درصد خانوارهایی که گوشت قرمز مصرف نکرده اند، به طور میانگین از ۲۷٪ درسال ۸۵ به ۵۸٪ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
اقتصادسنج| درصد خانوارهایی که گوشت قرمز مصرف نکرده اند، به طور میانگین از ۲۷٪ درسال ۸۵ به ۵۸٪ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
همین آمار در مورد دهک اول بسیار نگران کننده است، زیرا در سال ۸۵، ۶۰٪ از دهک اول گوشت مصرف نمیکرده اند اما در سال ۱۴۰۰ این مقدار به ۸۰٪ می رسد.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://eghtesadsanj.ir/?p=55510
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.