دوشنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-07-14
کد خبر: 131213 |
تاریخ انتشار : ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲ |
ارسال به دوستان
پ

مرکز آمار اخیرا درصد تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب در مناطق شهری کل کشور نسبت به دوره قبل را اعلام کرده است که براساس داده‌های منتشر شده برخی از کالاهای خوراکی در زمستان سال قبل (۱۴۰۳) افزایش قیمت داشته است.

اقتصادسنج| بررسی داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد، زمستان سال گذشته سیب‌زمینی(۹۲.۳ درصد )، لوبیا چیتی (۴۷.۷ درصد) و کره پاستوریزه (۳۰.۴ درصد) بیشترین افزایش قیمت و در مقابل پرتقال محصول داخل، مرغ ماشینی و گوشت گوساله کمترین افزایش را داشته‌اند.

مرکز آمار اخیرا درصد تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب در مناطق شهری کل کشور نسبت به دوره قبل را اعلام کرده است که براساس داده‌های منتشر شده برخی از کالاهای خوراکی در زمستان سال قبل (۱۴۰۳) افزایش قیمت داشته است.

به طور مثال برنج ایرانی و خارجی درجه یک به ترتیب ۱۹.۵ و ۱۰.۴، گوشت گوسفند ۱.۶، گوشت گاو و گوساله ۰.۵، مرغ ماشینی -۳.۸، شیر، ماست و پنیر ایرانی پاستوریزه به ترتیب ۱۰.۳، ۹.۶، ۱۱.۳، تخم مرغ ماشینی ۲.۷، کره پاستوریزه (کره حیوانی) ۳۰.۴، روغن مایع ۸.۳، موز ۲۰.۱، سیب درختی زرد ۱۵.۱،  پرتقال محصول داخل-۸، خیار ۲۰.۲، گوجه فرنگی ۱۶.۳، سیب زمینی ۹۲.۳، پیاز ۲۷.۴، لوبیا چیتی ۴۷.۷، عدس ۲۱.۳، قند ۴.۶، شکر ۲.۴، رب گوجه فرنگی ۱۱.۶ و چای خارجی بسته ای ۱۶.۶ درصد افزایش قیمت داشته است.

​طبق داده‌های منتشر شده در میان اقلام خوراکی گفته شده سیب زمینی، لوبیا چیتی، کره پاستوریزه، پیاز، عدس، خیار و موز بیشترین درصد افزایش و در مقابل مرغ ماشینی، پرتقال محصول داخل، گوشت گاو و گوساله، تخم مرغ ماشینی و شکر کمترین درصد افزایش قیمت را در زمستان سال گذشته داشته‌اند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید