یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 70124 |
تاریخ انتشار : 05 آگوست 2023 - 23:36 |
ارسال به دوستان
پ

رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه تزئینی گفت: هزینه‌های سنگین زندگی موجب شده تا در مدیریت هزینه‌های زندگی، مخارج خرید گل یا حذف شده و یا به حداقلی‌ترین نقطه برسد.

اقتصادسنج | رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه تزئینی گفت: هزینه‌های سنگین زندگی موجب شده تا در مدیریت هزینه‌های زندگی، مخارج خرید گل یا حذف شده و یا به حداقلی‌ترین نقطه برسد.

دیگر مردم برای ابراز احساسات خود از هدیه دادن گل به یکدیگر استفاده نمی‌کنند چراکه آنقدر هزینه‌های زندگی بالا رفته که هم در فراغ دوست و عزیز و هم در زمان شادی و زمان‌های خوش زندگی، کمتر کسی به سراغ خرید گل می‌رود.

در حالی که گرانی و تورم به همه بازار‌های مصرفی، اساسی، سرمایه گذاری، تزئینی و دکوری رسیده و فعالان بازار گل از کسادی این بازار می‌گویند و هیچ امیدی به بهبود و رونق ندارند. حتی رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه تزئینی می‌گوید: نه تنها تقاضایی برای خرید گل وجود ندارد که حتی محدودیت‌ها در هزینه باعث کاهش ۷۰- ۸۰ درصدی فروش گل نسبت به سال گذشته شده است.

اکبر شاهرخی، رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه تزئینی با بیان اینکه ایران هفدمین کشور تولیدکننده گل در دنیا است، در گفتگو با اقتصاد ۲۴ گفت: ایران با ظرفیت بالا، توان تولید و صادرات گل و گیاه تزئینی دارد، اما متأسفانه بازار داخل به دلیل مشکلات رکود و تورم به بازاری کم‌توان تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین تولید گل‌های گلدانی در استان مازندران انجام می‌گیرد، ادامه داد: همچنین رتبه دوم و سوم تولید گل به شهرستان پاکدشت و محلات می‌رسد که در این مناطق بیشتر گل‌های تزئینی تولید می‌شود.

این مقام مسئول صنفی با اشاره به افزایش تولید گل و گیاه در فضای گلخانه‌ای گفت: در حال حاضر تولید گل تزئینی در کشور به بیش از ۴ میلیارد شاخه گل، درختچه و گلدان رسیده است که این ظرفیت در نوع خود قابل قبول است، اما هزینه تولید نسبت به سال گذشته با افزایش بیش از ۵۰ درصد مواجه شده است.

صادرات گل‌های ایرانی به کشور‌های همسایه

رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه تزئینی درباره وضعیت صادراتی گل و گیاه از ایران نیز اظهار کرد: ارزش پول ملی ایران هر روز در حال اُفت است، همین موضوع برای کشور‌های همسایه‌ها در خصوص واردات گل از ایران مقرون به صرفه‌تر است، زیرا نرخ برابری ریال و دلار به نحوی است که تولید گل و گیاه را برای همسایگان ما هزینه‌بر‌تر از واردات می‌کند به همین دلیل محصولات ایران روانه بازار کشور‌های همسایه می‌شود.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید