با افزایش درآمد هر دهک، نرخ خانوارهای دارای خودروی شخصی افزایش مییابد؛ بهطوریکه در دهک نهم و دهم به عنوان دو دهک ثروتمندتر از سایرین این مقدار به ترتیب به ۷۴ و ۸۵ درصد میرسد.
اقتصادسنج؛ افزایش درآمد هر دهک، نرخ خانوارهای دارای خودرو شخصی افزایش مییابد؛ بهطوریکه در دهک نهم و دهم به عنوان دو دهک ثروتمندتر از سایرین این مقدار به ترتیب به ۷۴ و ۸۵ درصد میرسد.
بررسی خانوارهای شهری نشان میدهد ۵۳.۹ درصد از جمعیت کشور دسترسی به خودرو دارند. در میان دهک اول درآمدی، به عنوان دهکی که دارای کمترین درآمد است تنها ۱۳ درصد از خانوارهای این دهک صاحب خودروی شخصی هستند.
واضح است که با افزایش درآمد هر دهک، نرخ خانوارهای دارای خودروی شخصی افزایش مییابد؛ بهطوریکه در دهک نهم و دهم به عنوان دو دهک ثروتمندتر از سایرین این مقدار به ترتیب به ۷۴ و ۸۵ درصد میرسد.
از طرف دیگر بررسی توزیع خانوارهای ساکن در استانهای مختلف کشور که صاحب خودروی شخصی هستند نشان میدهد استانهای یزد، کرمان و خراسانجنوبی به ترتیب ۶۸.۶ درصد، ۶۶.۷ درصد و ۶۵ درصد دارای بالاترین میزان دارندگان خودرو هستند.
در سویی دیگر استانهای اردبیل، گیلان و لرستان با ۳۷.۵ ، ۳۸.۴ و ۳۹.۴ درصد دارای کمترین سهم خودروی شخصی در میان خانوارهای ساکن در آن استان هستند.
فرهیختگان/