سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-26
کد خبر: 55636 |
تاریخ انتشار : 05 می 2023 - 14:30 |
ارسال به دوستان
پ

یک فعال بخش کشاورزی اظهارکرد: توت‌ فرنگی هایی که در فضای باز می رویند ریزتر، ابعاد نامنظم تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگی‌هایی که در گلخانه پرورش داده می شوند درشت تر و یکدست تر هستند اما طعم کمتری دارند.

اقتصادسنج| یک فعال بخش کشاورزی اظهارکرد: توت‌فرنگی هایی که در فضای باز می رویند ریزتر، ابعاد نامنظم تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگی‌هایی که در گلخانه پرورش داده می شوند درشت تر و یکدست تر هستند اما طعم کمتری دارند.

مصطفی دارایی نژاد، گفت: توت‌فرنگی هایی که در فضای باز رشد می کنند به دلیل اینکه با زمین، هوای آزاد و نور مستقیم خورشید در ارتباط هستند طعم بیشتری دارند ولی ابعاد آنها ریز و نامنظم است.

وی ادامه داد: توت فرنگی هایی که در ‌گلخانه پرورش داده می شوند اندازه یکدست تر، بزرگ تر و منظم تری دارند ولی طعم آنها کمتر است.

این کارشناس کشاورزی اضافه کرد: هر دو نوع توت فرنگی مشتری های خاص خود را در بازار دارند. برای برخی از مصرف کنندگان به هنگام خرید ظاهر توت فرنگی و یک دستی آن حائز اهمیت است و برای برخی نیز طعم بیشتر ارجحیت دارد.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید