شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 63304 |
تاریخ انتشار : 20 ژوئن 2023 - 20:47 |
ارسال به دوستان
پ

دولت بیش از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی پیش بینی شده در قانون بودجه امسال را در نظر گرفته است که جهش بزرگی در درآمدهای مالیاتی دولت محسوب خواهد شد. 

اقتصادسنج؛ دولت بیش از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی پیش بینی شده در قانون بودجه امسال را در نظر گرفته است که جهش بزرگی در درآمدهای مالیاتی دولت محسوب خواهد شد.

به گفته کارشناسان، بخش عمده ای از این درآمدهای مالیاتی با فشار به اصناف محقق خواهد شد که می تواند ضربات جبران ناپذیری را برای بسیاری از کسب و کارها به همراه داشته باشد.

کرونا، مشکلات بانکی و میزان تورم جامعه فشار زیادی را بر روی کسبه آورده و در حال حاضر نه فروشندگان و نه خریداران با توجه به افزایشی بودن قیمت ها از افزایش مالیات ها راضی نیستند و به نظر می رسد، افزایش مالیات ها باعث ایجاد نابسامانی و تعطیل شدن بسیاری از کسب و کارها می‌شود.

رئیس اتحادیه آهن زاهدان در رابطه با بازنگری ضرایب مالیاتی تصریح کرد: ضرایب مالیاتی بسیار سنگین است و دولت باید با توجه به مستندات مالی، ضرایب را بازنگری کند.

کریمیان با اشاره به اجرای صحیح قوانین مالیاتی، خاطر نشان کرد: اخذ مالیات از طریق دستگاه کارتخوان باید طبق قوانین مالیاتی باشد که رسیدها و فاکتورهای خرید و فروش باید برسی شود، ولی متاسفانه نظارت بر قانون‌ها نیست و مالیات‌ها با توجه به میزان گردش مالی هر فرد محاسبه می‌شود.

در همین رابطه، فعالان برخی اصناف در گفتگو با اقتصادسنج از مالیات های سنگین و کم سابقه بر کسب و کار خود سخن گفته اند.

یک آرایشگر مرد در این باره گفت: “۱۱۰ میلیون تومان مالیات برای من اومده. فرض کن رو پا وایسی واریس بگیری دیسک گردن و کمر درد بگیری بعد دو دستی ۱۱۰ میلیون تقدیم دولت کنی!”

یک گلفروش نیز اظهار داشت: برای من ۲۰۰ میلیون تومان مالیات اومده‌. چه خبره اینقدر مالیات. اینا هدفشون اینه ما از نون خوردن بیفتیم!”

یک داروخانه دار در ارومیه نیز به اقتصادسنج گفت: “برای داروخانه ما که فروش معمولی دارد حدود ۱۴۰ میلیون تومان مالیات آمده که ادامه کار رو برای ما سخت میکنه”

کاربر دیگری که با ماشین وانت خود به شغل میوه فروشی در تهران مشغول است با ارسال پیامی از محاسبه مالیات 60 میلیون تومانی گلایه مند است و می گوید: ” برای من ‌۶۰ میلیون‌ مالیات اومده‌‌ حالا از کجا بیارم‌‌ تو خرج‌ زندگیمون‌ موندیم‌ با این‌ اجاره‌ خونه ها‌‌ اینم‌ یه‌ بدبختی دیگه..”

شخص دیگری در این رابطه گفت: “من مغازه عمده فروشی شوینده دارم. سود جنسامون به زور به ۵ درصد میرسه با این مالیاتایی که امسال بستن نصف بیشتر راسته مون میخوان جمع کنن چون با این اوضاع باید از جیب بذاریم. تازه اعتراضم بزنی میرن حساب خانوادتو همه چیو در میارن رو اونم مالیات میگیرن!!!!”

یک مهندس ساختمان هم مدعی شد: “من مهندس ساختمانم.پیمانکاری اسکلت انجام میدم با مصالح. تراکنش حسابم بخاطر خرید مصالح هست.اداره مالیات میگه کل این تراکنش سود بوده!!! هیچ درک و فهمی ندارن اینها. امسال ۲۳ میلیون تومن مالیات واسم بریدن. هیچ درکی از بازار ازاد ندارن. تراکنش های مالی که صرفا سود نیست. ادم چی بگه ب اینها”

با این حال یک کارمند بخش خصوصی نیز در رابطه با افزایش مالیات ها گفت: “ببخشید، می خواستم بگم اگه این مالیات یک ساله، من کارمند یک شرکت خصوصی، سال گذشته حدود 48 میلیون تومان مالیات دادم که تقریبا ماهی 4 تومن از فیش حقوقیم خودش کم می شد. یعنی اون املاک و جیگرکی و سوپر مارکتی و… درآمدشون از من کمتر بوده که بمب ساعتی شدند؟ ما چی بشیم خوبه؟”

کاربر دیگری افزود: اینها مالیات سالانه ی یک کسب و کار هستش، اشکالش کجاست؟!!! چون تا الان مالیات نمیدادن، داره بهشون فشار میاد. شما مقایسه کنید مالیات سالانه ی یه کارمند رو که هیچ راه فراری هم نداره با این دوستان!!!

آقا شل کنید لطفا! کارت ب کارت هم نکنید

هر کس باید مالیات درآمدش رو‌ بده”

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :ناشناس

      منم کارمندم هر ماه مالیات میدم از بقیه هم باید بگیرن به نسبت درامدشون