اقتصادسنج
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • بین الملل
    • سیاسی
  • خودرو
  • طلا و ارز
  • قیمت سنج
  • اخبار بورس
  • مسکن
  • سلامت و بهداشت
  • بانک و بیمه
  • فناوری
  • کشاورزی
  • اقتصاد
  • انرژی
    • آب
    • برق
    • پتروشیمی
  • اخبار ورزشی
  • اخبار استانها
    • تهران
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
  • شبکه های اجتماعی
  • رپورتاژ آگهی
اقتصادسنج
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • بین الملل
    • سیاسی
  • خودرو
  • طلا و ارز
  • قیمت سنج
  • اخبار بورس
  • مسکن
  • سلامت و بهداشت
  • بانک و بیمه
  • فناوری
  • کشاورزی
  • اقتصاد
  • انرژی
    • آب
    • برق
    • پتروشیمی
  • اخبار ورزشی
  • اخبار استانها
    • تهران
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
  • شبکه های اجتماعی
  • رپورتاژ آگهی
صفحه اصلی/اخبار روز/چگونه باقی‌مانده غذاهای کنسروی را نگهداری کنیم؟

چگونه باقی‌مانده غذاهای کنسروی را نگهداری کنیم؟

پس از باز شدن کنسرو باید تمام محتویات آن مصرف شود یا محتویات آن به یک ظرف شیشه‌ای و دربسته منتقل و در یخچال نگهداری...

بهمن ۲, ۱۴۰۲
20 بازدیدها

اقتصادسنج| پس از باز شدن کنسرو باید تمام محتویات آن مصرف شود یا محتویات آن به یک ظرف شیشه‌ای و دربسته منتقل و در یخچال نگهداری شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه درباره نحوه نگهداری کنسروها از جمله کنسرو ماهی، گفت: پس از باز شدن کنسرو باید تمام محتویات آن مصرف شود یا محتویات آن به یک ظرف ترجیحا شیشه‌ای و دربسته منتقل و در یخچال نگهداری شود.

دکتر زهرا یاری عضو هیئت علمی گروه تحقیقات تغذیه انستیتو با اشاره به روش تهیه کنسرو ماهی و…) گفت: کنسروها در حین فرآیند کنسروسازی تحت حرارت بالا قرار گرفته و به روش خلا بسته‌بندی می شوند.

به گفته وی با توجه به فرایند کنسروسازی، امکان رشد باکتری در کنسروها تقریباً نزدیک به صفر است، مگر آن که کنسروسازی به درستی انجام نشود یا شرایط نگهداری کنسرو رعایت نشده باشد.

دکتر یاری خاطرنشان کرد: کنسروها باید در مکانی دور از گرما و نور مستقیم خورشید نگهداری شوند و حتما قبل از مصرف باید حداقل ۲۰ دقیقه جوشانده شوند. گرچه جوشاندن کنسرو به منزله از بین رفتن تمام باکتری های احتمالی آن نیست.

این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به محدودیت نگهداری کنسرو ماهی پس از باز شدن گفت: گاهی کنسرو ماهی به طور کامل در یک وعده مصرف نمی شود و باقیمانده آن برای وعده بعدی نگهداری می شود.

وی کنسرو ماهی را بستر مناسبی برای تکثیر باکتری‌های هوازی برشمرد و یادآور شد که نگهداری از کنسرو باز شده تا مدت زمان محدودی امکان پذیر است.

به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه کنسروها را پس از باز شدن نباید بیش از دو روز در یخچال نگهداری کرد و در صورت نیاز به نگهداری در یخچال حتما باید محتویات آن را به ظرف شیشه‌ای با در بسته و محکم منتقل کرد.

دکتر یاری در صورت عدم دسترسی به یخچال به افراد توصیه کرد: حداکثر تا دو ساعت می توان کنسرو ماهی باز شده را در دمای محیط نگه داشت آن هم به شرطی که هوا خیلی گرم نباشد زیرا گرمای زیاد احتمال فساد و مسمومیت غذایی را افزایش می‌دهد.

دکتر زهرا یاری در خاتمه سخنان خود به افراد توصیه کرد: کنسرو ماهی باز شده را بیش از دو روز در یخچال نگهداری نکنند و حتما باقیمانده کنسرو را در ظرف شیشه‌ای در بسته و محکم در یخچال قرار دهند.

اخبار مرتبط

منتظر کاهش قیمت این اقلام لبنی در دی ماه باشید  
کدام کالاهای اساسی مشمول واردات بدون انتقال ارز می شوند؟
سربازان بخوانند؛ فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی دی ماه
نحوه افزایش حقوق و دستمزد کارگران برای سال ۱۴۰۵ چگونه خواهد بود؟
زمان واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
اروپا در آستانه تحول امنیتی بزرگ 
توصیه جدی متخصصان ارتوپد؛ با مصرف این نوشیدنی سلامت استخوان ها به خطر...
چه زمانی برای نخ دندان کشیدن مناسب تر است؛ صبح یا شب؟

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آخرین اخبار ایران

پیش بینی بورس یکشنبه ۳۰ آذر/ سبزپوشی بورس تهران ادامه دار است؟
برای بورس فردا خواندن این ۹ خبر ضروری است
روند بازار طلا، سکه و ارز فردا ۳۰ آذر ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟+...
منتظر کاهش قیمت این اقلام لبنی در دی ماه باشید  
هشدار فعالان صنفی به خدمات‌ پس از فروش خودروهای وارداتی/ نبود سازوکار مشخص...
اگر از پلتفرم‌های آنلاین فروش طلا خرید می‌کنید مراقب کلاهبرداری ها باشید!
قیمت روز انواع گوشی در بازار امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴/ ارزان ترین...
کدام کالاهای اساسی مشمول واردات بدون انتقال ارز می شوند؟
قیمت روز محصولات سایپا و ایران‌خودرو ۲۹ آذر ۱۴۰۴/ جهش ۹۰ میلیونی پژو...
جدیدترین قیمت گوشت قرمز امروز ۲۹ آذر ۱۴۰۴+ جدول
مسکن رویایی دست نیافتنی برای نسل Z/ میانگین سن خریداران به ۴۰ سال...
سربازان بخوانند؛ فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی دی ماه

خبر ورزشی

توصیه جدی متخصصان ارتوپد؛ با مصرف این نوشیدنی سلامت استخوان ها به خطر می افتد

چه زمانی برای نخ دندان کشیدن مناسب تر است؛ صبح یا شب؟

هر آنچه باید از فواید و مضرات کلم بروکلی بدانید

توصیه های جدی به افراد بالای ۵۰ سال؛ از خوردن این نوشیدنی ها اجتناب کنید

خوراکی های مفید برای بدن در زمستان که نباید از آنها غافل شوید

اقتصادسنج

اقتصادسنج رسانه خبری–تحلیلی در حوزه اقتصاد است که با هدف ارائه اخبار دقیق، تحلیل‌های قابل‌اعتماد و تصویر روشنی از وضعیت اقتصاد ایران شکل گرفته است. ما تلاش می‌کنیم اطلاعات اقتصادی را ساده، قابل‌فهم و به دور از پیچیدگی‌های رایج ارائه کنیم تا برای همه مخاطبان قابل استفاده باشد.

خبر فوری

منتظر کاهش قیمت این اقلام لبنی در دی ماه باشيد  

منتظر کاهش قیمت این اقلام لبنی در دی ماه باشید  

هشدار فعالان صنفی به خدمات‌ هشدار فعالان صنفی از فروش خودروهای وارداتی

هشدار فعالان صنفی به خدمات‌ پس از فروش خودروهای وارداتی/ نبود سازوکار مشخص تأمین قطعات

دسترسی سریع

  • صفحه نخست
  • اقتصادی
  • بین الملل
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • اخبار استانها
  • فناوری
  • تماس با ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری اقتصادسنج است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.