کدام ماده غذایی بیشترین تورم را در یک سال گذشته داشته است؟
در حال حاضر، قیمت گوشت قرمز، نسبت به ابتدای سال ۱۴۰۰، ۲۲۴ درصد و قیمت گوشت سفید ۲۱۵ درصد افزایش یافته است.
اقتصادسنج| در یکسال گذشته بیشترین تورم برای گوشت قرمز، سفید و ماهی بوده!
به گزارش چند ثانیه، نسبت به ابتدای سال ۱۴۰۰ گوشت قرمز ۲۲۴ درصد، گوشت سفید ۲۱۵ درصد و ماهی ۱۴۰ درصد رشد داشتند!
شما در جدول زیر میتوانید قیمت انواع مواد غذایی را مشاهده کنید:

بدون نظر! اولین نفر باشید