رئیسکل سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه بررسی نرخ تعرفههای خدمات پرستاری ابلاغ شده بیانگر این است که ارزش این خدمات به میزان قابل توجهی رشد داشته است، گفت: به طور قطع، اجرای تعرفههای ترجیحی در مناطق محروم میتواند بر ماندگاری پرستاران در این مناطق و افزایش کیفیت خدمات پرستاری اثرگذار باشد.
اقتصادسنج| رئیسکل سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه بررسی نرخ تعرفههای خدمات پرستاری ابلاغ شده بیانگر این است که ارزش این خدمات به میزان قابل توجهی رشد داشته است، گفت: به طور قطع، اجرای تعرفههای ترجیحی در مناطق محروم میتواند بر ماندگاری پرستاران در این مناطق و افزایش کیفیت خدمات پرستاری اثرگذار باشد.
محمدتقی جهانپور در گفتوگو با ایسنا، درباره تعرفههای خدمات پرستاری اظهار کرد: سازمان نظام پرستاری جلسات مشترکی را با «معاون پرستاری وزارت بهداشت» و «شورای عالی بیمه سلامت» به منظور تعرفههای خدمات پرستاری برگزار کرد. البته اقدامات سازمان نظام پرستاری به منظور افزایش تعرفههای خدمات پرستاری به برگزاری جلسات مشترک محدود نمیشود بلکه کارگروه تخصصی تعرفههای خدمات پرستاری در سازمان نیز تشکیل شد.
وی با بیان اینکه مبلغ ریالی تعرفهگذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش یافته است، افزود: به این ترتیب مبلغ ۲۰هزار و ۱۰۰ تومان در سال گذشته به ۳۰ هزار و ۲۰۰ تومان افزایش یافت. همچنین ارزش نسبی خدمات پرستاری به میزان ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
رئیسکل سازمان نظام پرستاری در ارزیابی نرخ تعرفهگذاری خدمات پرستاری سال ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: بررسی نرخ تعرفههای خدمات پرستاری ابلاغ شده بیانگر این است که ارزش این خدمات به میزان قابل توجهی رشد کرده است.
جهانپور با بیان اینکه تعرفههای ترجیحی در مناطق محروم برای نخستینبار تصویب شد، اظهار کرد: برای امسال وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری موضوع تعرفههای ترجیحی در مناطق کمتر توسعهیافته را در کانون توجه قرار دادند؛ چرا که این مولفه را حائز اهمیت میدانند. تعرفههای ترجیحی در مناطق محروم برای بیمارستانهایی است که ضریب K کمتری دارند. هدف از تصویب و اجرای تعرفههای ترجیحی، ماندگاری پرستاران برای ارائه خدمات در مناطق محروم است.
رئیسکل سازمان نظام درباره اثرگذاری اجرای تعرفههای ترجیحی در مناطق محروم گفت: به طور قطع، اجرای تعرفههای ترجیحی در مناطق محروم میتواند بر ماندگاری پرستاران در این مناطق و ارائه خدمات پرستاری اثرگذار باشد. بسیاری از کارشناسان مسائل پرستاری با در نظر گرفتن مسائل معیشتی بر اجرای تعرفههای ترجیحی در مناطق محروم تاکید داشتند. پیش از تصویب اجرای تعرفههای ترجیحی در مناطق محروم، میزان دریافتی پرستاران ناچیز بود.