شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 60622 |
تاریخ انتشار : 03 ژوئن 2023 - 17:52 |
ارسال به دوستان
پ

اقساط وام ودیعه مسکن در صورت نهایی شدن نرخ سود ۲۳ درصد و با توجه به بازپرداخت پنج ساله، برای مستاجران تهرانی به ماهی پنج میلیون و ۶۳۸ هزار تومان می‌رسد.

اقتصادسنج؛ اقساط وام ودیعه مسکن در صورت نهایی شدن نرخ سود ۲۳ درصد و با توجه به بازپرداخت پنج ساله، برای مستاجران تهرانی به ماهی پنج میلیون و ۶۳۸ هزار تومان می‌رسد.

وام ودیعه مسکن ۱۴۰۲، در تهران ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود. آن‌دسته از مستاجران که موفق می‌شوند وام ودیعه مسکن ۲۰۰ میلیون تومان دریافت کنند، با احتساب نرخ سود ۲۳ درصد و مدت بازپرداخت پنج ساله، باید ماهی پنج میلیون و ۶۳۸ هزار تومان قسط بپردازند.

وام ودیعه مسکن ۱۴۰۲، در کلانشهر‌ها ۱۵۰ میلیون تومان و در شهر‌های کوچک و سایر شهرستان‌ها ۱۰۰ میلیون تومان خواهد بود. اگر نرخ سود وام ودیعه مسکن برای این دسته متقاضیان هم ۲۳ درصد و مدت بازپردخت پنج سال باشد، آن‌ها باید به‌ترتیب ماهی چهار میلیون و ۲۳۰ هزار تومان و دو میلیون و ۸۲۰ هزار تومان قسط وام ودیعه مسکن پرداخت کنند.

ثبت‌نام وام ودیعه مسکن به‌صورت اینترنتی در آدرس saman.mrud.ir انجام می‌شود و پس از تایید مدارک و تعیین شعبه، متقاضی تازه باید به شعبه مراجعه کرده و تشکیل پروند بدهد. داشتن اجاره‌نامه رسمی و کدرهگیری برای دریافت وام ودیعه مسکن اجباری است. گفته شده در صورت تایید نهایی، وام ودیعه مسکن ۱۴۰۲ به آن‌دسته متقاضیان و مستاجران که در سال‌های قبل موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند و در حال حاضر آن را تسویه کرده‌اند، تعلق خواهد گرفت. رونمایی از سایت جدید صدور کدرهگیری رایگان، شانس دریافت وام ودیعه مسکن ۲۰۰ میلیونی را افزایش می‌دهد.

وام و‌دیعه مسکن ۱۴۰۲ چقدر است؟

وام ودیعه مسکن ۱۴۰۲ برای مستاجران ساکن تهران در صورت تایید نهایی به ۲۰۰ میلیون تومان خواهد رسید. پارسال همین مستاجران می‌توانستند شانس خود را برای دریافت ۱۰۰ میلیون وام ودیعه مسکن امتحان کنند. وام مسکن متقاضیان ساکن کلانشهر‌ها یعنی در کرج، قم، تبریز، مشهد، اصفهان، شیراز و اهواز پارسال ۷۰ میلیون تومان بود و امسال در صورت نهایی به ۱۵۰ میلیون تومان می‌رسد. وام ودیعه مسکن در شهر‌های کوچک نیز قرار است از ۴۰ میلیون به ۱۰۰ میلیون افزایش پیدا کند.

سود وام ودیعه مسکن چند درصد است؟

سود وام ودیعه مسکن فعلا معادل ۲۳ درصد است و دولت تلاش می‌کند با افزایش مدت زمان بازپرداخت، فشار اقساط وام ودیعه مسکن را کم کند. در صورتی که همین سود وام ۲۳ درصد نهایی شود، اقساط وام ودیعه مسکن ۲۰۰ میلیونی با شرط بازپرداخت پنج ساله، ماهی پنج میلیون و ۶۳۸ هزار تومان خواهد بود. مستاجران ساکن کلانشهر‌ها که وام ودیعه مسکن ۱۵۰ میلیون تومانی دریافت کنند، با همان فرضیات باید ماهی چهار میلیون و ۲۳۰ هزار تومان قسط بدهند. میزان اقساط ماهیانه برای دریافت‌کنندگان تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی ساکن شهر‌های کوچک با نرخ سود ۲۳ درصد و بازپرداخت پنج ساله، حدود دو میلیون و ۸۲۰ هزار تومان تخمین‌زده می‌شود. تصمیم نهایی درباره این مسئله هنوز اعلام نشده است.

اقساط وام ودیعه مسکن ۲۰۰ میلیونی، در صورت بازپرداخت پنج ساله با نرخ سود ۱۳ و ۱۸ درصد، به‌ترتیب ماهی چهار میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و پنج میلیون و ۸۰ هزار تومان خواهد بود.

سایت ثبت‌نام وام ودیعه مسکن

ثبت‌نام وام ودیعه مسکن به‌صورت اینترنتی در آدرس saman.mrud.ir انجام می‌شود و پس از تایید مدارک و تعیین شعبه، متقاضی باید به شعبه مراجعه کند و تشکیل پروند دهد. از زمان ارسال پیامک تایید، متقاضی باید ظرف مدت حداکثر ۱۵ روز کاری نسبت به تکمیل مدارک خود و ارائه ضامن درخواستی بانک اقدام کند وگرنه بانک درخواست او را در سامانه رد می‌کند.

متقاضیان دریافت وام ودیعه مسکن باید به سایت سر بزنند، مدارک مورد نیاز را بارگذاری کرده و مراحل ثبت‌نام را به پایان برسانند. به این ترتیب فرآیند پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن، تا مرحله تعیین شعبه به‌صورت غیرحضوری پیش می‌رود. وقتی با ارسال پیامک اعلام کردند، مدارکتان را به بانک بدهید، تازه قسمت سخت کار شروع می‌شود. جایی که باید ضامن و وثیقه ارائه دهید. مستاجرانی که سال گذشته وام ودیعه مسکن دریافت کرده‌اند، ولی موفق به تسویه آن شده‌اند امسال از شانس دریافت وام ودیعه مسکن برخورددار هستند.

جزییات وا‌م ود‌یعه مسکن ۱۴۰۲

وام ودیعه مسکن اساسا برای متاهل‌هاست، اما زنان مجرد بالای ۳۵ سال و مردان مجرد بالای ۴۵ سال می‌توانند براساس شرط و شروطی مشخص روی دریافت آن حساب باز کنند. خانم‌هایی که بالای ۳۵ سال سن دارند، خودسرپرست هستند و با خانواده زندگی نمی‌کنند، می‌توانند از تسهیلات اجاره استفاده کنند. به مردان سرپرست خانوار که به دلیل فوت همسر، طلاق و متارکه مجرد هستند نیز وام اجاره تعلق می‌گیرد.

وام ودیعه مسکن به مستاجر پرداخت می‌شود. پس به او متقاضی می‌گویند، اما صاحبخانه هم موظف است، اطلاعات سکونت و مالکیت خود را در سامانه املاک و اسکان وارد کند.

وام ودیعه مسکن ۲۰۰ میلیون تومانی امسال برخلاف سال قبل، توسط یک‌سری ابزار‌ها و سازوکار‌های دولتی حمایت می‌شود. دریافت رایگان کدرهگیری و ثبت قرارداد‌های اجاره گوشه‌ای از این نیرو‌های کمکی هستند که دولت اعتقاد دارد روند پرداخت وام ودیعه مسکن را تسریع می‌کنند.

مدارک لازم برای وام ودیعه مسکن

ارائه اجاره‌نامه رسمی و داشتن کدرهگیری برای دریافت وام ودیعه مسکن الزامی است. متقاضی دریافت وام یعنی مستاجر باید اطلاعات سکونت خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت کند. همین شرط در مورد صاحبخانه صدق می‌کند. برای اینکه به بانک ثابت کنید پنج سال است در شهر مورد نظر سکونت دارید، باید یکی از مدارک گواهی تولد متقاضی، همسر و فرزندان، جواز کسب، سابقه پرداخت بیمه درمان، گواهی اشتغال به کار از نها‌های دولتی، گواهی تحصیلی فرزندان یا گواهی پرداخت مستمری‌بگیران و بازنشستگان ارائه دهید.

شرایط وا‌م و‌دیعه مسکن

وام ودیعه مسکن دور از دسترس متقاضیانی است که خودشان یا همسرشان هنگام ثبت‌نام، صاحب خانه یا زمین مسکونی هستند. در هر مرحله از پرداخت تسهیلات که خلاف این مسئله مشخص شود، متقاضی از فرآیند پرداخت تسهیلات کنار گذاشته می‌شود. حتی اگر موفق به اخذ وام شده باشید، ناچار به به استرداد رقم تسهیلات دریافتی و جبران خسارات و پرداخت جرایم خواهید بود.

برخی منابع با استناد به شرایط پرداخت وام ودیعه مسکن در سال‌های گذشته، گفته‌اند این وام تنها به خانه‌های کمتر از ۷۵ مترمربع در تهران و خانه‌های کمتر از ۱۰۰ مترمربع در شهرستان‌ها تعلق می‌گیرد، اما این موضوع حداقل به‌صورت رسمی تکذیب شده و در حال حاضر شرطی درباره متراژ خانه وجود ندارد.

چه بانک‌هایی وام ودیعه مسکن می‌دهند؟

وام ودیعه مسکن پارسال توسط ۱۹ بانک پرداخت شد. وام ودیعه مسکن ۱۴۰۲، با اضافه شدن سهمیه هر بانک و به‌شیوه استانی توسط بانک مسکن، ملی، سپه، پست بانک، صادرات، تجارت، ملت، رفاه، کارآفرین، سامان، اقتصاد نوین، پارسیان، پاسارگاد، سینا، آینده، شهر، گردشگری، ایران‌زمین، خاورمیانه و موسسه اعتباری ملل پرداخت می‌شود.

وام ودیعه مسکن امسال قرار است با تعیین سهمیه برای هر بانک پرداخت شود تا هم از نظر میزان پرداخت تسهیلات و هم از نظر منطقه‌های جغرافیایی، روند نظارت بر روند پرداخت تسهیلات مسکن سریع‌تر و با دقت بیشتر انجام شود.

وام ودیعه مسکن سال ۱۴۰۱ به پشتوانه قانون و تکیه بر منابع ۴۰ هزار میلیارد تومانی پرداخت شد، اما آمار‌های رسمی خود بانک مرکزی نشان می‌دهد در سال گذشته بانک‌ها فقط ۱۳ هزار میلیارد تومان از این رقم را به متقاضیان پرداخت کرده‌اند و ۲۷ هزار میلیارد تومان باقیمانده دست‌نخورده باقی مانده است. ظاهرا یا تقاضا برای دریافت وام کم بوده یا بانک‌ها آنقدر سخت‌گیری کرده‌اند که بخش زیادی از مستاجران بی‌خیال دریافت وام شده‌اند. روی هم رفته شبکه بانکی از میان خیل عظیم مستاجران تنها به ۲۲۴ هزار ۴۶۰ نفر وام ودیعه مسکن پرداخت کرده است.

پرداخت وام ودیعه مسکن در قالب سهمیه‌بندی، مانند سال‌هایی که بانک‌ها نسبت به پرداخت تسهیلات ازدواج بی‌میل بودند، قادر است به اوضاع سروسامان ببخشد. در این روش مشخص می‌شود هر بانک باید سالی چه میزان از منابع خود را به پرداخت وام ودیعه مسکن اختصاص دهد.

بانک مسکن با سهمیه هفت هزار میلیارد تومانی، بزرگترین پرداخت‌کننده تسهیلات ودیعه مسکن در سال گذشته بود. چون این بانک را بانک تخصصی مسکن می‌شناسند، اگر بتوانید مراحل ثبت‌نام و تکمیل مدارک را سریع انجام دهید، شانس دریافت وام ودیعه مسکن از بانک مسکن زیاد است. سهمیه تعیین شده برای بانک مسکن، دو برابر بانک دوم یعنی بانک ملی ایران پارسال بوده. اسم بقیه بانک‌ها هم در فهرست وجود دارد. بهتر است درخواست خود را در بانک و شعبه‌ای ثبت کنید که در آن صاحب حساب هستید.

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 2
    1. نویسنده :ناشناس

      با سلام این دیگه چجوری وامی که 23 درصد سود داره اسمش گوشتن کمک هزینه روز روشن از مردم دزدی میکنند ما بدبختیها مجبورم

    1. نویسنده :ناشناس

      چرا برای شهرها و استانهای کشور یک جور ‌‌ وام نمیدین مگر سودی که گذاشتید کم است ؟؟؟؟؟ با این همه تورم مستاجر بیجاره مجبوریم قبول کنیم چون چاره نیست خدا ازتان نگذرد