یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 66280 |
تاریخ انتشار : 09 جولای 2023 - 22:27 |
ارسال به دوستان
پ

بررسی هزینه های تور مسافرتی اصفهان در تیر ۱۴۰۲ به شرح جدول زیر است.

اقتصادسنج | اصفهان شهری است که همه ما ایرانی‌ها حداقل یک‌بار به آن سفر کرده یا در مورد زیبایی‌های آن شنیده‌ایم. این شهر پس از اسلام به‌عنوان پایتخت صفویان برگزیده شد. و آثار تاریخی زیادی از این عصر را در خود جای داده است. سالانه میلیون‌ها گردشگر خارجی برای بازدید از جادوی معماری ایرانی با تور مسافرتی اصفهان به این شهر زیبا  می‌آیند.

اصفهان با موقعیت جغرافیایی و اقلیمی خود همواره از لحاظ غذایی بسیار متنوع بوده. در ادامه می خواهیم تعدادی از غذاهای سنتی اصفهان را برایتان معرفی کنیم:

بریونی یا بریانی:

یکی از غذاهای محلی اصفهان بوده و کمتر کسی پیدا می شود که به اصفهان سفر کرده باشد ولی طعم آن را امتحان نکند. بریونی از گوشت، پیاز، روغن، دارچین، نعناع خشک، زعفران و کشک آماده می شود. این غذا به همراه مقداری جگر سفید پخته و چرخ شده، آب ‌گوشت، نان سنگک، ریحان و دوغ خنک سرو می شود.

حلیم بادمجان اصفهان:

حلیم بادمجان هنگام سرو باید کش بیاید و در پخت آن از گوشت گردن، بادمجان، کشک، برنج و … استفاده شده و با نان تازه سرو می شود.

کباب مشتی یا کباب زردک:

یکی از کباب های ساده و خوش طعم است که پخت آن نیاز به مهارت خاصی ندارد و با طعم ملس خود با نان سرو می شود. اصفهانی ها این غذا را با گوشت چرخ ‌کرده، آرد نخودچی، شیره، زردک، ادویه‌ های خوش‌عطر، پیاز و سرکه می‌پزند.

خورش ماست اصفهانی:

یکی از پرطرفدارترین پیش غذاهای اصفهانی بوده و طعم و ظاهری خاص دارد. در تهیه خورش ماست از ماست چکیده، مرغ، زرده تخم مرغ، خلال پوست پرتقال، شکر، زرشک، نمک، زعفران و زردچوبه استفاده می شود. خورش ماست به رنگ زرد بوده و طعم آن نیز ترکیبی از شیرینی و ترشی است.

اشکنه:

یکی از غذاهای قدیمی اصفهان است و برای تهیه اشکنه اصفهانی از پیاز، سیب زمینی، شنبلیله خشک، تخم‌مرغ و روغن استفاده می شود. اشکنه غذایی مقوی برای روزهای سرد است.

شله بریان با زیره:

یکی دیگر از غذاهای بسیار مقوی، شله بریان با زیره است که با بافت نرم خود طعمی دوست داشتنی دارد. برای تهیه‌ این غذا از گوشت دنده گوسفند، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل، برنج نیم دانه، زیره سیاه آسیاب شده استفاده می شود.

یخمه ترش:

یک غذای سنتی و خوشمزه با خاصیت زیادی است و در تهیه این غذا از زردآلو، آلو و به، گوشت گوسفند، برنج و شکر استفاده می شود. یخمه ترش با نان سنگک سرو می شود.

آش شله قلمکار:

یکی از غذاهای مشهور اصفهان که از ماش و گوشت تهیه شده و با برنج و سبزی ترکیب می‌ شوند.

آش اوماج اصفهان:

در بخش ترک نشین اصفهان این آش شهرت دارد و ترکیبی از حبوبات، آرد، آب، اسفناج، زرد چوبه و پیاز است و به جای کشک با ماست خورده می شود.

یکی از پرطرفدارترین سایت‌های فروش انواع تورهای گردشگری داخلی این هفته  ؛ برای ۲ شب اقامت در هتل عالی قاپو با هزینه رفت و برگشت هوایی مبلغ ۴,۶۰۰,۰۰۰ تومان و برای ۳ شب مبلغ ۵,۸۰۰,۰۰۰ تومان اعلام شده است.

این در حالی است که هتل پارسیان کوثر برای همین نوع سفر قیمت ۲ شب اقامت را مبلغ ۵,۵۰۰,۰۰۰ تومان و قیمت ۳ شب اقامت را مبلغ ۷,۲۰۰,۰۰۰ تومان اعلام کرده است.

لازم به ذکر است قیمت‌های درج شده مربوط به سایت‌های فروش اینترنتی است و به دلیل نوسان قیمت‌ها و سایر عوامل ممکن است با نرخ امروز بازار متفاوت باشد.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید