شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 55158 |
تاریخ انتشار : 02 می 2023 - 14:05 |
ارسال به دوستان
پ

مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور گفت: در حال حاضر قیمت دام زنده بین ۱۴۰ تا ۱۵۰هزار تومان میانگین کشوری قیمت می خورد. 

اقتصادسنج| مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور گفت: در حال حاضر قیمت دام زنده بین ۱۴۰ تا ۱۵۰هزار تومان میانگین کشوری قیمت می خورد.

افشین دادرس، مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور در یک برنامه رادیویی با بیان اینکه گوشت قرمز قیمت مصوب ندارد، افزود: از سال ۹۶ گوشت قرمز از شمول قیمت گذاری خارج شد، یعنی اینکه گوشت قرمز، چه گوساله و چه گوسفندی قیمت مصوب ندارد و در حال حاضر قیمت دام زنده بین ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تومان میانگین کشوری قیمت گذاری می شود.

بیشتر بخوانید

طلا بخریم یا نخریم؟/ پاسخ رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران

وی عنوان کرد: در پاییز و تابستان سال گذشته به دلیل کاهش جمعیت دامی کشور ما شاهد افزایش قیمت دام زنده بودیم؛ البته دام سبک زنده. در چندسال اخیر دام، به علت فشارهای بسیار زیادی که به تولیدکنندگان وارد شده قیمت تمام شده‌اش بالا رفته، مخصوصا این مساله حذف ارز ترجیحی هم مزید بر علت شد و نتیجه این شد که قیمت تمام شده بسیار بالا رفت.

دادرس تصریح کرد: علت این که تا قبل از پاییز ۱۴۰۱ این افزایش قیمت خودش را نشان نمی داد، این بود که جمعیت دامی زیاد بود، عرضه بسیار زیاد بود و در نتیجه در بازار خودش نشان نمی‌داد.

وی متذکر شد: در پاییز ۱۴۰۱ اگر گزارشات مرکز آمار ایران را هم ملاحظه بفرمایید در ۶ ماهه اول سال حجم زیادی از دام ما کشتار شد و در پاییز شاهد این بودیم که جمعیت دامی کم شد. یک چیزی حدود ۱۰ میلیون راس از دام سبک ما از اول بهار تا آبان ماه کم شد و نتیجه این عرضه باعث شد که قیمت خودش را در بازار نشان بدهد.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور متذکر شد: از سال ۹۶ بود گوشت قرمز را از شمول قیمت گذاری خارج کردند یعنی این که دیگر گوشت قرمز چه گوساله چه گوسفندی قیمت مصوب ندارد و در حال حاضر قیمت دام زنده بین ۱۴۰ تا ۱۵۰هزار تومان میانگین کشوری قیمت می خورد که با یک ضریب ۲.۴ دهمی قیمت لاشه بدون دنبه اش به دست می آید.

دادرس گفت: این قیمت عمده فروشی بود و لاشه، گوشت قطعه بندی شده براساس آن سلیقه ای که مصرف کننده دارد و سلیقه ای که قصاب دارد مسلما قیمتش متفاوت خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: این که شما به عنوان مصرف کننده چه قدر از چربی و چه از استخوان را برای شما پاک کنند این فرق می کند. قیمت میانگین حدود ۳۳۰-۳۴۰ هزار تومان باید قیمت لاشه باشد بره نر البته، نه ماده و نه بز.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 7
    1. نویسنده :ناشناس

      اگر قیمت پایین بیاید برای مردم خوب است

      1. نویسنده :ناشناس

        اگر قیمت پایین بیاید دامدار ضرر میکند و اونوقت به علت کاهش دام گوشت کیلویی یک ملیونم گیرت نمیاد

      1. نویسنده :ناشناس

        چرا دروغ می گوییدمن رفتم فروشگاه اتکا گوشت شقه راه راکیلو ۲۸۵۰۰۰هزارتومان گوشت تازه راکیلویی ۳۹۰هزارتومان خریدشماچرادروغ می کوبید و توقع داری بچه های امروزبشمابکویندراستکو

    1. نویسنده :ناشناس

      خوب زمانی که هزینه نگهداری در سال گذشته زیاد بود چرا به فکر این روز نبودین بعدشم الان گوسفند جوان زنده 200هزار تومان خریداری میشه نه 150هزار

    1. نویسنده :ناشناس

      هیچ میدونید یک گوسفند چه قدر هزینه داره تا بیاید به دست مصرف کننده برسد روزی ۳۰ هزار تومان می‌خورد تا به دست مصرف کننده برسد
      حالا ببینید برای دامدار بصرفه است که دام نگه دارد در آخر که حساب کنی پول خودش هم نمی‌شود تا به دامدار خیر بدهد

    1. نویسنده :ناشناس

      با قیمت ۱۵۰ و ۱۶۰ تمن هم دامدار در ضرر است

    1. نویسنده :ناشناس

      ای که نوشتهای گوشت به یک میلیون هم میرسه چرا اینطوری صحبت می کنی حتما دلال هستی که برای همه چیز تصمیم می کیری