ایرانی ها بیشتر طرفدار کدام نان ها هستند؟/ بربری محبوب شکم ها!
به گزارش مرکز اطلاعرسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران، بربری بیشترین و سنگک کمترین سهم را در سفره خانوادههای ایرانی دارند....
اقتصادسنج| بربری بیشترین و سنگک کمترین سهم را در سفره خانوادهها دارند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران، انواع آردهایی را که برای پخت نان در کشورمان مورد استفاده قرار میگیرند، به ۴ نوع آرد ستاره (نان حجیم)، آرد بربری، آرد سنگک و آرد تافتون و لواش تقسیم کرد.
به ترتیب، نان لواش با ۳۴ درصد، نان بربری با ۲۶ درصد، نان تافتون با ۲۰ درصد، نان سنگک با ۱۳ درصد، نانهای حجیم با ۴ درصد و سایر نانها با ۳ درصد، بیشترین سهم را در سفره خانوادهها دارند.
بدون نظر! اولین نفر باشید