شنبه, ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-04-20
کد خبر: 42790 |
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱:۰۹ |
ارسال به دوستان
پ

آمار نگران کننده از کودکان و نوجوانان بازمانده از تحصیل در کشور

 مقام وزیر کشور و رییس ستاد توانمندسازی محلات کمتر برخوردار گفت: ۸۷۴ هزار کودک و نوجوان بازمانده از تحصیل در محلات کمتر برخوردار شناسایی شدند.

اقتصادسنج | علی آقامحمدی عصر چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی توانمندسازی محلات کم برخوردار و کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت، زنان وخانواده استان گلستان افزود: بیشترین جمعیت دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل مربوط به سیستان و بلوچستان و سپس تهران است.

وی در حوزه پوشش کنکور دانش آموزان بازمانده از تحصیل در محلات کم برخوردار کشور، افزود: در آینده نزدیک از این طرح رونمایی خواهد شد.

معاون وزیر کشور ادامه داد: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون تلاش بسیاری برای رفع محرومیت در کشور انجام شده و این روند بدون وقفه ادامه دارد.
به گفته وی این جمعیت در ۲ هزار و ۲۰۰ محله کم برخوردار در کشور سکونت دارند.

وی با تاکید بر سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت جمعیت ساکن مناطق کم‌برخوردار افزود: گرگان می‌تواند نمونه موفق سرمایه‌گذاری در این بخش باشد.

آقامحمدی به تامین مسکن در محلات کم‌برخوردار اشاره کرد و گفت: ساخت ۳۰۰ هزار خانه در ۲ هزار و ۲۰ محله کم برخوردار کشور برنامه‌ریزی شده است.

وی به تلاش برای ایجاد فرصت شغلی در محلات کم برخوردار اشاره کرد و افزود: باید شغل مناسب برای ساکنان این مناطق ایجاد شود.

رییس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار کشور به فعالیت‌های حوزه فرهنگ و مذهب در محله‌های کم برخوردار اشاره کرد و گفت: در این بخش در کنار مراسم عزاداری، به برپایی جشن توسط بزرگان محله، تجهیز کتابخانه‌ها و تشکیل گروه سرود توجه ویژه می‌شود.

استاندار گلستان هم در این جلسه گفت: سرانه تخصیص یافته به ازای هر نفر در این استان به خصوص ساکنان مناطق شمالی از محل اعتبارات سفر رییس جمهور ۱۲۰ میلیون ریال است.

علی‌محمد زنگانه افزود: تخصیص این میزان سرانه کمک فراوانی به رفع محرومیت این مناطق خواهد کرد.

وی ادامه داد : سرانه تخصیص اعتبار به ازای هر نفر ساکن در مناطق جنوب گلستان هم ۱۰۰ میلیون ریال است.

وی تاکید کرد: توزیع سرانه اعتبارات در گلستان با توجه به نرخ بیکاری در شمال و شمال غرب ۱۵۵ میلیون ریال، منطقه شرق و شمال شرق ۱۱۲ میلیون ریال، منطقه مرکزی استان زیر ۱۰۰ میلیون ریال و در منطقه غربی گلستان حدود ۱۲۰ میلیون ریال به ازای هر نفر است.

به گفته زنگانه حدود ۴۰۰ هزار میلیارد ریال در سفر دولت سیزدهم به گلستان مصوب شد که در قالب ۱۱۴ مصوبه برای ۵۲۶ برنامه و پروژه تخصیص خواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: ۱۲۰ هزار میلیارد ریال تملک دارایی، ۱۳۰ هزار میلیارد ریال ایجاد نیروگاه، ۱۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی، ۷ هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه از جمله اعتبارات مصوب سفر دولت سیزدهم به گلستان برای رفع تبعیض، توسعه عدالت بوده که توزیع آن در حال انجام است.

استاندار گلستان گفت: کمک به شیرین‌سازی آب دریای خزر در استان با خرید تضمینی شیرین‌سازی آن، تکمیل سد نرماب مینودشت و اجرایی شدن سد شصت کلاته گرگان نیاز استان به آب آشامیدنی را تا حد زیادی برطرف خواهد کرد.

زنگانه افزود: اکنون استان گلستان از لحاظ تامین منابع آبی آشامیدنی در فصل زمستان در برخی از شهرهای استان از جمله گرگان مشکل قطعی آب دارد .

وی اجرای راه‌ آهن اینچه برون- آزاد شهر – شاهرود – بندر عباس با صرفه ترین مسیر ریلی اتصال شمال به جنوب کشور برشمرد و گفت: اجرای این پروژه نسبت به برقی کردن مسیر اینچه برون – گرمسار، ۶۰۰ کیلومتر مسیر را کوتاه خواهد کرد.

وی با ابراز نگرانی از خشک شدن خلیج گرگان، گفت: توجه به شتاب در احیای این پهنه آبی بسیار ضروری بوده و نیازمند توجه ویژه برای پایداری استان گلستان است.

به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اقتصادسنج در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید