شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 49262 |
تاریخ انتشار : 05 آوریل 2023 - 12:08 |
ارسال به دوستان
پ

آلرژی غذایی زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بدن به اشتباه یک غذا را به عنوان یک تهدید تشخیص دهد.

اقتصادسنج | همانطور که می‌دانید، آن چه هنگام آلرژی به میوه اتفاق می‌افتد این است که بدن در پاسخ به یک تهدید فرضی، مواد شیمیایی مانند هیستامین آزاد می‌کند. انتشار این مواد شیمیایی است که باعث بروز علائم آلرژیک می‌شود.

هر میوه‌ای پتانسیل ایجاد واکنش آلرژیک را دارد. موارد زیر برخی از میوه‌هایی است که مردم بیشتر به آن‌ها واکنش نشان می‌دهند، اما فهرست کاملی نیست.
سیب
آووکادو
موز
گیلاس
مرکبات
کیوی
انبه
خربزه
هلو
گلابی
آناناس
توت فرنگی
آلو
گوجه فرنگی
جک فروت

هنگامی که میوه‌ها یا سبزیجات خاصی مصرف می‌کنید می‌تواند باعث واکنش‌های آلرژیک شود.

علائم آلرژیک معمولاً خفیف هستند و ممکن است به آنتی هیستامین‌ها پاسخ دهند، اما با پزشک خود صحبت کنید تا مطمئن شوید که این درمان برای شما مناسب است.

علائم معمولاً عبارتند از: قرمزی، تورم یا خارش خفیف لب‌ها، زبان، داخل دهان و گوش‌ها، خارش و تورم خفیف گلو. گاهی اوقات، علائم شامل مری (لوله غذا) یا معده می‌شود، مانند درد شکم (شکم) و استفراغ. عطسه، آبریزش بینی یا علائمی که روی چشم‌ها تأثیر می‌گذارد.

به ندرت، علائم جدی تری به نام آنافیلاکسی ممکن است رخ دهد. در چنین مواردی، کمک فوری پزشکی لازم است.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید