چهارشنبه, ۹ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-10-30
کد خبر: 120021 |
تاریخ انتشار : 12 جولای 2024 - 14:20 |
ارسال به دوستان
پ

تحلیلگرانی که به پایان روند نزولی این روز‌های بازار ارز دیجیتال امیدی ندارند، منتظر سقوط بیت‌کوین تا مرز ۵۰ هزار دلار هستند.

اقتصادسنج| سقوط بیت‌کوین از قله تاریخی، دقیقا یک ماه قبل کلید خورد اما ماجرای ورشکستگی صرافی Mt. Gox در روز‌های گذشته حکم تیر خلاص را به سرمایه‌گذاران بازار ارز دیجیتال داشت. رهبر بازار ارز دیجیتال که اواخر خرداد امسال حوالی محدوده ۷۰ هزار دلار معامله می‌شد، به‌خاطر جو روانی موجود در بازار و فشار بالای فروش سرمایه‌گذاران، الان بعد تقریبا چهار ماه در کانال ۵۸ هزار دلار معامله می‌شود.

همزمان با سقوط بیت‌کوین، اتریوم پا‌به‌پای بیت‌کوین ریخته و اوضاع برای دوج‌کوین به‌عنوان یکی از رمزارز‌های مورد علاقه ایرانی‌ها بدتر پیش رفته است. ظرف یک ماه حدود ۱۰ درصد پول موجود در بازار ارز دیجیتال بیرون آمده و حالا تحلیگرانی که به پایان این روند امیدی ندارند، منتظر سقوط بیت‌کوین تا مرز ۵۰ هزار دلار هستند.

قیمت بیت‌کوین؛ کاهش ۱۵ درصدی در یک ماه

قیمت بیت‌کوین  چهارشنبه ۲۰ تیر در محدوده ۵۸ هزار دلار آفتابی شد. رهبر بازار ارز دیجیتال با اینکه رشد قیمت ۱.۵ درصدی را در شبانه‌روز گذشته به‌چشم دیده، اما از یک ماه قبل به این طرف ریزش ۱۵ درصدی را تجربه می‌کند.

قیمت بیت‌کوین یک ماه قبل در کانال ۷۰ هزار دلار قرار داشت و از آن روز تا الان روند نزولی بیت‌کوین پایانی نداشته است. قیمت بیت‌کوین در این مدت حتی به‌شکل لحظه‌ای تا ۵۴ هزار و ۳۰۰ دلار هم پایین رفته که کمترین سطح مهمترین رمزارز دنیا از نیمه اول اسفند سال گذشته است.

قیمت بیت‌کوین حالا دو راه بیشتر ندارد. بخشی از تحلیلگران روند صعودی بیت‌کوین در ۲۴ ساعت قبلی را به فال نیک گرفتند و از پایان سقوط بیت‌کوین صحبت می‌کنند. آنطرف ماجرا، اما یکسری از تحلیلگران اعتقاد دارند الگوریتم قبلی بیت‌کوین نشان می‌دهد سقوط بیت‌کوین تا مرز ۵۰ هزار دلار محتمل است.

قیمت بیت‌کوین حالا با قله تاریخی که اواخر اسفند سال گذشته شکل گرفت، حدود ۱۵ هزار دلار ریخته که معادل کاهش ۲۰ درصدی ظرف تقریبا چهار ماه است.

قیمت اتریوم؛ کاهش ۱۵ درصدی در یک ماه

قیمت اتریوم در یک ماه گذشته تقریبا پابه‌پای بیت‌کوین ریخته است. طوریکه همزمان با سقوط بیت‌کوین به‌اندازه ۱۵ درصد، به‌همین اندازه از ارزش اتریوم آب رفته است.

قیمت اتریوم امروز به سه هزار و ۹۰ دلار رسید که معادل تقریبا ۱۸۲ میلیون تومان است. یک ماه قبل، اما قیمت اتریوم کمی بیش از سه هزار و ۷۰۰ دلار بود.

اتریوم البته هفته قبل سطوح کمتری را هم لمس کرده و برای اولین بار از بهمن سال قبل، تا دو هزار و ۸۵۵ دلار پایین رفته است.

سرمایه‌گذاران اتریوم حالا طبق تحلیل‌های تکنیکال باید به مقاومت‌های شکل‌گرفته در محدوده دو هزار و ۸۰۰ دلار امیدوار باشند وگرنه طبق همین تحلیل‌ها قیمت اتریوم با عقب‌نشینی از محدوده دو هزار و ۷۸۰ دلار، پتانسیل سقوط تا دو هزار و ۶۶۰ دلار و در قدم‌های بعدی سقوط تا دو هزار و ۵۰۰ دلار را دارد.

قیمت اتریوم با احتساب ریزش‌های هفته‌های گذشته، فاصله بیشتری از قله تاریخی پیدا کره است. اواسط آذر ۱۴۰۰، قیمت اتریوم تا چهار هزار و ۶۰۰ دلار هم بالا رفت که الان نسبت به آن روز شاهد سقوط تقریبا هزار و ۵۰۰ دلاری هستیم؛ عددی معادل ۳۳ درصد.

قیمت انواع ارز دیجیتال؛ سقوط ۲۵ درصدی دوج‌کوین در یک ماه

سقوط بیت‌کوین بی‌بروبرگرد در روند بقیه رمزارز‌های سرشناس تاثیر می‌گذارد و ظرف یک ماه گذشته با کاهش ۲۵ درصدی قیمت دوج‌کوین همزمان شده است.

دوج کوین که اتفاقا جزو رمز‌ارز‌های مهم برای سرمایه‌گذاران ایرانی است، در این مدت از محدوده ۰.۱۴۴ دلار به ۰.۱۰۹ دلار یعنی کف قیمت چهار ماهه رسیده است.

بایننس‌کوین که بعد بیت‌کوین، اتریوم و تتر، از حیث تسلط به بازار در جایگاه چهارم قرار دارد، ۱۹ درصد قیمتش را از دست داده است. این عدد برای کاردانو حدود ۱۴ درصد محاسبه می‌شود. سرمایه‌گذارانی که به سولانا و ریپل امید داشتند، به ترتیب شاهد افت ۹ و ۱۱ درصدی ارزش سرمایه‌شان بودند. تون‌کوین، اما این وسط از سقوط بیت‌کوین جان سالم به در برده و رمزارز مورد حمایت تلگرام با وجود سقوط بیت‌کوین در یک ماه گذشته، بازدهی مثبت از خود به جا گذاشته است.

تاثیر سقوط بیت‌کوین در بازار ارز دیجیتال

ارز دیجیتال 20 خرداد 20 تیر میزان تغییر
بیت‌کوین 70 هزار دلار 58 هزار و 500 دلار 15 درصد کاهش
اتریوم سه هزار و 600 دلار سه هزار و 90 دلار 15 درصد کاهش
بایننس‌کوین 640 دلار 520 دلار 19 درصد کاهش
سولانا 160 دلار 143 دلار 9 درصد کاهش
ریپل 0.5 دلار 0.44 دلار 11 درصد کاهش
تون‌کوین 7.1 دلار 7.3 دلار سه درصد افزایش
دوج‌کوین 0.144 دلار 0.109 دلار 25 درصد کاهش
کاردانو 0.44 دلار 0.38 دلار 14 درصد کاهش
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید