جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 88649 |
تاریخ انتشار : 29 نوامبر 2023 - 20:13 |
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران، بربری بیشترین و سنگک کم‌ترین سهم را در سفره خانواده‌های ایرانی دارند.  

اقتصادسنج| بربری بیشترین و سنگک کم‌ترین سهم را در سفره خانواده‌ها دارند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران، انواع آردهایی را که برای پخت نان در کشورمان مورد استفاده قرار می‌گیرند، به ۴ نوع آرد ستاره (نان حجیم)، آرد بربری، آرد سنگک و آرد تافتون و لواش تقسیم کرد.

به ترتیب، نان لواش با ۳۴ درصد، نان بربری با ۲۶ درصد، نان تافتون با ۲۰ درصد، نان سنگک با ۱۳ درصد، نان‌های حجیم با ۴ درصد و سایر نان‌ها با ۳ درصد، بیشترین سهم را در سفره خانواده‌ها دارند.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید