اقتصادسنج
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • بین الملل
    • سیاسی
  • خودرو
  • طلا و ارز
  • قیمت سنج
  • اخبار بورس
  • مسکن
  • سلامت و بهداشت
  • بانک و بیمه
  • فناوری
  • کشاورزی
  • اقتصاد
  • انرژی
    • آب
    • برق
    • پتروشیمی
  • اخبار ورزشی
  • اخبار استانها
    • تهران
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
  • شبکه های اجتماعی
  • رپورتاژ آگهی
اقتصادسنج
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • بین الملل
    • سیاسی
  • خودرو
  • طلا و ارز
  • قیمت سنج
  • اخبار بورس
  • مسکن
  • سلامت و بهداشت
  • بانک و بیمه
  • فناوری
  • کشاورزی
  • اقتصاد
  • انرژی
    • آب
    • برق
    • پتروشیمی
  • اخبار ورزشی
  • اخبار استانها
    • تهران
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
  • شبکه های اجتماعی
  • رپورتاژ آگهی
صفحه اصلی/عمومی/روش هایی برای جلوگیری از شکرک زدن مربا

روش هایی برای جلوگیری از شکرک زدن مربا

توجه داشته باشید که شکرک زدن مربا، هیچ ارتباطی با فاسد شدن آن ندارد و مربای شکرک زده همچنان قابل مصرف است.

آذر ۷, ۱۴۰۲
19 بازدیدها

اقتصادسنج| توجه داشته باشید که شکرک زدن مربا، هیچ ارتباطی با فاسد شدن آن ندارد و مربای شکرک زده همچنان قابل مصرف است.

شکرک مربا، لایه‌ای از بلورهای شکر سفید رنگ است که روی سطح مربا یا در شیشه‌های مربا تشکیل می‌شود. این پدیده معمولاً در اثر استفاده بیش از حد شکر در تهیه مربا یا پخت مربا در دمای بسیار بالا اتفاق می‌افتد.

جلوگیری از شکرک زدن مربا

هنگامی که شکر در دمای بالا قرار می‌گیرد، به دو قند ساده‌تر به نام‌های گلوکز و فروکتوز تبدیل می‌شود. این قندها در دمای پایین‌تر تمایل دارند به صورت بلورهای شکر درآیند. برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

از مقدار شکر کمتری استفاده کنید. به طور کلی، برای تهیه هر یک کیلوگرم میوه، به ۷۵۰ تا ۸۰۰ گرم شکر نیاز دارید.

مربا را در دمای ملایم بپزید. دمای مناسب برای پخت مربا، حدود ۱۰۰ درجه سانتیگراد است.

بعد از پخت مربا، اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. سپس، آن را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید.

قبل از مصرف مربا، آن را در دمای اتاق قرار دهید تا شکر آن حل شود.

روش های رفع شکرک مربا

اگر مربای شما شکرک زده است، می‌توانید برای رفع آن، مراحل زیر را انجام دهید:

مربا را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مقداری آب جوش به مربا اضافه کنید.

به مربا مقداری آبلیمو، آب نارنج، سرکه یا جوهر لیمو اضافه کنید.

مربا را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید.

مربا را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

توجه داشته باشید که شکرک زدن مربا، هیچ ارتباطی با فاسد شدن آن ندارد و مربای شکرک زده همچنان قابل مصرف است.

برچسب ها:

جلوگیری از شکرک مرباشکرک زدن مربامربا

اخبار مرتبط

اسامی مراکز درمانی و زیبایی غیرمجاز اعلام شد
پنج خطای رایج هنگام خرید گوشی اندرویدی که باید از آن‌ها پرهیز کنید
قوانین مهم آموزش سرمایه‌گذاری به فرزندان که باید بدانید!
مالیات بر عایدی سرمایه چیست و کدام اموال شما را شامل می شود؟
کرایه تاکسی‌ها در سال جدید چقدر افزایش یافتند؟
۸ گیاه آپارتمانی که باید در اسفند ماه قلمه بزنید
اگر ولخرج هستید این مطلب را بخوانید/ با این ۵ روش ولخرجی تان...
اگر به اشتباه به حساب فرد دیگری پول واریز کردیم چیکار کنیم؟

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آخرین اخبار ایران

جدیدترین قیمت دام زنده امروز ۲۹ آذر ۱۴۰۴+ جدول
قیمت طلای جهانی امروز ۲۹ آذر ۱۴۰۴/ نقره از طلا جلو زد
برندگان و بازندگان بازار کریپتو را بشناسید
قیمت جهانی نفت امروز ۲۹ آذر ۱۴۰۴/ برنت ۶۰ دلار و ۴۷ سنت...
آغاز فروش فوری ایران خودرو ویژه خودروهای فرسوده+ شرایط
برای بورس فردا خواندن این ۱۱ خبر ضروری است
روند بازار طلا، سکه و ارز فردا شنبه ۲۹ آذر چگونه خواهد بود؟+...
نحوه افزایش حقوق و دستمزد کارگران برای سال ۱۴۰۵ چگونه خواهد بود؟
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای ۱۳۰۰ سی‌سی حذف شد
پیش بینی جدید گلدمن ساکس از آینده قیمت طلا / میزان افزایش قیمت...
شرایط فروش سابرینا U5 پلاس با قیمت قطعی اعلام شد
آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ داده‌های اقتصادی آمریکا بیت‌کوین را تکان داد

خبر ورزشی

توصیه جدی متخصصان ارتوپد؛ با مصرف این نوشیدنی سلامت استخوان ها به خطر می افتد

چه زمانی برای نخ دندان کشیدن مناسب تر است؛ صبح یا شب؟

هر آنچه باید از فواید و مضرات کلم بروکلی بدانید

توصیه های جدی به افراد بالای ۵۰ سال؛ از خوردن این نوشیدنی ها اجتناب کنید

خوراکی های مفید برای بدن در زمستان که نباید از آنها غافل شوید

اقتصادسنج

اقتصادسنج رسانه خبری–تحلیلی در حوزه اقتصاد است که با هدف ارائه اخبار دقیق، تحلیل‌های قابل‌اعتماد و تصویر روشنی از وضعیت اقتصاد ایران شکل گرفته است. ما تلاش می‌کنیم اطلاعات اقتصادی را ساده، قابل‌فهم و به دور از پیچیدگی‌های رایج ارائه کنیم تا برای همه مخاطبان قابل استفاده باشد.

خبر فوری

قیمت جهانی نفت امروز ۲۹ آذر ۱۴۰۴/ برنت ۶۰ دلار و ۴۷ سنت شد

آغاز فروش فوری ایران خودرو ویژه خودروهای فرسوده + شرایط

آغاز فروش فوری ایران خودرو ویژه خودروهای فرسوده+ شرایط

دسترسی سریع

  • صفحه نخست
  • اقتصادی
  • بین الملل
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • اخبار استانها
  • فناوری
  • تماس با ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری اقتصادسنج است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.