اقتصادسنج
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • بین الملل
    • سیاسی
  • خودرو
  • طلا و ارز
  • قیمت سنج
  • اخبار بورس
  • مسکن
  • سلامت و بهداشت
  • بانک و بیمه
  • فناوری
  • کشاورزی
  • اقتصاد
  • انرژی
    • آب
    • برق
    • پتروشیمی
  • اخبار ورزشی
  • اخبار استانها
    • تهران
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
  • شبکه های اجتماعی
  • رپورتاژ آگهی
اقتصادسنج
  • اخبار روز
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • بین الملل
    • سیاسی
  • خودرو
  • طلا و ارز
  • قیمت سنج
  • اخبار بورس
  • مسکن
  • سلامت و بهداشت
  • بانک و بیمه
  • فناوری
  • کشاورزی
  • اقتصاد
  • انرژی
    • آب
    • برق
    • پتروشیمی
  • اخبار ورزشی
  • اخبار استانها
    • تهران
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
  • شبکه های اجتماعی
  • رپورتاژ آگهی
صفحه اصلی/سلامت و بهداشت/این ۵ غذا را به هیچ وجه دوبار گرم نکنید/ چگونه غذا را به طور ایمن گرم کنیم؟

این ۵ غذا را به هیچ وجه دوبار گرم نکنید/ چگونه غذا را به طور ایمن گرم کنیم؟

به خاطر شلوغ بودن زندگی در دنیای مدرن به‌ندرت افراد سه وعده غذایی در یک روز می‌پزند و تمایل دارند غذای باقی‌مانده را مجددا گرم کنند. اما برخی از غذاها، وقتی دوباره گرم شوند، می‌توانند خطراتی برای...

آبان ۲۲, ۱۴۰۲
11 بازدیدها

اقتصادسنج| به خاطر شلوغ بودن زندگی در دنیای مدرن به‌ندرت افراد سه وعده غذایی در یک روز می‌پزند و تمایل دارند غذای باقی‌مانده را مجددا گرم کنند. اما برخی از غذاها، وقتی دوباره گرم شوند، می‌توانند خطراتی برای سلامتی ایجاد کنند یا ارزش غذایی خود را از دست بدهند.

در حالی که گرم کردن مجدد غذا یک روش معمول است؛ اما همه غذاها به دور دوم در مایکروویو یا اجاق گاز واکنش خوبی نشان نمی دهند.

بر اساس نظرسنجی مشترک سلامت ملی بریتانیا، برنج باقی مانده می‌تواند حاوی هاگ‌هایی از باکتری‌ها باشد که در فرآیند پخت اولیه زنده می‌مانند؛ هنگامی که این هاگ ها دوباره گرم شوند، می توانند تکثیر شوند و باعث مسمومیت غذایی شوند. بنابراین اگر برنج را دوباره گرم می کنید، مطمئن شوید که کاملاً و به سرعت گرم شده است.

مرغ

گرم کردن مجدد مرغ، به خصوص اگر در دمای مناسب انجام نشود، می تواند منجر به رشد باکتری های مضر شود. بسیار مهم است که مرغ را کاملاً گرم کنید و اطمینان حاصل کنید که دمای داخلی آن به ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتیگراد) برسد.

اسفناج و سایر سبزیجات برگ‌دار

بر اساس مطالعه‌ای که در ScienceDirect منتشر شده است، سبزی‌های برگ‌دار وقتی دوباره گرم می‌شوند، می‌توانند ارزش غذایی خود را به دلیل تجزیه نیترات‌ها به نیتریت‌ها (ترکیباتی که برای سلامتی بالقوه مضر هستند) از دست بدهند. بهتر است این سبزی ها را به صورت تازه مصرف کنید یا بلافاصله پس از پخت از آن ها استفاده کنید.

سیب‌زمینی

وقتی سیب زمینی پخته می شود و سپس برای مدت طولانی در دمای اتاق قرار می گیرد، می توانند حاوی باکتری های مضر باشد. گرم کردن مجدد سیب زمینی می تواند باعث تکثیر این باکتری ها شود و منجر به مسمومیت غذایی شود.

تخم مرغ

گرم کردن مجدد تخم مرغ می تواند منجر به تغییر در ساختار پروتئین آن ها شود و باعث مشکلات گوارشی می شود. اگر نیاز به گرم کردن مجدد تخم مرغ دارید، این کار را در دمای پایین انجام دهید و بلافاصله آن را مصرف کنید.

چگونه غذا را به طور ایمن گرم کنیم؟

با توجه به مرکز ایمنی مواد غذایی، در اینجا نحوه اطمینان از گرم کردن مجدد غذا آورده شده است:

_ برای اندازه گیری دمای مرکز غذا از دماسنج مواد غذایی استفاده کنید.

_ غذا را دوباره روی حرارت زیاد گرم کنید.

_ زمان گرم کردن مجدد را بررسی کنید.

_ غذا را دوباره گرم کنید تا بجوشد.

در حالی که گرم کردن مجدد غذا راحت است، برخی از غذاها بهتر است به صورت تازه یا با اقدامات احتیاطی دوباره گرم کردن فوری مصرف شوند تا از خطرات سلامتی جلوگیری شود. برای به حداقل رساندن خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا، نگهداری و گرم کردن صحیح غذا بسیار مهم است.

برچسب ها:

سلامتسلامتیغذای دو بار گرم شدهگرم كردن دوباره غذامضرات غذای دو بار گرم شده

اخبار مرتبط

توصیه جدی متخصصان ارتوپد؛ با مصرف این نوشیدنی سلامت استخوان ها به خطر...
چه زمانی برای نخ دندان کشیدن مناسب تر است؛ صبح یا شب؟
هر آنچه باید از فواید و مضرات کلم بروکلی بدانید
توصیه های جدی به افراد بالای ۵۰ سال؛ از خوردن این نوشیدنی ها...
خوراکی های مفید برای بدن در زمستان که نباید از آنها غافل شوید
خواص بی نظیر چای دارچین برای سلامتی که باید بدانید
صبحانه‌ای محبوب اما خطرناک که فشار خون شما را بالا می برد
هر آنچه باید در مورد تفاوت سرماخوردگی، کرونا و آنفلوآنزا بدانید

بدون نظر! اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آخرین اخبار ایران

توصیه جدی متخصصان ارتوپد؛ با مصرف این نوشیدنی سلامت استخوان ها به خطر...
قیمت جهانی نفت امروز پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴
نرخ سود بین بانکی برای دوازدهمین هفته متوالی ثابت ماند/بازار پول در حالت...
۶ دلیل پنهان در اتاق خواب که خواب شما را مختل می کند
جدیدترین قیمت گوشت قرمز امروز ۲۷ آذر ۱۴۰۴+ جدول
آخرین وضعیت بازار طلا و سکه امروز ۲۷ آذر ۱۴۰۴/ طلا عقب‌نشینی کرد
پیش‌بینی یک کارشناس از آینده بازار طلا و ارز/ الان طلا بخریم یا...
آخرین وضعیت بازار ارز امروز ۲۷ آذر ۱۴۰۴/ دلار در کانال ۱۳۱ هزار...
برندگان و بازندگان بازار کریپتو را بشناسید
قیمت دلار تا چه سطحی ریزش می کند؟+ پیش‌بینی
قیمت روز خودروهای داخلی در بازار/ پژو ترمز برید
چه زمانی برای نخ دندان کشیدن مناسب تر است؛ صبح یا شب؟

خبر ورزشی

توصیه جدی متخصصان ارتوپد؛ با مصرف این نوشیدنی سلامت استخوان ها به خطر می افتد

چه زمانی برای نخ دندان کشیدن مناسب تر است؛ صبح یا شب؟

هر آنچه باید از فواید و مضرات کلم بروکلی بدانید

توصیه های جدی به افراد بالای ۵۰ سال؛ از خوردن این نوشیدنی ها اجتناب کنید

خوراکی های مفید برای بدن در زمستان که نباید از آنها غافل شوید

اقتصادسنج

اقتصادسنج رسانه خبری–تحلیلی در حوزه اقتصاد است که با هدف ارائه اخبار دقیق، تحلیل‌های قابل‌اعتماد و تصویر روشنی از وضعیت اقتصاد ایران شکل گرفته است. ما تلاش می‌کنیم اطلاعات اقتصادی را ساده، قابل‌فهم و به دور از پیچیدگی‌های رایج ارائه کنیم تا برای همه مخاطبان قابل استفاده باشد.

خبر فوری

۶ دلیل پنهان در اتاق خواب که خواب شما را مختل می کند

جدیدترین قیمت گوشت قرمز امروز ۲۷ آذر ۱۴۰۴+ جدول

دسترسی سریع

  • صفحه نخست
  • اقتصادی
  • بین الملل
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • اخبار استانها
  • فناوری
  • تماس با ما

مجوز ها

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری اقتصادسنج است. بازنشر مطالب صرفا با اجازه کتبی مجاز است.