جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 121483 |
تاریخ انتشار : 23 آگوست 2024 - 23:08 |
ارسال به دوستان
پ

راه‌اندازی کسب و کار خانگی برای خانم‌ها مزیت‌های بیشتری نسبت با آقایان دارد به خصوص مادران که می‌توانند زمان بیشتری برای تربیت فرزندان خود صرف کنند بدون این که مجبور به ترک خانه شوند، می‌توانند برای خود درآمدی داشته باشند. در سال‌های اخیر با توجه به تغییر سبک زندگی مردم و گسترش استفاده از اینترنت و شبکه‌های اجتماعی مشاغل خانگی جدیدی روی کار آمده است.

اقتصادسنج| راه‌اندازی کسب و کار خانگی برای خانم‌ها مزیت‌های بیشتری نسبت با آقایان دارد به خصوص مادران که می‌توانند زمان بیشتری برای تربیت فرزندان خود صرف کنند بدون این که مجبور به ترک خانه شوند، می‌توانند برای خود درآمدی داشته باشند. در سال‌های اخیر با توجه به تغییر سبک زندگی مردم و گسترش استفاده از اینترنت و شبکه‌های اجتماعی مشاغل خانگی جدیدی روی کار آمده است.

ادمین شبکه‌های اجتماعی، تهیه غذای خانگی، فروش محصولات بهداشتی، شیرینی پزی، خیاطی، قالی‌بافی و بافت تابلوفرش، تولید اقلام دکوری و صنایع دستی، عروسک سازی، بسته‌بندی مواد غذایی و خوراکی، درست کردن ترشی خانگی، پرورش گیاهان خانگی و دارویی، ایجاد کانال در شبکه‌های اجتماعی، فراوری و بسته‌بندی میوه‌های خشک و مشاغلی از این قبیل، جزو مشاغل پر درآمدی هستند که در سال‌های اخیر بسیاری از بانوان، در خانه انجام می‌دهند.

پردرآمدترین مشاغل خانگی برای آقایان

با توجه به شرایط اقتصادی اکثر افراد به خصوص آقایان به دنبال شغل دومی برای خود هستند و  مشاغل خانگی می‌تواند گزینه خوبی برای آن‌ها باشد. از آنجایی که در برخی از مشاغل  میزان مهارت آقایان نسبت به خانم‌ها بیشتر است. آنها می‌توانند با انجام این نوع از فعالیت‌ها به عنوان مشاغل‌خانگی برای خود کسب درآمد کنند.

طراحی سایت و برنامه‌نویسی، کارشناس و مشاوره سئو(بهینه‌سازی سایت و جستجوی مجازی)، ترجمه و ویراستاری، بازاریاب تلفنی و آنلاین، طراح گرافیک، فروشگاه اینترنتی، تدریس آنلاین، چاپ سیلک(چاپ تبلیغی روی اشیاء)، پرورش قارچ، ساخت وسایل چوبی، محصولات چرمی از جمله مشاغلی هستند که آقایان می‌توانند در منزل به آن بپردازند.

از کجا شروع کنیم؟

درست است که ایجاد این نوع مشاغل دغدغه‌های زیاد مشاغل بیرونی، از تهیه مکان گرفته تا پرداخت مالیات و مواردی از این قبیل را ندارد. اما باید با برنامه‌ریزی باشد و اطلاعات کافی درباره آن داشته باشیم. از جمله مهم‌ترین مواردی که در شروع این نوع کسب‌وکارها باید در نظر گرفت شامل موارد زیر است:

–  بر روی فعالیت‌هایی متمرکز شویم که به آن علاقه‌مندیم و توانایی و مهارت لازم برای انجام آن داریم.

– برای اینکه بتوانیم مدیریت بهتری بر روی زندگی شخصی خود داشته باشیم کسب‌ و کار باید متناسب با فضایی باشد که انتخاب کردیم.

– قبل از شروع باید نیاز مشتریان خود را بشناسید. در بسیاری از این مشاغل سن، جنسیت، شغل، محل زندگی و میزان درآمد مشتریان برای بازاریابی مناسب موثر هستند.

– شناخت رقبا در این مشاغل از جنبه‌های مختلف اهمیت زیادی دارد. شما می‌توانید با شناخت نحوه فعالیت آن‌ها، با ایجاد تغییراتی کار خود را متفاوت تر انجام دهید. تا مشتریان خود را بیشتر جذب کنید. همچنین شناخت نقاط ضعف رقبا، از تکرار اشتباهات جلوگیری کرده و باعث پیشرفت کار شما می‌شود.

– در زمان‌های آزاد ایده خود را در مکان‌هایی مانند جشنواره‌های محلی، نمایشگاه‌ها آزمایش کنید تا بازخورد مشتریان خود را ببینید.

– برای شروع هر فعالیتی نیازمند بودجه هستیم. در ابتدا باید فهرستی از وسایل مورد نیاز را تهیه کنیم تا سرمایه مورد نیاز آن را تخمین بزنیم و برای تأمین هزینه‌های فعالیت مورد نظر برنامه‌ریزی کنیم.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید