یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 100139 |
تاریخ انتشار : 20 ژانویه 2024 - 18:58 |
ارسال به دوستان
پ

در حالی که واردات خودرو انجام می‌شود یک کاسبی پرسود با واردات کامیون در حال انجام است.

اقتصادسنج|در حالی که واردات خودرو انجام می‌شود یک کاسبی پرسود با واردات کامیون در حال انجام است. با جست و جویی در فضای مجازی انبوهی از تبلیغات واگذاری کارت هوشمند پایه یک مواجه می‌شوید.

این کارت‌ها با قیمت ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان در بازار آزاد واگذاری می‌شوند.

هر فردی با استفاده از این کارت می‌تواند یک دستگاه کامیون مخصوصا مدل‌های اروپایی را وارد کند.

نکته جالب توجه اینجاست که در این میان شرکت‌هایی هم با دریافت مبلعی در حدود ۱.۵ تا ۲ میلیارد تومان کار واردات کامیون را انجام می‌دهند.

به نظر می‌رسد که باید نظارت بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

کارت هوشمند رانندگان چیست؟

کارت هوشمند رانندگان یک کارت هوشمند الکترونیکی می‌باشد، که اطلاعات شخصی و فعالیت راننده در آن درج شده است، در واقع این کارت شباهت زیادی به کارت‌های ملی الکترونیکی دارند. رانندگان عزیز برای بارگیری نیاز به صدور بارنامه دارند در صورتی که کارت هوشمند رانندگان را داشته باشید برای شما این‌ بارنامه  صادر میگردد در غیر این صورت در ابتدا باید هر چه سریعتر این کارت را تهیه نمایید.

افرادی که میخواهند  شغل رانندگی بین شهری را برای خود برگزینند و با خودروهای سنگین و نیمه سنگین همانند کامیون، تریلی، کامیونت، کشنده، وانت، نیسان کار کنند نیار به دریافت این کارت هوشمند دارند. با وجود این کارت‌های هوشمند از صدور کارت‌های تقلبی جلوگیری می‌کند. این کارت‌های الکترونیکی در  سیستم نوبت دهی پایانه‌ها تحولات شگرفی ایجاد کرده‌اند. با کمک این کارت کلیه تخلفات رانندگان به صورت دقیق ثبت می‌شود و قابل شناسایی می‌باشد.

قوانین صدور کارت هوشمند رانندگان کامیون، کامیونت، کشنده

حداقل سن مورد نیاز دارای گواهینامه پایه دو ۲۳ سال، رانندگان با گواهینامه پایه یک حداقل سن ۲۵ سال می‌باشد همچنین حداکثر سن برای کلیه رانندگان به غیر از رانندگان بخش حمل و نقل روستایی ۵۵ سال ذکر شده است.

با توجه به نوع وسیله نقلیه که انتخاب می‌کنید باید گواهینامه مربوطه را نیز دارا باشید. حداقل مدرک تحصیلی را سیکل (سوم راهنمایی) اعلام کردند، ضمن اینکه برای رانندگان بیرون  شهری مدرک ابتدایی و رانندگان روستایی دوره نهضت سواد آموزی کفایت می‌کند.

داشتن برگه سلامت که توسط مراکز معتبر به رانندگان داده می‌شود. حتما باید تابعیت ایرانی و دین اسلام داشته باشند در صورتی که اتباع خارجی می‌باشید باید پروانه کار معتبر از سوی وزارت تعاون داشته باشید در غیر این صورت به شما تعلق نمی‌گیرد.

نباید محکومیت کیفری برای شما ثبت شده باشد؛ با داشتن سابقه کیفری نمیتوانید این کارت را دریافت نمایید. گذراندن دوره‌های آموزشی و تخصصی طبق قوانین سازمان مربوطه، همچنین نداشتن ممنوعیت قانونی برای رانندگان را میتوان از قوانین دریافت کارت هوشمند نام برد.

مدارک صدور کارت هوشمند رانندگان کامیون، کامیونت، کشنده

ارائه اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه،‌کارت ملی هوشمند یا کد رهگیری، گواهی نامه رانندگی معتبر مرتبط با وسیله نقلیه مورد نیازتان، گواهی عدم اعتیاد از مراکز مورد تایید وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی،‌مدرک تحصیلی که در بالا بدان اشاره کرده‌ایم.

درخواست کتبی با الکترونیکی مبنی بر صادر شدن کارت هوشمند رانندگان در بخش‌های باری به همراه نشانی دقیق محل سکونت، تلفن همراه، کدپستی محل سکونت متقاضی و اعلام و اقرار داشتن بر عدم اشتغال به مشاغل بند قبل

ارائه اصل و کپی کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت سربازی مطابق با مقررات نظام وظیفه، اصل و کپی فیش واریزی مربوطه به صدور برگ فعالیت به حساب مشخص شده

ارائه گواهی و معرفی نامه از سازمان تامین اجتماعی با صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر، برگ سلامت رانندگان و گذراندن دوره‌های آموزشی مربوطه که از طرف سیستم توسط کاربر کنترل و تایید می‌گردد.

ارائه معرفی نامه از انجمن‌های صنفی رانندگان بار در سطح شهرستان ، استان مربوطه و در صورت عدم انجمن از کانون مربوطه، دو‌ قطعه عکس ۴*۳ تمام رخ با زمینه روشن، گواهی عدم سوء پیشینه قطعی کیفری

باید متذکر شویم که مدت زمان کارت‌های هوشمند یک ساله است و رانندگان حمل و نقل مسافر و کالا موظف به تمدید آن بعد یک سال هستند.

در ادامه به جزئیات هزینه‌ی هر یک از مراحل دریافت کارت هوشمند راننده می‌پردازیم (هزینه‌ها تقریبی هستند).

هزینه صدور کارت هوشمند پایه یک ۱۴۰۲

ثبت نام در آزمون کتبی و عملی کارت هوشمند رانندگان: حدودا ۴۰۰ هزار تومان

استعلام تاییدیه مدرک تحصیلی: حدودا ۱۰۰ هزار تومان

گواهی مهارت فنی حرفه‌ای :‌ حدودا ۲۰۰ هزار تومان

دریافت گواهی سو پیشینه: حدودا ۱۲۰ هزار تومان

انجام آزمایش عدم اعتیاد: بین ۵۰ تا ۸۰ هزار تومان

گرفتن کارت سلامت: حدودا ۷۰۰ هزار تومان

تشکیل پرونده در بیمه تامین اجتماعی: حدودا ۱۰۰ هزار تومان

درخواست تشکیل پرونده کارت هوشمند: حدودا ۲۰۰ هزار تومان

هزینه‌های دیگر: ۱۵۰ هزار تومان

جمعا: دو میلیون تومان

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید