا گردش هوای داغ انواع مواد غذایی را در کمترین زمان ممکن آماده مصرف می کند. در تولید سرخ کن بدون روغن از بهترین مواد اولیه و تکنولوژی مدرن بهره گرفته می شود و از این رو این سرخ کن ها از عمر مفید بالایی برخوردار هستند.
لیست قیمت:
مدل | قیمت (تومان) | |
HD9200 | 4.000.000 | |
9270 | 7.500.000 | |
HD9252 | 5.500.000 | |
HD9863 | 17.500.000 | |
HD9280 | 7.800.000 | |
9252 | 5.300.000 | |
9200 | 4.100.000 | |
HD9270/91 | 6.900.000 | |
HD9654 | 17.950.000 | |
HD9270 | 7.000.000 | |
HD9860 | 17.000.000 | |
HD9650/91 | 14.500.000 |