جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 88295 |
تاریخ انتشار : 28 نوامبر 2023 - 13:57 |
ارسال به دوستان
پ

قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی در بازار روز برای تاریخ ۷ آذر ۱۴۰۲ اعلام شد که بر اساس آن قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی شاهسوند ۸۰۰ گرمی مبلغ ۴۵ هزار تومان است.

اقتصادسنج| قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی در بازار روز برای تاریخ ۷ آذر ۱۴۰۲ اعلام شد که بر اساس آن قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی شاهسوند ۸۰۰ گرمی مبلغ ۴۵ هزار تومان است.

قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی

قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی ۸۰۰ گرمی طایفه مبلغ ۴۵ هزار تومان  قیمت خورده است.

قیمت رب گوجه فرنگی طبیعی

قیمت یک کیلوگرم رب گوجه فرنگی خالص خانگی بدون افزودنی  مبلغ ۶۴ هزار تومان اعلام شده است.

قیمت انواع رب گوجه فرنگی
نوع نام محصول مقدار قیمت / تومان
رب خانگی و ارگانیک رب گوجه فرنگی سنتی یک کیلوگرم ۱۱۷,۵۰۰
رب گوجه فرنگی غلیظ ۶۹,۵۰۰
رب گوجه فرنگی خالص خانگی بدون افزودنی ۶۴,۰۰۰
کنسرو رب گوجه فرنگی چین چین ۸۰۰ گرم ۵۵,۰۰۰
شاهسوند ۴۵,۰۰۰
همدانیان ۴۵۰۰ گرم ۳۴۵,۰۰۰
طایفه ۸۰۰ گرم ۴۵,۰۰۰

 

چرا رب گوجه فرنگی را کنسرو کنیم؟

نحوه کنسرو کردن رب گوجه یکی از آموزش‌های بسیار ساده و عالی برای افراد خانه‌دار است. طبق بررسی های مجله مکنزی رب گوجه فرنگی محصولی پرمصرف و محبوب در آشپزخانه‌های ایرانی است. بسیاری از غذاها، خوراکی‌ها و سس‌های بسیار لذیذ با رب گوجه‌فرنگی درست می‌شوند. این محصول می‌تواند رنگ، بو و مزه خاصی به هر خوراکی ببخشد. در این بخش قصد داریم به این پرسش که چگونه رب گوجه را کنسرو کنیم؟ پاسخ دهیم. اگر از طرفداران این چاشنی هستید و می‌خواهید بهترین استفاده را از آن داشته باشید، تا پایان همراه ما باشید.

قبل از شروع آموزش کنسرو کردن رب گوجه ابتدا لازم است دلایل این کار را بررسی کنیم. زمانی که قصد داریم رب گوجه فرنگی خانگی درست کنیم، یکی از مشکلات و دغدغه‌های اصلی ما، جلوگیری از فاسد شدن آن است. از آنجا که تهیه رب گوجه فرنگی در خانه کار مشکلی است و نیاز به صرف انرژی و زمان بسیار زیادی دارد، افراد تصمیم می‌گیرند که حجم بالایی از این محصول را درست کنند. با این کار دیگر لازم نیست هر چند مدت یک بار مجددا بساط درست کردن رب گوجه را پهن و زحمت چند برابری را تحمل کنیم. اما این حجم بالا، مشکلاتی را با خود به همراه دارد. رب گوجه از محصولاتی است که به سرعت کپک می‌زند و فاسد می‌شود. از آنجا که ما نمی‌توانیم حجم بالایی از این محصول را در مدت زمان کوتاهی مصرف کنیم و علاقمندیم از رب گوجه درست شده در فصول سرد سال نیز بهره ببریم، این اتفاق بسیار آزاردهنده خواهد بود.

برای جلوگیری از فاسد شدن و کپک زدن رب گوجه‌فرنگی و ذخیره آن برای فصل‌های بعدی سال، یک روش بسیار مناسب وجود دارد، آن هم کنسرو کردن است. اصلا کنسرو کردن روش و فرآیندی است که باعث نگهداری بیشتر خوراکی‌های مختلف می‌شود. اگر توجه کرده باشید، تاریخ انقضا و مدت ماندگاری رب گوجه‌های کارخانه‌‎ای بسیار بیشتر از محصولات خانگی است. این افزایش مدت زمان به دلیل مواد نگهدارنده نیست، بلکه به علت کنسروی بودن رب گوجه است. پس با این حساب برای حفظ کردن رب گوجه‌فرنگی از شر فساد و کپک، باید آن را کنسرو کنیم، اما چگونه؟

روش کنسرو کردن رب گوجه

برای کنسرو کردن رب گوجه چند روش مختلف وجود دارد. این فرایند بسیار ساده است و نیاز به مواد اولیه خاصی ندارد. برای شروع به این موارد نیاز داریم:

رب گوجه فرنگی تازه و داغ
شیشه تمیز با در پوش و ابعاد مناسب
نمک
آب جوش

در این روش برای تهیه کنسرو رب گوجه فرنگی باید فرایند بسته بندی و کنسرو بلافاصله بعد از اتمام عملیات تبدیل گوجه فرنگی به رب گوجه انجام شود. در گذشته طرز تهیه رب گوجه فرنگی را ذکر کرده‌ایم. در آخرین مرحله بعد از آنکه حرارت را خاموش کردید و می‌خواستید رب گوجه را از قابلمه جدا کنید، در آن لحظه باید ظرف شیشه‌ای را آماده‌ی کنسرو کردن کنید. برای اینکار توجه کنید ظرف کاملا تمیز باشد. همچنین درب ظرف باید به خوبی بسته شود تا هیچ‌گونه هوایی وارد آن نشود.

با یک قاشق، رب گوجه فرنگی تازه را به ظرف شیشه‌ای منتقل کنید. در میان هر چند قاشق، مقداری نمک بریزید. نمک مدت ماندگاری رب گوجه فرنگی را افزایش می‌دهد و ضد باکتری است. زمانی که ظرف پر شد، به وسیله پشت قاشق رب گوجه را فشار دهید تا هیچ فضای اضافه‌ای باقی نمانده باشد. توجه داشته باشید، کثیفی، آلودگی و اکسیژن، عوامل اصلی فساد رب گوجه به حساب می‌آیند. در لایه آخر رب گوجه درون ظرف، مقداری روغن مایع یا زیتون اضافه می‌کنیم، سپس درب را با شرایطی که در ادامه خواهیم گفت، روی شیشه می‌گذاریم و محکم می‌بندیم. سپس شیشه کنسرو رب گوجه را پس از تعدیل دما به فضای خنک و تاریکی منتقل کنید.

شرایط ظرف مورد استفاده برای کنسرو گوجه فرنگی

برای کنسرو کردن رب گوجه مهم‌ترین بخشی که با آن سروکار دارید، شیشه کنسرو است. شیشه مورد نظر شما باید قبل از انتقال رب گوجه به آن، آماده باشد. برای این کار، ابتدا باید ظرف‌های مورد نظر را به خوبی تمیز کرده و شستشو دهید. سپس باید یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. پس از ۲۰ دقیقه زمانی که آب به مرحله جوش رسید، شیشه‌ها را به قابلمه منتقل کنید. توجه کنید، شیشه‌ها نباید سرد یا خنک باشند، زیرا احتمالا شکسته می‌شوند. شیشه‌ها و درب آن‌ها را درون آب جوش بگذارید و تا ۱۰ دقیقه منتظر بمانید، سپس حرارت را خاموش کنید.

در آخر شیشه‌ها را جدا کرده و بگذارید خشک شوند. در این بخش از تماس شیشه‌ها با چربی‌ها و آلودگی‌ها خودداری کنید. در مرحله آخر کنسرو رب گوجه، زمانی که خواستید درب شیشه را ببندید، توجه داشته باشید که درب باید داغ باشد. داغی ظرف و درب رب گوجه باعث می‌شود که هوا به هیچ عنوان وارد ظرف نشود و مدت زمان ماندگاری رب گوجه افزایش پیدا کند. توجه داشته باشید، نباید در حین مدت زمانی که رب گوجه‌ها در حالت کنسروی قرار دارند، ظروف آن‌ها باز و بسته شوند. پس از یک بار باز کردن درب ظرف، باید آن را مصرف کنید و دیگر نمی‌توانید آن را کنسرو کنید.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید