شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 95431 |
تاریخ انتشار : 29 دسامبر 2023 - 8:26 |
ارسال به دوستان
پ

طرح‌های حق بیمه تکمیلی برای بازنشستگان معمولاً به منظور پوشش هزینه‌های پزشکی که توسط بیمه اصلی پوشش داده نمی‌شود، طراحی شده‌اند. این نوع از بیمه می‌تواند شامل مواردی نظیر هزینه‌های دارویی، عینک، هزینه‌های بستری در بیمارستان، جراحی‌های ویژه و حتی برخی از خدمات دندان‌پزشکی باشد.

اقتصادسنج| طرح‌های حق بیمه تکمیلی برای بازنشستگان معمولاً به منظور پوشش هزینه‌های پزشکی که توسط بیمه اصلی پوشش داده نمی‌شود، طراحی شده‌اند. این نوع از بیمه می‌تواند شامل مواردی نظیر هزینه‌های دارویی، عینک، هزینه‌های بستری در بیمارستان، جراحی‌های ویژه و حتی برخی از خدمات دندان‌پزشکی باشد.

برای دریافت اطلاعات دقیق و مشاوره درباره طرح‌های موجود برای بازنشستگان، می‌توانید به سازمان تأمین اجتماعی یا بیمه‌گرهای خصوصی مراجعه کنید.

همچنین، سازمان‌ها و اتحادیه‌های بازنشستگی ممکن است برنامه‌های خاصی برای اعضای خود داشته باشند که می‌توانید به اطلاعات آن ها دسترسی پیدا کنید.

طبق مصوبه جدید، سرانجام سهم ۵۰ درصدی سازمان تامین اجتماعی در پرداخت حق بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی قطعی شد. در قرارداد جدید با پیگیری کانون عالی کارگران بازنشسته کشور مقرر شد سازمان تامین اجتماعی ۵۰ درصد مبلغ فوق یعنی ۱۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان را پرداخت کند.

مبلغ بیمه تکمیلی درقرارداد جدید برای بازنشستگان تأمین اجتماعی با بیمه آتیه‌سازان حافظ در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳ به ازای هر نفر ۳۰۵ هزارتومان است. بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی می‌توانند تا پایان بهمن ماه سال جاری با مراجعه به کانونهای بازنشستگی برای ثبت نام بیمه تکمیلی و یا حذف و اضافه افراد تحت تکفل خود اقدام کنند.

رئیس شعبه تأمین اجتماعی اردستان اصفهان گفت: تاکنون کمک‌ هزینه اولاد حداکثر به سه فرزند تحت تکفل بازنشستگان و مستمری‌ بگیران تعلق می‌گرفت که با صدور و اجرای بخشنامه اخیر این محدودیت برداشته شده است.

علیرضا تاجرزاده ، اظهار کرد: حذف محدودیت پرداخت کمک‌هزینه اولاد به مستمری‌بگیران از اقدامات سازمان تأمین اجتماعی برای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است.

وی افزود: کمک‌هزینه اولاد به همه فرزندان دختر تحت تکفل تا زمان ازدواج یا اشتغال و فرزندان پسر تا ۱۹ سال تمام و پس از آن چنانچه صرفاً به تحصیل در مراکز دانشگاهی اشتغال داشته باشند یا طبق نظریه کمسیون پزشکی از کارافتاده کلی باشند، تعلق می‌گیرد.

رئیس شعبه تأمین اجتماعی اردستان یادآور شد: تا کنون کمک‌هزینه اولاد حداکثر به سه فرزند تحت تکفل بازنشستگان و مستمری‌بگیران تعلق می‌گرفت که با صدور و اجرای بخشنامه اخیر، این محدودیت برداشته شده است.

تاجرزاده با بیان اینکه تعهدات بلندمدت سازمان تأمین اجتماعی شامل حقوق و مستمری‌های بازنشستگی، از کارافتادگی و بازماندگان است، گفت: مستمری‌بگیران اصلی و تبعی شعبه اردستان تا پایان مهرماه ۴۹۱۲ نفر هستند که ماهانه حدود ۱۸ میلیارد تومان به آن ها پرداخت می‌شود.

وی میزان حمایت‌های بلندمدت پرداختی شعبه اردستان طی سال ۱۴۰۱ را مبلغ ۱۵۷ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: طی هفت ماهه اول سال ۱۴۰۲ این مبلغ حدود ۱۲۵ میلیارد تومان بوده است.

۲۹۲۰ نفر عضو کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی اردستان هستند.

همچنین رئیس کانون بازنشستگان کارگری شهرستان اردستان از افزایش تعداد اعضای کانون از ۱۳۸۷ نفر در آبان ماه ۱۳۹۴ به ۲۹۲۰ تا پایان آبان ماه ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: مبلغ پرداختی بابت غرامت بیمه عمر طی این مدت یک میلیارد و ۵۷۶ میلیون تومان بوده است.

محمدرضا نجفی از ارائه برخی خدمات رفاهی و تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان خبر داد و گفت: کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی شهرستان اردستان در سال گذشته به ۱۴۲ نفر تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۲ میلیون تومانی و جمعاً به مبلغ یک میلیارد و ۷۰۴ میلیون تومان و در سال ۱۴۰۲ تا پایان آبان ماه ۹۸ مورد وام ۲۰میلیون تومانی به مبلغ یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان پرداخت کرده است.

وی تأکید کرد: از همه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان دعوت می‌کنیم که با مراجعه و عضویت در کانون بازنشستگان کارگری از مزایای مختلف آن از جمله بیمه تکمیلی، بیمه عمر، وام قرض‌الحسنه و سفرهای سیاحتی و زیارتی استفاده کنند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید