جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 123904 |
تاریخ انتشار : 07 نوامبر 2024 - 22:04 |
ارسال به دوستان
پ

بررسی بازدهی بازارهای در هفته دوم آبان نشان می‌دهد که دلار با رشدی شکننده، برنده این رالی بوده و سکه امامی در قعر جدول بازدهی قرار گرفته است.

اقتصادسنج| بررسی بازدهی بازارهای در هفته دوم آبان نشان می‌دهد که دلار با رشدی شکننده، برنده این رالی بوده و سکه امامی در قعر جدول بازدهی قرار گرفته است.

بازدهی بازارها در هفته دوم آبان، تحت تاثیر اخبار حمله احتمالی ایران به رژیم صهیونیستی و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قرار گرفت.

طی این هفته، قیمت دلار کریدور هفتم را نیز لمس کرد اما با ورود بازارساز، در نهایت در کانال پایانی کریدور ششم بسته شد. به این ترتیب، بازدهی دلار در هفته دوم آبان، به 0.6 درصد رسید که اگرچه این اسکناس را صدرنشین بازارها کرد اما بسیار شکننده بود.

قیمت طلا و سکه نیز به تبع دلار، رفتار نوسانی داشتند اما در پایان معاملات هفتگی، کانال‌های بالایی را از دست دادند و به محدوده‌های قبلی بازگشتند.

بورس تهران نیز با روندی نوسانی روبرو بود اما مانند اغلب هفته‌های اخیر، در نهایت سهامداران را ناامید کرد و بازدهی خوبی نداشت.

بازدهی طلا منفی شد

بازدهی قیمت طلا 18 عیار در دومین هفته آبان منفی شد. در حالی که قیمت طلا هفته را با رقم گرمی چهار میلیون و 612 هزار تومان آغاز کرده بود، در طول هفته، تحت تاثیر نوسانات دلار و طلای جهانی قرار گرفت و 76 هزار تومان در هر گرم، ارزان‌تر شد.

طلا 18 عیار در نهایت با سقوط طلای جهانی به کانال 2600 دلاری، با بازدهی منفی 1.65 درصدی بسته شد.

سکه امامی 1.2 میلیون تومان ارزان شد

قیمت سکه امامی نیز طی هفته دوم آبان ماه با ریزش مواجه شد و کاهش یک میلیون و 280 هزار تومانی داشت.

به این ترتیب سکه امامی در حالی که هفته را در کانال 53 میلیون تومانی آغاز کرده بود، با ثبت بازدهی منفی 2.4 درصدی، هفته را در کانال 51 میلیون تومانی به پایان رساند.

شاخص کل بورس 1.86 درصد عقب‌نشینی کرد

بازار سهام این هفته منتظر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود؛ این موضوع سطح فروش را در بازار افزایش داد، موجب کاهش قیمت سهام شد و بازدهی هفتگی بورس را منفی کرد.

بر این اساس، شاخص کل طی پنج روز کاری این هفته با کاهش 1.86 درصدی از تراز دو میلیون و 56 هزار واحد در پایان هفته گذشته، به دو میلیون و 17 هزار واحد در پایان معاملات روز چهارشنبه رسید.

این روند در سهم‌های کوچک بازار نیز دیده شد و شاخص هم‌وزن در این هفته با کاهش حدود 2.08 درصدی به تراز 656 هزار واحدی رسید.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید